theworker kullanıcısının son içeriği

1. theworker

Haber Dikkatli Olun!

Son zamanlarda, safetynet ve performans modülleri gibi diğer şeyleri geçmek için olduğunu iddia eden magisk modülleri gönderen birçok kötü niyetli kişi oldu, ancak gerçekte bu modüller kötü niyetli ve içlerinde cihazın ölümüne yol açan komut dosyaları var (hardbrick). Topluluğun iyiliği için...
  2. theworker

Yardım NFC ÇALIŞMIYOR

Merhaba. Uzun yıllardır miui arayüzü romlar kullanan biri olarak ilk defa superos aosp roma geçtim fakat NFC özelliği çalışmıyor. Çözümünü bilen var mı?
  3. theworker

Rom anlam veremiyorum!

"Uzun süre boyunca Redmi Note 10 Pro için istikrarlı ve sorunsuz çalışan bir ROM aradım, ancak maalesef böyle bir ROM bulamadım. Anlaşılan o ki, bazı kişiler can sıkıntısından dolayı kendi ROM'larını oluşturmuşlar. Rom seçenekleri o kadar fazla ki, ancak çoğu benzer sorunları taşıyor gibi...
  4. theworker

Soru Redmi Note 10 Pro

Merhaba arkadaşlar. İki tane yurt cihaz aldık. Birisi kendine kendine belirli aralıklar ile kapanıyor. Donanımsal mı yazılımsal mı nasıl anlayabiliriz?
  5. theworker

Yardım Redmi Note 10 Pro GLOBAL SÜRÜM

Merhaba arkadaşlar. Facebook üzerinden bir satıcıdan iki adet Redmi Note 10 Pro global sürüm cihaz aldım. Her iki cihazında Bluetooth açma kapama kısmında sorun var. Satıcı hiç ilgilenmiyor. Bende bu işlerden pek anlamıyorum. Cihazlara yeni rom atılsa imei silinir mi? Nasıl olur? Lütfen yardımcı...
  6. theworker

Yardım Redmi Note 10 Pro Hakkında

Merhaba arkadaşlar. Facebook üzerinden bir satıcıdan iki adet Redmi Note 10 Pro global sürüm cihaz aldım. Her iki cihazında Bluetooth açma kapama kısmında sorun var. Satıcı hiç ilgilenmiyor. Bende bu işlerden pek anlamıyorum. Cihazlara yeni rom atılsa imei silinir mi? Nasıl olur? Lütfen yardımcı...
  7. theworker

MIUI 11 Redmi Note 4/4X - Global Stabil - MIUI 11 V11.0.2.0 - NCFMIXM indirme bağlantısı

Romu yükledim bölge değişmiyor ayrıca farklı temalarda bile sürekli çeviri-tuş takımı aynı şeklinde kalıyor. Çözümünü bilen var mı bu sorunların arkadaşlar?
  8. theworker

MIUI 11 Redmi Note 4/4X - Global Stabil - MIUI 11 V11.0.2.0 - NCFMIXM indirme bağlantısı

TWRP üzerinden doğrudan flaşlama yapılıyor mu? Bilgisayar vs olmadan? Recovery yüklü telefonda.
  9. theworker

Mod [MAGİSK] YouTube Music Kurulumu ve Kullanımı

Peki teşekkür ederim. Birde rom olayından anlıyor musunuz? Yani hangi rom iyidir değildir gibisinden..
  10. theworker

Mod [MAGİSK] YouTube Music Kurulumu ve Kullanımı

Merhabalar emeğinize sağlık lakin sanırsam albüm yada müzik indirme yapamıyoruz doğru mudur hocam?
  11. theworker

Rom ULTİMATE_ROM_HMN4X_9.1.10_Global_7.0 ByEscobar1945

İndirme linki nerede acaba?
  12. theworker

Tema Gliesse (Tornado)

Peki çok teşekkür ederim.Redmi Note 4 Global sürüm için önerebileceğin rom ve kernel var mı şarj performans bakımından ?
  13. theworker

Tema Gliesse (Tornado)

Google'a yazdım çıkmadı forum içerisinde mi bir arama yapacağım bulmak için?
  14. theworker

Tema Gliesse (Tornado)

Link kırık dostum.Nereden bulabilirim bu temayı acaba ?
Üst Alt