Soru Fiyat + Performans + Model

theozturk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Xiaomi Note3
Konular
14
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Mi Room 9.9.3
Telefon Modeli
Mi Note 3
Bootloader Kilidi
Açık
Yaklaşık olarak 1.5 yılı aşkın süredir Xiaomi Mi Note 3 kullanıyorum. 1510 TL gibi bir fiyata hepsiburada uzerinden almıştım. Şimdi bakıyorum kur farkı elbet var ancak bu model uzerinden kaç telefon çıktı , ustelik 2 yaşından buyuk bir telefon olmasina rağmen piyasasi yuksek. Model yukseltmeyi düşünüyordum takas yolu ile vs. Ancak dun arkadaşımın aldığı Redmi Note 7 ile karşılaştırınca bariz bir fark göremedim. Kamerasi için aldığım bir telefondu. Zaten iyi olan kamerayı google kamera ile global rom u daha stabil bir rom olan Mi Room ile modifiye ettim. Sizce aradan gecen 2 yil ve uzerinden cikan modellere rağmen telefonun hem performans hem fiyat olarak kendini korumasini nasil karsiliyorsunuz?

(not: 2 sene once 1510 TL gibi bir fiyata aldığım telefon suan 2400-2600 tl araliginda)

Ömerosss

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömerosss
Cihazım
Xiaomi mi 8
Meslek
Üniversit Hazırlık
Konular
1
Mi note 3 gerçekten güçlü güzel bir telefon 2. Telefon olarak kullanıyorum asıl telefonum mi 8 olmasına rağmen note 3 karşı bi sempatiklik duyuyorum. Redmi note 7 filan bana göre note 3'ün yanında hikaye
Bende aynı o fiyata almıştım hebsiburada üzerinden

Oyla:

theozturk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Xiaomi Note3
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi note 3 gerçekten güçlü güzel bir telefon 2. Telefon olarak kullanıyorum asıl telefonum mi 8 olmasına rağmen note 3 karşı bi sempatiklik duyuyorum. Redmi note 7 filan bana göre note 3'ün yanında hikaye
Bende aynı o fiyata almıştım hebsiburada üzerinden
Kesinlikle oyle. Zaten bende modeli değiştirirsem MI9 T ile degistirecektim. Ama cok fazlada istemiyorum olsada olur olmasada. Her halükarda kârlı bir telefon bizim için. En kötü aldığım fiyata verebileceğim bir model üstelik 2 senedir kullanmama rağmen.

Oyla:
Üst Alt