Google kamerayı kurmak için modül gerekmiyor mu
...
Ekran Görüntüleri/Değişenler:
Android 9'a yükseltildi.
İndirme Bağlantısı :
Recovery
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Fastboot
Eklenecek
VoLTE Aktif Etmek:
* #*#86583#*#* arama ekranına yazın otomatik olarak voLTE aktif olacaktır
VoWIFI Aktif Etmek:
* #*#869434#*#* arama ekranına yazın otomatik olarak voWIFI aktif olacaktır
Yeni sürümle vowifi deneyen oldu mu?
Hiç ihtiyacım olmadı beta romdayim hala telefonu yedekleyip stabile geçecekken Google camera ile tanışıp kalmaya karar verdimVowifi kodunun ana konu içerisinde neden verilip bizi heyecanlandırdığını (verildiğine göre çalışıyor demektir) yönetici arkadaşımız hala açıklamadı. Bu sebeple ben EU ROMdan paylaşılan GLOBALe geçip kontrol ettim. Vowifi çalışmıyor, EU ROMda olduğu gibi sadece menü içerisinde yer alıyor, açılıp kapatılabiliyor ancak çalışmıyor. Uçak moduna geçip wifi ye bağlı olmasına rağmen arama yapınca "uçak modunu kapatın yada wifi ağına bağlanın" uyarısı geliyor. Sadece vowifi için roma geçmek isteyebileceklere duyurulur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ne yazık ki çalışmıyor...
İlk mesajdaki zip dosyasını pc üzerinden indirip telefonun hafızasına kopyalayın. Güncelleme kısmından güncelleme paketini seç deyin. Kendisi otomatik olarak güncelleme yapacaktır.Bu güncellemeyi OTA üzerinden indirmeye çalışıyorum ama yüzde 8 e gelinde yada 10 gibi tekrar baştan başlıyor.Bu sorunu yaşayan varmı aranızda arkadaşlar.Veriler silinmesin diye burdan işlem yapmak istriyorum çünkü..
Ben stokla arasında bir fark göremedim sizde nasıl ayarlardan ayarlama falan yapılıyormu bende direk açıldı kapat aç yapmadım.En son sürüm global betadaysanız modül olmadan kuabiliyorsunuz. Bunun için
Mahferer arkadaşımızın alttaki mesajındaki talimatları uygulamanız yeterli. Stabil sürümde başarısız olduğu söyleniyor benim deneme şansım olmadı.
Üstad beta android 9 romu için şöyle bir şey söyleniyor;
"Öncelikle *#*#0610#*#* bu kodu yazın ve yeniden başlatmayın.
SonraLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbu linkten (6.1 Oreo ve Pie Google Camera Apk (10.06.19)) Yazanı yani en üsttekini indirin 150 mb yaklaşık sonra bu apk yi telefona kurun ve yüklenen kamera uygulamasını açın açılmayacaktır. Daha sonra telefonu yeniden başlatın ve son kurulan camera uygulamasını tekrar açmaya çalışın açılacaktır.
Not : Twrp root bl kilidi gerektirmiyor sadece beta rom'un son versiyonuna sahip olmalısınız. "