Soru MIUI 11 Global Beta Hakkında

Jeansque

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Selami
Cihazım
xiaomi mi 8
Konular
8
Merhabalar. Ben Global Beta 9.6.27 kullanmaktayım ve gayet memnun durumdayım. Ancak öğrendiğim kadarıyla bu ay içerisinde Miui 11 dağıtılacak ancak Global Beta'ya verilmeyecekmiş. Miui 11 için Global Kararlı sürüme geçmem gerekiyor mu ? Doğru ise MiFlash ile atabilmem için Global Kararlı Fastboot bağlantısı gönderebilir misiniz. Şimdiden teşekkür ediyorum.

HüseyinErkam

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyinerkam
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Se
Konular
10
Hocam acele etmeyin bi çıksın belki de beta dan stabile direk güncelleme ile geçiş gibi bir şeyler yaparlar

Oyla:

MehmetNY

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
5
dereyi görmeden paçayı sıvamayın hemen.
Belki de güncellemeyi sevmezsiniz ya da bol bol bug'u vardır vazgeçersiniz nerden biliyorsunuz.

Oyla:

Engo34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Engin
Cihazım
Redmi note 5
Konular
0
Merhabalar. Ben Global Beta 9.6.27 kullanmaktayım ve gayet memnun durumdayım. Ancak öğrendiğim kadarıyla bu ay içerisinde Miui 11 dağıtılacak ancak Global Beta'ya verilmeyecekmiş. Miui 11 için Global Kararlı sürüme geçmem gerekiyor mu ? Doğru ise MiFlash ile atabilmem için Global Kararlı Fastboot bağlantısı gönderebilir misiniz. Şimdiden teşekkür ediyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı romdayım bende hele bi çıksın artıları eksileri görelim illaki stabile geçeriz önce Çin romu sonra glaobal stabile dönüş yaparız.

Oyla:

sonmez1961

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
orta düzey
Cihazım
xaomi mi 6
Konular
0
Beta roomda Google camera kilit kapalı rootsuz çalışıyor başka stabile geçince kilidi açmak ve robot gerekiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beta roomda Google camera kilit kapalı rootsuz çalışıyor başka stabile geçince kilidi açmak ve root gerekiyor.

Oyla:
Üst Alt