Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tamam, sen kendi komplo teorilerin ile ilgilen değerli üye, polemik yaratma çabaların üzücü. Ben onursal üyelik için başvurumu yapıyorum :)
IP- DNS, her kontrolü yapabilirsiniz. ''Yetkililerden'' kastım elbette benden daha da yetkili kişiler mevcut.
Peki :) Alayım o zaman.
Saldırgan tutumlarınızı anlamış değilim :) Ben bir haberi sunmaya çalışırken sizin bu şekilde yaftalamanız komik :D
Bekleyelim ve görelim dedim. Dolandırma maksatlı olsam ürün satmaya, pazarlamaya çalışırım, öyle değil mi?
Teaser başka resmiyet bambaşka :) Elbette teaser yayınlanacak lansmanın duyurulması için. Bu da genelde maksimum 1-2 hafta öncesinden duyurulur Xiaomi tarafından. Ağır ithamlarda bulunmadan önce ayrımı iyi yapmalısınız. Evofone veya evo, evobt türevleri ile bir alakam yok ama merak ediyorsanız...
Arkadaşlar Xiaomi ile işbirliği içerisindeki Evofone, Türkiye resmi distribütörüdür. Bu artık kesin bir bilgi, Mi. Türkiye de reddetmiyor bu bilgiyi ve çok yakında yetkilileri Harry, James açıklayacaktır. Resmi hesaplardan da açıklanacak. Şimdilik Evofone'un hesabında görseldeki ibareler ve...
Evofone işbirliği, distribütörlüğüyle açılıyormuş mağaza. Mi. Türkiye de bunu resmi hesaplarından duyuracak yakın zamanda. Yani her yerde ''resmi'' diye kendini yetkilendiren firmalara inanmamak lazım. Eylül başı veya ortası gibi her şey tamamlanacağı söyleniyor. Tahminime göre fiyatlar elbette...
Arkadaşlar Xiaomi, Evofone işbirliğiyle resmi olarak Türkiye pazarına giriyormuş. Hatta Vadi İstanbul ve Forum İstanbul'da mağaza yapımına başlanılmış çoktan. Xiaomi Tr'de çok yakında resmi olarak duyuracak.
Merhaba forumdaşlar. Redmi Note 5 Plus kullanan var mıdır? Benchmarklarda gayet iyi performansı var gibi görünüyor. Tam bir fiyat performans ürünü. Yorumlarınızı alabilir miyim?
Merhaba, Gionee marka cep telefonu kullanan, memnun olan-olmayan, bu telefon markası hakkında bilgisi olan var mıdır? Türkiye'de teknik servisi var mı? 1-2 modeli hoşuma gitti. Satın almayı düşünüyorum. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.