Rom [Android 8] Mi 6 - MIUI 10 V10.3.4.0 PCAMIXM Global Stabil Rom

mahferer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
MI 9 SE
Konular
25
Android 9 ile Chrome YouTube (newpipe kullanıyorum) duo'yu donduruyorum ama kendi kendine yine etkinleşiyor?

omurserap

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Omur
Cihazım
Mi6
Konular
56
Yok yukarıdaki yıldız kare numarayı yaz ,APK dosyayı kur cebi kapat aç

mhmtsyk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
Mi6
Konular
12
Google kamerayı kurmak için modül gerekmiyor mu

En son sürüm global betadaysanız modül olmadan kuabiliyorsunuz. Bunun için

Mahferer arkadaşımızın alttaki mesajındaki talimatları uygulamanız yeterli. Stabil sürümde başarısız olduğu söyleniyor benim deneme şansım olmadı.

Üstad beta android 9 romu için şöyle bir şey söyleniyor;

"Öncelikle *#*#0610#*#* bu kodu yazın ve yeniden başlatmayın.

Sonra bu linkten (6.1 Oreo ve Pie Google Camera Apk (10.06.19)) Yazanı yani en üsttekini indirin 150 mb yaklaşık sonra bu apk yi telefona kurun ve yüklenen kamera uygulamasını açın açılmayacaktır. Daha sonra telefonu yeniden başlatın ve son kurulan camera uygulamasını tekrar açmaya çalışın açılacaktır.

Not : Twrp root bl kilidi gerektirmiyor sadece beta rom'un son versiyonuna sahip olmalısınız. "

resulsen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
resul
Cihazım
discovery
Konular
0
Yeni sürümle vowifi deneyen oldu mu?

cerhan82

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
Mİ 6
Meslek
Biyolog-Kalite Md.
Konular
3

...​

Ekran Görüntüleri/Değişenler:
Android 9'a yükseltildi.

İndirme Bağlantısı :
Recovery

Fastboot
Eklenecek

VoLTE Aktif Etmek:
* #*#86583#*#* arama ekranına yazın otomatik olarak voLTE aktif olacaktır

VoWIFI Aktif Etmek:
* #*#869434#*#* arama ekranına yazın otomatik olarak voWIFI aktif olacaktır

Vowifi kodunun ana konu içerisinde neden verilip bizi heyecanlandırdığını (verildiğine göre çalışıyor demektir) yönetici arkadaşımız hala açıklamadı. Bu sebeple ben EU ROMdan paylaşılan GLOBALe geçip kontrol ettim. Vowifi çalışmıyor, EU ROMda olduğu gibi sadece menü içerisinde yer alıyor, açılıp kapatılabiliyor ancak çalışmıyor. Uçak moduna geçip wifi ye bağlı olmasına rağmen arama yapınca "uçak modunu kapatın yada wifi ağına bağlanın" uyarısı geliyor. Sadece vowifi için roma geçmek isteyebileceklere duyurulur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeni sürümle vowifi deneyen oldu mu?

Ne yazık ki çalışmıyor...

Son düzenleme:

rebuplicfb

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
0
Bu güncellemeyi OTA üzerinden indirmeye çalışıyorum ama yüzde 8 e gelinde yada 10 gibi tekrar baştan başlıyor.Bu sorunu yaşayan varmı aranızda arkadaşlar.Veriler silinmesin diye burdan işlem yapmak istriyorum çünkü..

Hendry1239

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
0
Vowifi kodunun ana konu içerisinde neden verilip bizi heyecanlandırdığını (verildiğine göre çalışıyor demektir) yönetici arkadaşımız hala açıklamadı. Bu sebeple ben EU ROMdan paylaşılan GLOBALe geçip kontrol ettim. Vowifi çalışmıyor, EU ROMda olduğu gibi sadece menü içerisinde yer alıyor, açılıp kapatılabiliyor ancak çalışmıyor. Uçak moduna geçip wifi ye bağlı olmasına rağmen arama yapınca "uçak modunu kapatın yada wifi ağına bağlanın" uyarısı geliyor. Sadece vowifi için roma geçmek isteyebileceklere duyurulur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne yazık ki çalışmıyor...
Hiç ihtiyacım olmadı beta romdayim hala telefonu yedekleyip stabile geçecekken Google camera ile tanışıp kalmaya karar verdim

Sent from my MI 6 using Tapatalk

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Bu güncellemeyi OTA üzerinden indirmeye çalışıyorum ama yüzde 8 e gelinde yada 10 gibi tekrar baştan başlıyor.Bu sorunu yaşayan varmı aranızda arkadaşlar.Veriler silinmesin diye burdan işlem yapmak istriyorum çünkü..
İlk mesajdaki zip dosyasını pc üzerinden indirip telefonun hafızasına kopyalayın. Güncelleme kısmından güncelleme paketini seç deyin. Kendisi otomatik olarak güncelleme yapacaktır.
OTA üzerinden yapılan indirmelerde İnternet kaynaklı problemler yaşanması her zaman mümkündür.

sonmez1961

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
orta düzey
Cihazım
xaomi mi 6
Konular
0
En son sürüm global betadaysanız modül olmadan kuabiliyorsunuz. Bunun için

Mahferer arkadaşımızın alttaki mesajındaki talimatları uygulamanız yeterli. Stabil sürümde başarısız olduğu söyleniyor benim deneme şansım olmadı.

Üstad beta android 9 romu için şöyle bir şey söyleniyor;

"Öncelikle *#*#0610#*#* bu kodu yazın ve yeniden başlatmayın.

Sonra bu linkten (6.1 Oreo ve Pie Google Camera Apk (10.06.19)) Yazanı yani en üsttekini indirin 150 mb yaklaşık sonra bu apk yi telefona kurun ve yüklenen kamera uygulamasını açın açılmayacaktır. Daha sonra telefonu yeniden başlatın ve son kurulan camera uygulamasını tekrar açmaya çalışın açılacaktır.

Not : Twrp root bl kilidi gerektirmiyor sadece beta rom'un son versiyonuna sahip olmalısınız. "
Ben stokla arasında bir fark göremedim sizde nasıl ayarlardan ayarlama falan yapılıyormu bende direk açıldı kapat aç yapmadım.

Arthur61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
mi6
Konular
4
arkadaşlar benim twrp desen kodunu tanımıyor ne yapmam gerek yardım lüütfen .

Üst Alt