SuçaSürüklenenKatip kullanıcısının son içeriği

1. SuçaSürüklenenKatip

Çözüldü Gmail Mobil Veride Bildirim Sorunu.

Cihazım k60 pro ve üzerinde EliteHyper Lite OS1.0.3.0.UMKCNXM Stabil sürümü rom yükledim. Wifiye bağlanınca gmail bildirimleri peşpeşe düşüyor fakat sıkıntı mobil veride. Mobil veri açıkken bildirim gelmiyor. Sorunun ne olduğunu çözemedim. Bu sorunu yaşayan arkadaşlar var mı? Varsa çözümü mevcut...
  2. SuçaSürüklenenKatip

Soru Hangi akıllı saatı almalıyım? (Bütçe 8.000 ₺)

Başlıkta belirttiğim gibi. Hangi akıllı saati almalıyım ve neden? Şimdiden teşekkürler.
  3. SuçaSürüklenenKatip

Soru Xiaomi Mi Box S Gen 2 mi yoksa Google Chromecast 4k mı?

Merhabalar, Arçelik A50 B 880 B 50'' 126 ekran televizyon kullanıyorum, bu tv android tv olarak geçiyor ve UHD (4K) özelliğine sahip. Son gelen güncelleme ile android tvsi çok yavaşladı bu nedenle android box arayışına girdim. Başlıkta belirttiğim gibi kullanan arkadaş var ise yardımcı...
  4. SuçaSürüklenenKatip

Çözüldü Ana ekran düzenini kaydetme gibi bir uygulama var mı? (Eliterom Miui Tabanlı olduğundan Çözüldü)

Cihazıma elite rom yükleyeceğim, bildiğiniz üzere xiaominin bulut uygulaması hem uygulamaların hem de ana ekran düzeninin yedeğini alıyor. Buna benzer bir uygulama mevcut mu?
  5. SuçaSürüklenenKatip

Çözüldü Arkadaşım için Laptop bakıyoruz. Hangi bilgisayarı almalı?

Merhaba, Arkadaşım için bilgisayar arıyoruz, 144 hz IPS ekranlı Acer markalı bir ürün bulduk fakat kullanıcı yorumlarında fanın çok sesli çalıştığından bahsediliyor, bu nedenle o ürünü almaktan vazgeçti, 25 k bütçesi mevcut. Genellikle evde film seyredip, mesleği gereği excel ile uğraşacak. Bir...
  6. SuçaSürüklenenKatip

Çözüldü Telefon almayı düşünüyorum. Yardımcı olur musunuz? (K60 Pro Siparişi verildi)

Xiaomi veya Red Mi serisinden olabilir. Fotoğraf çekimi, film izlemek, bazen de oyun oynamak için telefon arıyorum, ürün yurtiçi yurtdışı farketmez. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
  7. SuçaSürüklenenKatip

Yardım Mi 10T Pro Cihazı İçin En İyi Rom Hangisi?

Merhabalar. Konuda belirttiğim üzere rom arıyorum, daha öncesinde 13.0.7 EU rom kullanıyordum, stabilitesi benim biraz canımı sıktı daha sonra 12.5.8 EU roma geçiş yaptım fakat oyunlarda takıldığını fark ettim. Stabilitesi yüksek, pil kullanım ömrü diğer romlara göre daha iyi olan bir rom arıyor...
  8. SuçaSürüklenenKatip

Yardım Telefonumun kilit şifresini unuttum. Açılmıyor!

Telefonumun içerisinde 10.000 e yakın fotoğraf mevcut bunların silinmesini istemiyorum, başka bir yedeğim de yok. Telefonun bootloader kilidi kapalı. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor. Yardımcı olur musunuz?
  9. SuçaSürüklenenKatip

Yardım Windows 10 (Enterprise) Paylaşım Sorunu

Bu uzaktaki bilgisayarın kabul edebileceği sayıda bağlantı kurulmuş olduğundan, şu anda daha fazla bağlantı yapılamaz hatası alıyorum. Yakşalık 40 bilgisayara ağa bağlı. 10 kişiden fazlası için böyle bir hata alıyoruz. Bunun çözümü var mı? Windows Server işletim sistemi kurmadan bu sorunu...
  10. SuçaSürüklenenKatip

Kernel Mi 10T Pro için Kernel Tavsiyesi?

Başlıkta belirttiğim gibi kernel arıyorum, aosp tabanlı sürümler için yayınlandığını gördüm fakat şu anda Endonezya 13.0.5 miui sürümü kurulu cihazda. Yardımcı olabilecek var mı?
  11. SuçaSürüklenenKatip

Yardım Mi 10T Pro İçin En İyi Rom Hangisi?

İyi forumlar herkese. Telefonum Mi 10T Pro, genellikle oyun ve kamera ile uğraşan biriyim, custom romlardan veya miui romlardan hangisi daha iyi? Şu anda Endonezya 13.0.5.0(SJDIDXM) romunu kullanmaktayım fakat memnun değilim. Sürekli olarak ekran yenileme hızım düşüyor kendiliğinden, bu olayda...
  12. SuçaSürüklenenKatip

Yardım İmei Repair Yapılan Mi 10t Pro

Konuda belirttiğim gibi imei repair yapılan cihazıma Mi Flash Tool ile Fastboot modunda Endonezya Romu yüklemek istiyorum, imei gider mi? Gitmemesi için nasıl rom yüklemem gerekiyor?
  13. SuçaSürüklenenKatip

Çözüldü Rootlu cihazda uygulamaların reklamlarını kaldırma?

Soru başlığında belirttiğim gibi, cihazım rootlu fakat uygulamalarda gelen reklamlar aşırı sinir bozucu, reklamları kaldırmanın bir yöntemi var mı? Varsa nasıl bir yol izlemeliyim?
  14. SuçaSürüklenenKatip

Yardım Mi Pad 5 için ROM arıyorum.

Selamünaleyküm, mi pad 5 satın aldım, bootloader kilidini açmak için 7 günlük süre verdi. Bu süre bitince cihazı rootlayacağım. Hangi sürümü kurmam gerekiyor? Hangi sürümü öneriyorsunuz? En stabil sürüm hangisi? Teşekkürler.
  15. SuçaSürüklenenKatip

Çözüldü Yeni Mi Hesabıyla Bootloader Kilidini Açmak Mümkün Mü?

Soru başlığında belirttiğim gibi yeni hesap veya başka bir hesapla Bootloader kilidini açmak mümkün mü? Çünkü 4 yıllık hesabımla bootloader kilidini açmaya çalıştığımda 360 saat sınırı koydu bunu nasıl aşabilirim? Bir yolu veya yöntemi var mı?
Üst Alt