sonmez1961 kullanıcısının son içeriği

1. S

Soru MIUI 11 Global Beta Hakkında

Beta roomda Google camera kilit kapalı rootsuz çalışıyor başka stabile geçince kilidi açmak ve robot gerekiyor. 1564928147
  2. S

Rom [Android 8] Mi 6 - MIUI 10 V10.3.4.0 PCAMIXM Global Stabil Rom

Onu demiyorum gcam hangi sürümü yüklediniz
  3. S

Hangi sürümü yüklediniz link atarmısınız.
  4. S

Son güncellemede kilidi kapalı rootsuz gcam kuruluyormu kurulmuyorsa beta sürümünde kurulduğu için geçmeye değmez.
  5. S

Ayarlarla oynadınızmı Ayarlarla oynadınızmı yoksa ilk kurduğunuz gibimi
  6. S

Ben stokla arasında bir fark göremedim sizde nasıl ayarlardan ayarlama falan yapılıyormu bende direk açıldı kapat aç yapmadım.
  7. S

https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/GCam_Pixel3Mod_1.3_build.6.1.021.apk 1563810078 Bunu dene çalışıyor
  8. S

İpucu Google Kamera 5.1 (Bootloader kapalı, TWRP ve root yok)

Hiç bir şey anlamadım mi 6 telefon root yok kilit kapalı en son verileni yükledim tek başına çalıştı fakat video çalışmadı sonra sildim snabragon 3 değil 4 dü yükledim sonra sırasıyla diğer apkleri yükledim videoda çalıştı enteresan şeyler bu zamana kadar hiç bir Google camera çalışmadı kilidi...
  9. S

Haber [17 Aralık] Google Türkçe Asistan Geldi. Aktif Etme Adımları Yazımızda

voice match dili Türkçe yapınca hadi Allahaısmarladık oluyo.
  10. S

Yardım Mi 6 çaresiz bıraktıran ısınma + şarj sorunu

Aynı sorun bendede var çoğu programı kaldırdım yine aynı cebe koyunca ateş gibi oluyor ve şarj çok gidiyor daha önce böyle değildi mi fit uygulamasından şüpheleniyorum acaba omu yapıyor diye bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar konuya çözüm yazarlarsa iyi olur.Bu arada telefon mi 6
  11. S

Rehber Mi Band 3 / NFC - 2.2.0.12 - 1.6.0.6 Türkçe Firmware ve Modified Mi Fit 3.5.5.3 Kurulumu

mi band 3 sms almıyor ayarlarımı yapamadık bildirim alıyor ama gelen mesajları göstermiyor.
  12. S

Güncelleme MIUI 10 - [8.9.20] Global Beta ROM Güncellemesi

Dili değiştir istediğin bölgeye gir
  13. S

Rom Eu Beta Güncellemesi

MIUI 10 Global Beta ROM 8.10.11 Changelog Preview: Optimization and Bug Fixes - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum - Mobile yeni güncelleme
  14. S

Güncelleme MIUI 10 - [8.9.20] Global Beta ROM Güncellemesi

Bilgi amaçlıdır bölgeyi değiştireceğin zaman dili İngilizce veya başka dil yap istediğin bölgeye gir en son dili tekrar Türkçe yaparsın sorun çözülür.
Üst Alt