Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eu romu kurunca whatsApp ve sosyal medya bildirim çok geç geliyor. Örneğin; WhatsApp a girmediğim zaman mesajın gelip gelmediğini bilmiyorum, uygulamaya girince mesajlar peşpeşe geliyor. Nedeni ne olabilir?
Ben de hallettim sorunu, modem dosyası bozulmuş benim telefonun, onu yeniden yükleyince düzeldi. Şimdi bir sıkıntısı kalmadı.
kafeinsiz hocam sağ olsun :)
Anlattığınız her şey bende de mevcut. xiaomi.eu_SOCRATES_OS2.0.3.0.VMKCNXM_15 sürümünü kullanıyorum. Sorunum devam ediyor. Aldığım yer ile irtibat kuramadığım için H.kadioglu hocama yazdım. Dönüşüne göre düşüneceğim. Bekliyorum.
Şebekem sadece telefon görüşmesi esnasında gidip geliyor ve yarıda kesiliyor. Telefon güncellemesi yaptıktan sonra bu olay başladı. Çözümünü bilen var mı? Farklı sürümleri de denedim ama sorunum çözülmedi. Alternatif çözüm yolu bilen var mı?
Kullandığım rom xiaomi.eu_SOCRATES_OS1.0.16.0.UMKCNXM_14
Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Şebekem gidip geliyor, telefon görüşmelerin yarıda kesiliyor. Yanılmıyorsam telefon güncellemesi yaptıktan sonra bu olay başladı. Çözümünü bilen var mı?
Kullandığım rom xiaomi.eu_SOCRATES_OS1.0.16.0.UMKCNXM_14
Hocam o cihazdan bende vardı zaten, sıkıntısı şu bu cihazın, bıçak ölünce yenisini alırken 300-500 TL arası bir ücret vermek zorundasın her seferinde :) Cihazın zaten parası çıkıyor.
9000 serisine baktım da 10 k fiyatı :) benim bütçemi baya aşıyor, diğerlerine bakayım
1727694081
Görünüş olarak çok büyük duruyor. İstediğim küçük bir cihaz. Kaba dursun istemiyorum. Omzumdan ameliyat olduğum için tutuşta sıkıntı yaşayacağımı düşünüyorum.
1727694115
Evde powertech var, bir kaç...
Forumda araştırma yaptım ama en yakın tarihli konu hemen hemen 2 yıl öncesine ait. Tıraş makinesi arıyorum bütçem 2.500-3.000 ₺ arası. Kullandığınız ve memnun olduğunuz markalar var ise, kullanıma bağlı avantajları ve dezavantajları ile birliket yardımcı olur musunuz? Hangi marka, model ve...
Yorumlar için teşekkür ederim. Konuyu açtıktan sonra sağ omzumdan ameliyat oldum. Bu nedenle mesajlara dönüş yapamadım kusura bakmayın. Xiaomi & Redmi serisi dışında bir telefon beğendik, S23 Ultra, server kaydı yapılmış olarak. Bunu satın aldık.