Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kesinlikle oyle. Zaten bende modeli değiştirirsem MI9 T ile degistirecektim. Ama cok fazlada istemiyorum olsada olur olmasada. Her halükarda kârlı bir telefon bizim için. En kötü aldığım fiyata verebileceğim bir model üstelik 2 senedir kullanmama rağmen.
Yaklaşık olarak 1.5 yılı aşkın süredir Xiaomi Mi Note 3 kullanıyorum. 1510 TL gibi bir fiyata hepsiburada uzerinden almıştım. Şimdi bakıyorum kur farkı elbet var ancak bu model uzerinden kaç telefon çıktı , ustelik 2 yaşından buyuk bir telefon olmasina rağmen piyasasi yuksek. Model yukseltmeyi...
Mi Room 9.9.3 kullanıyorum MIUI 10 yüklü. Google kamerayi da sorunsuz kullanıyorum twrpden kurdugum camera2api modülü sayesinde. Mesajini gorunce dikkatimi çekti. MIUI 11 de kendiliğinden aktif mi geliyor camera2api ? Mi Note 3 için soruyorum.
Bende de soyle bir durum oluyor. cam2api etkinlestirince normal stock kameranin kalitesi düşüyor. Gcam da oldugu gibi fotografi cok yaklastirinca pixel pixel goruntu oluyor. Onun disinda watsapp aramalarinda da kamera kasiyor.
Aynen oyle. Mi note 3 e genelde hepsi olmasada yuzde 90 uyuyor mi 6 gcam apk lari. Buda o uyanlardan biri sadece gece modunda selfie cekimi calismiyor arka cekim cekim calisiyor.
Kullandığım twrp den cok memnunum sadece guncellemesi olduğunu fark edince acaba mi dedim. Suan için kurmamak daha iyi sanirim. Çünkü herseyi cok guzel calisiyor zaten.
Arkadaslar Mi Note 3 cihazimda jason 3.2 twrp yüklü. Ben sorunsuz kullanabiliyorum istediğim romu vs basari ile flashlayabiliyorum. Ama bu recoverynin yeni sürümü cikmis 3.3 versiyon. Mevcut Recovery mi nasıl guncelleyebilirim? TWRP guncellenirken telefonda ne gibi değişiklikler olur? Ve son...