SuçaSürüklenenKatip kullanıcısının son içeriği

1. SuçaSürüklenenKatip

MIUI 14 Redmi K60 Pro Xiaomi Eu Rom İndirme Bağlantıları

Eu romu kurunca whatsApp ve sosyal medya bildirim çok geç geliyor. Örneğin; WhatsApp a girmediğim zaman mesajın gelip gelmediğini bilmiyorum, uygulamaya girince mesajlar peşpeşe geliyor. Nedeni ne olabilir?
  2. SuçaSürüklenenKatip

Yardım K60 Pro Şebeke Gidip Gelme Sorunu

Ben de hallettim sorunu, modem dosyası bozulmuş benim telefonun, onu yeniden yükleyince düzeldi. Şimdi bir sıkıntısı kalmadı. kafeinsiz hocam sağ olsun :)
  3. SuçaSürüklenenKatip

Soru Yazılım için Amd mı Intel mi?

Yonga seti driverını kurup denediniz mi? Ben de 5600x işlemci var, mtk driver da kurdum, herhangi bir problem yaşamadım.
  4. SuçaSürüklenenKatip

Çözüm bulamadım, müsait olunca sürümleri deneyeceğim.
  5. SuçaSürüklenenKatip

Anlattığınız her şey bende de mevcut. xiaomi.eu_SOCRATES_OS2.0.3.0.VMKCNXM_15 sürümünü kullanıyorum. Sorunum devam ediyor. Aldığım yer ile irtibat kuramadığım için H.kadioglu hocama yazdım. Dönüşüne göre düşüneceğim. Bekliyorum.
  6. SuçaSürüklenenKatip

Akşam deneyip yazacağım. Teşekkür ederim.
  7. SuçaSürüklenenKatip

Şebekem sadece telefon görüşmesi esnasında gidip geliyor ve yarıda kesiliyor. Telefon güncellemesi yaptıktan sonra bu olay başladı. Çözümünü bilen var mı? Farklı sürümleri de denedim ama sorunum çözülmedi. Alternatif çözüm yolu bilen var mı? Kullandığım rom xiaomi.eu_SOCRATES_OS1.0.16.0.UMKCNXM_14
  8. SuçaSürüklenenKatip

Yardım Navigasyon ve şebeke problemi

Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Şebekem gidip geliyor, telefon görüşmelerin yarıda kesiliyor. Yanılmıyorsam telefon güncellemesi yaptıktan sonra bu olay başladı. Çözümünü bilen var mı? Kullandığım rom xiaomi.eu_SOCRATES_OS1.0.16.0.UMKCNXM_14
  9. SuçaSürüklenenKatip

HyperOS HyperOS Bootloader Açma Bypass 2024

HyperOS 2.0 versiyonu ile birlikte bootloader kilidi açılmasına izin verilmeyeceği söyleniyor. Nasıl olacak acaba?
  10. SuçaSürüklenenKatip

Çözüldü Traş Makinesi Önerisi

Hocam o cihazdan bende vardı zaten, sıkıntısı şu bu cihazın, bıçak ölünce yenisini alırken 300-500 TL arası bir ücret vermek zorundasın her seferinde :) Cihazın zaten parası çıkıyor.
  11. SuçaSürüklenenKatip

Cevaplar için teşekkür ederim. Philips ile bizzat görüştüm. Yeni çıkan modelleri olan bu cihazı satın aldım.
  12. SuçaSürüklenenKatip

9000 serisine baktım da 10 k fiyatı :) benim bütçemi baya aşıyor, diğerlerine bakayım 1727694081 Görünüş olarak çok büyük duruyor. İstediğim küçük bir cihaz. Kaba dursun istemiyorum. Omzumdan ameliyat olduğum için tutuşta sıkıntı yaşayacağımı düşünüyorum. 1727694115 Evde powertech var, bir kaç...
  13. SuçaSürüklenenKatip

Forumda araştırma yaptım ama en yakın tarihli konu hemen hemen 2 yıl öncesine ait. Tıraş makinesi arıyorum bütçem 2.500-3.000 ₺ arası. Kullandığınız ve memnun olduğunuz markalar var ise, kullanıma bağlı avantajları ve dezavantajları ile birliket yardımcı olur musunuz? Hangi marka, model ve...
  14. SuçaSürüklenenKatip

Çözüldü 14.000 TL'ye alınabilecek yurtdışı cihazı arıyorum.

Yorumlar için teşekkür ederim. Konuyu açtıktan sonra sağ omzumdan ameliyat oldum. Bu nedenle mesajlara dönüş yapamadım kusura bakmayın. Xiaomi & Redmi serisi dışında bir telefon beğendik, S23 Ultra, server kaydı yapılmış olarak. Bunu satın aldık.
Üst Alt