Sonsuzgüç61 kullanıcısının son içeriği

1. Sonsuzgüç61

Yardım Telefonum kapandı pcde görmüyor

Herkese merhaba elimde rn7 cihaz var bu gün %90 şarj varken bir anda telefon kapandı. Bende şimdi pcye bağladım ama hiçbir şekilde aygıt yöneticisinde görmüyorum qualcom port olarak bile gözükmüyor anakart tamamen gitmiş midir sizce?
  2. Sonsuzgüç61

Soru İki telefondan birini hoparlör olarak kullanmak

Herkese merhabalar biraz saçma fikir olabilir ama iki cihazı bağlayıp birini hoparlör olarak kullanmak istiyorum ne yapabilirim var mıdır böyle bir uygulama veya modül?
  3. Sonsuzgüç61

Soru PixysOS aosp rom kullanan var mı?

Merhaba arkadaşlar xda forumda gördüm. Kullanıp memnun olan var mı? Cihaz farketmez sadece merak ettim. PixysOS
  4. Sonsuzgüç61

Çözüldü YouTube music uygulaması

Merhabalar YouTube music premium uygulaması kullanan var mı? Vanced çalıştığı zaman kullanabiliyordum şimdi hiçbir yerde yok maalesef. Aranızda kullanan varsa yazabilir mi?
  5. Sonsuzgüç61

Yardım Github üzerinden rom indiremiyorum. (the website objects.githubusercontent.com requires a username and password)

Herkese merhabalar ilk defa böyle bir sorunla karşılaşıyorum. Pling üzerinden rom indirirken bu sorunla karşılaştım acaba dosya indirme programım yüzünden mi kaynaklanıyor. İnternette çözümünü araştırırken Githubda buldum ama yapamadım sanırım biraz kod bilgisi istiyor.:( Kendi github...
  6. Sonsuzgüç61

Çözüldü Cihazıma fatboot rom kuramıyorum

Merhabalar cihaz belki de brick oldu tam anlayamadım. Cihazıma özel bir nedenden dolayı en son yüklediğim romu sildim ve yerine başka bir rom indirdim ama roma girince ne hafızaya erişebildim rom üzerinden nede recoveryde rom flashlanmış olarak gözüküyordu. Bende recovery değiştirdim yine aynı...
  7. Sonsuzgüç61

Çözüldü CrDroid 8.4 CrDroid home launcher sürekli durdu hatası

Herkese merhabalar bugün CrDroid 8.4 romunu telefonuma kurdum ama CrDroid'in kendi launcherı sürekli durdu hatası alıyorum ne yapmam lazım önbellek izinleri silip yaptım yine olmadı. Hata kodu:
  8. Sonsuzgüç61

Yardım Game turbo uygulama ekleme

Merhabalar işaretlediğim yere bütün uygulamaları nasıl ekleyebilirim.
  9. Sonsuzgüç61

Rom Project Arcana romu nasıl?

Herkese merhabalar project arcana aosp romu nasıl günlük kullanım olarak şarj,hız konusunda tatmin edici mi? Bildiğim kadarıyla eski bir aosp costum rom. Cihazım red mi note4 (mido). Başka cihazdan kullanan arkadaşlarda yazabilir mi çünkü hiç telegram grubu vs. bulamadım.
  10. Sonsuzgüç61

Çözüldü Açılış ekranı değiştirilemiyor

Herkese merhaba https://forum.miuiturkiye.net/konu/redmi-note-4-4x-acilis-ekrani.67956/ Bu linkteki boot logoyu direk indirip kullanmaya başladım birkaç ay önce şimdi başka açılış ekranı kullanmak istiyorum ama başka açılış ekranı flashlayinca değişmiyor. Eski açılış ekranını da yedek almayı...
  11. Sonsuzgüç61

Çözüldü Telefon açıkken şarj olmuyor kapalı iken şarj oluyor

Herkese iyi forumlar telefonuma yaklaşık 1-2 hafta önce dotos 5.2.1 sürümü indirdim. Bugün sabah telefonumu açıkken şarja taktığımda telefon şarj almadı sonra kapatıp şarja taktım ve şarj olmaya başladı. Romla alakalı bir sorun olabilir mi sizce değiştirmek zorunda kalıcam gibi :(.
  12. Sonsuzgüç61

Yardım Navigasyon tuşlarına görev atama

Herkesle iyi forumlar Elimde red mi note 4 cihaz var ses tuşları artık baya gitti çalışmıyor nerdeyse o yüzden navigasyon tuşlarına ses paneli özelliği ekran kapama özelliğini aktarmak için hangi uygulamayı kullanmalıyım?
  13. Sonsuzgüç61

Soru Red mi note 4 (mido) kullanışlı aosp rom arıyorum

Herkese iyi forumlar Elimde yaşlı telefon mido var malum miui artık donanıma yorucu gelmekte bu yüzden aosp rom aramaktayım. Kullandığınız daha çok güncele yakın a10 ve üzeri, pil optimisazyonu iyi olan aosp rom kullanan varsa veya önerisi olan varsa yazabilir mi?
  14. Sonsuzgüç61

Yardım MIUI bazı özellikler gözükmemekte

Merhabalar telefonuma gelen son global güncelleme ile kayan pencereler, ekranı iki bölme özelliklerini kullanamamaktayım MIUI optimizasyon seçeneğini aradım ama oda bulunmamakta. Telefonu sıfırlamadan bir yöntem var mıdır.
  15. Sonsuzgüç61

Yardım Batchapktool apk parçalama sorunu

İyi forumlar... Batchapktool ile apk parçalıyorken Can't find framework resources for package of id: 16 hatası almaktayım yardımcı olur musunuz. Framework içinde gerekli dosyaların hepside bulunmakta ve rom deodex.
Üst Alt