Sykoz kullanıcısının son içeriği

1. S

Sohbet Sohbet köşesi

Dediğinize katılıyorum kesinlikle de ben cesaret edemiyorum niyeyse birde garantili cihaz :)
  2. S

Sohbet Sohbet köşesi

Skorpi Bl kilidinde risk yokta usta açtıktan sonra cihazda Twrp si idi Romu idi bunlarda en ufak hata cihazı riske etmeye neden olur diye düşünüyorum Android özgürlüktür, kurcalamaktır da bizde cihaz fiyatları malum uçuk olunca pek eli gitmiyor insanın sizler gene biraz daha alışıksınız bu...
  3. S

Yardım Uygulamalar Çalışır Durumda Kalmıyor

Redmi 7 mi 7a mi kullaniyorsunuz hocam yazarsaniz ona gore cozum soyleyebiliriz
  4. S

Yardım Mi Band 4 Uzay Teması

Xiaomitoday sitesinde de ayni gorsel mevcut buyuk ihtimalle bu gorselde oradan alinma amazfitwatches da da yok buyuk ihtimalle gorselle yeni tema olusturdular.
  5. S

Sohbet Hukuk Bürosundan Aradığını Söyleyen Numara

Ben numarayı çoktan kara listeye attım tekrar başka numaradan ararlarsa o numarayıda engelleyeceğim taahhüt sürem dolduktan sonrada ilk işim Turkcell den ayrılmak ve hattı iptal ettirmek olacak ne gariptir ki Vodafone dan kendilerine geçtiğimden beri bu tür aranmalarım bitmedi daha öncesinde...
  6. S

Bende öyleyim hocam ama dediğim gibi bu Evkurdan ürün alma hatasına düştüm ve 5 gün sonra kargoya verebileceklerini 2 günde teyit için beni bekleteceklerini söylediler bende siteden ödemeyi aldıktan sonra arayıp teyit etmiyorsunuzda aldıktan 2 gün sonra arayıp teyit etmek nedir dedim cevap...
  7. S

Zaten böyle birşey olsa ilk önce E-Devlette hakkımda dava dosyası veya icra dosyası olup olmadığını görürüm, birde öyle birşey diyorki benim numaramdan söylediği şahısın kuzenini aramışlar bunada iyi güldüm kahvaltıda aradığı için her taraf bi güzel çay oldu haha--haha--haha-- halen daha...
  8. S

Bugün 0850 220 8884 no'lu telefondan arandım ilkten arayan numarayı bilmediğim için açmak istemedim ancak sonradan iptal etmek gereken bir internet alışverişim vardı ve oradan teyit için aradıklarını düşünerek telefonu açmak zorunda kaldım, telefonu açtığımda ilkten kimse konuşmadı sonradan bir...
  9. S

Sohbet Sohbet köşesi

Allah razı olsun sağolun. DOBERDEN
  10. S

Yardım Redmi Note 7 Ahize Toz Kaçtı

Sakız mevzusuna katılmakla birlikte bende şu yöntemi uyguluyorum, Faber Castell'in Tack-it adında yapıştırıcıları var fakat dağılmıyor paket halinde satılıyor alıp ahizenin kısmına yayın ve ağda gibi kenarlardan çekin bütün pislikleri tamamiyle aldığı gibi kalıntı felanda bırakmıyor ahizede...
  11. S

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

MIUI ye yeni yeni alışmış ve hayran biri olarak bende almak isterim bu madalyayı :)
  12. S

Sohbet Sohbet köşesi

Herkese günaydın, bu arada sizede geçmiş olsun hocam benim babamda 7 ay önce bu illetten Bypass oldu kalpteki koroner damarların birçoğu tıkalıydı sigarayıda bıraktı şuan yeniden doğmuş gibi.
  13. S

Tema American Fox [EFSANE] Yazı Tipi Fontu

Elinize sağlık
  14. S

Yardım Redmi Note 7 Ekran Çizildi

Bu durum kullanıcı hatası olduğu için servis garanti dışı işlem yapar, rahatsız edici seviyede değilse öyle kullanın derim onun dışında servis iyi fiyat çeker.
  15. S

Çözüldü Klon IMEI?

Herhangi bir sorun çıkmaz bu durumdan yalnız aynı IMEI başka bir cihaza daha atılırsa o iş sıkıntı aldığınız yere, kişiye güveniyorsanız sıkıntı etmeyin bana Xiaomiyi öneren birçok arkadaşım garantisiz bu şekil kullanıyor daha sıkıntı felan yaşamadılar.
Üst Alt