theworker kullanıcısının son içeriği

1. theworker

Haber Play integrity API Çöktü

Merhaba arkadaşlar. Bu sorunun kesin bir çözümü yok mu?
  2. theworker

Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

Bende aynı romu kurdum tema sorunu var ondan bahsediyorum.
  3. theworker

Modlu tema ve launcher kurmama rağmen değiştirdiğim tema bir süre sonra eski haline geri geliyor. Bir çözümü var mıdır?
  4. theworker

Bildirim çubuğundaki simgelerde sorun vardı. Özel ayarlar bölümü var oradan düzeltmeye çalıştım fakat beceremedim. Bu arada miui rom arıyorum önerin var mıdır hocam?
  5. theworker

Ayarlama işini yapamadım :(
  6. theworker

Sweet için sadece miui arayüzüne sahip rom arıyorum arkadaşlar. Yardımcı olabilir misiniz?
  7. theworker

Aynı sorun bende de oldu. Redmi Note 10 PRO kullanıyorum. Rom kurulum ekranında birkaç adım ilerledikten sonra kendini yeniden başlatıyor twrp moduna geçiyor. Çözümünü bilen var mı?
  8. theworker

Haber Dikkatli Olun!

Merhaba arkadaşlar. Telefonum EDL yöntemi kullanılarak yetkili hesap ile içerisine stock rom yüklenerek açıldı.
  9. theworker

Haber Dikkatli Olun!

Son zamanlarda, safetynet ve performans modülleri gibi diğer şeyleri geçmek için olduğunu iddia eden magisk modülleri gönderen birçok kötü niyetli kişi oldu, ancak gerçekte bu modüller kötü niyetli ve içlerinde cihazın ölümüne yol açan komut dosyaları var (hardbrick). Topluluğun iyiliği için...
  10. theworker

Yardım NFC ÇALIŞMIYOR

NFC özelliği çalışan önereceğin aops rom var mı?
  11. theworker

Yardım NFC ÇALIŞMIYOR

Merhaba. Uzun yıllardır miui arayüzü romlar kullanan biri olarak ilk defa superos aosp roma geçtim fakat NFC özelliği çalışmıyor. Çözümünü bilen var mı?
  12. theworker

Rom anlam veremiyorum!

Açıklamalar için teşekkür ederim. Kısacası iyi performans için telefonuma hangi romu nasıl kurmalıyım? Direk bu sorunun cevabına odaklanırsanız sevinirim arkadaşlar.
  13. theworker

Rom anlam veremiyorum!

"Uzun süre boyunca Redmi Note 10 Pro için istikrarlı ve sorunsuz çalışan bir ROM aradım, ancak maalesef böyle bir ROM bulamadım. Anlaşılan o ki, bazı kişiler can sıkıntısından dolayı kendi ROM'larını oluşturmuşlar. Rom seçenekleri o kadar fazla ki, ancak çoğu benzer sorunları taşıyor gibi...
  14. theworker

Soru Eu Rom yüklenmeli mi?

Twrp yüklemem gerekiyor. Müsait biri uzaktan bağlanıp yükleyebilir mi arkadaşlar?
  15. theworker

Soru Eu Rom yüklenmeli mi?

Merhaba bu romu yükledim akıcı ve güzel ama whatsapp vb uygulamalardan mesaj gelince ekranı uyandırmadan ve uygulamanın içine girmeden bildirim gelmiyor. Çözümü nedir? 1691061190 Merhaba bu romu yükledim akıcı ve güzel ama whatsapp vb uygulamalardan mesaj gelince ekranı uyandırmadan ve...
Üst Alt