Solak17 kullanıcısının son içeriği

1. Solak17

Soru Uyguluma Bildirimleri

Arkadaşlar selam, 1-2 tane uygulama da bildirimleri aktif edemiyorum, bildirimler kapalı olarak gözüküyor açmak istediğim de silik gözüküp aktif edemiyorum. Ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz? Cihazım Mi 12T Pro. Rootlu. 22081212UG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. Solak17

Soru Mi 12 Pro Uygulama Yazı Sorunu

Merhabalar arkadaşlar, şimdiden herkesin kurban bayramı mübarek olsun. Uygulamanın hepsinde olmasa da bazı uygulamalarda yazılar yarım çıkıyor? Bunun sebebi nedir ekran yazı tipini küçülttüm düzelmedi. Aşağıya örnek bir resim bırakıyorum. Yardımlarınız için Teşekkürler. 22081212UG...
  3. Solak17

Soru Rom Hakkında Bilgi

Arkdaşlar selam, 12T Pro cihazıma Taiwan rom kurmak istiyorum şu google saçma arama ekranı ve mesaj uygulamalarından kurtulmak için, sizce Taiwan rom mu iyidir yoksa EU Rom mu? Fikriniz nedir. Teşekkürler.
  4. Solak17

Yardım Cihaz önerisi

Herkese merhaba hayırlı akşamlar. Xiaomi Mi9 SE cihazım artık ihtiyaçlarımı karşılamıyor biraz üst seviye bir cihaz almak istiyorum rahatlıkla rootlayabileceğim bir cihaz arıyorum, kullandığım 1 2 tane program sadece rootla çalışıyor. Ne önerirsiniz? Teşekkürler iyi forumlar. MAR-LX1M...
  5. Solak17

Soru Xiaomi uygulamaları

Merhabalar, eşime xiaomi 5g aldık cihazı kurduk fakat uygulama olarak arama mesajlar vs googleın kendi uygulamaları geldi, xiaominin kendi uygulamalarını kullanamıyormuyuz? Mesela mesajlar kısmı, veya arama kısmı olarak. Yardım için teşekkür ederim.
  6. Solak17

Soru Mi 9 SE Twrp sorunu

Merhaba arkadaşlar, 1 haftadır mi 9 SE de root sorunu yaşıyorum, nezaman ki magiski en son sürüme guncelledim sorunlar başladı, yardım edecek bir arkadaş var mı? Android 11 geçtim orda da uyumlu Twrp bulamadım, cikmazdayim. Android 10 Miui 12.0.5 sürümüm var şuan.
  7. Solak17

Soru Magisk Versiyon Değiştirme

Arkadaşlar merhaba, Magisk V23 sürümüne nasıl dönerim, bana detaylı anlatacak bir arkadaş var mı? Ne yaptıysam olmadı. Magisk V23 kuruluyor bu sefer uygulamaları gizleyeceğim zygisk kısmı gözükmüyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Solak17

Soru Magisk Root

Arkadaşlar magisk güncellendi ve magisk hide ve uygulama gizleme kalktı, ne yapabilirim. Yardımcı olurmusunuz. Modüllerden gizleme seçeneği varmış fakat daha önce hiç yapmadım. Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Solak17

Soru Mhl desteği

Arkadaşlar selam, yaklaşık 3 yıldır Mi9 SE kullanıyorum artık yeni bir cihaza geçme zamanı geldi, Yine Xiaomi bir cihaza geçmek istiyorum, sizden ricam internette pek bir bilgiye ulaşamadım, MHL desteği olan önerebileceğiniz Xiaomi cihazı varmıdır. Rahatlıkla BL kilidini açıp rootlayabileceğim...
  10. Solak17

Soru Kilit Ekran Yazı Değiştirme

Selamlar, kilit ekranında ki bildirimler çok ince gözüküyor bunu belirginleştirmenin bir yolu var mı? Foto bırakıyorum. Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. Solak17

Soru Android Sürümü Yükseltme

Merhaba arkadaşlar, Cihazımda uzun zamandır Android 9 yüklü artık güncelleme yapmak istiyorum, bu zamana kadar beklememin sebebi kullandığım bir uygulamanın android 10 desteklememesi, uygulama güncellendi ve android 10 desteği geldi. Cihazım da twrp ve magisk yüklü, en son sürüme IMEI uçmadan...
  12. Solak17

Çözüldü Supersu Yükleme

Merhaba arkadaşlar cihazıma supersu yükleyip magiski kaldırmak istiyorum, nasıl yapacağım yardım rica edebilir miyim. Birde benim için bir dezavantaj olur mu? Teşekkürler Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. Solak17

Soru Çift magisk

Arkadaşlar selam, call of duty mobile için magisk gizlemem lazım isim değiştir dediğimde çift magiks uygulaması çıkıyor sebebi nedir. işlem tamamlanmış oluyor mu? Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. Solak17

Soru Wifi Açılmıyor

Arkadaşlar herkese selam, Bugün hattımı değiştirdim Turkcell'den Vodafone geçtim yeni hattımı taktığım da telefon böyle ağırlaştı gibi geldi ben de tekrar 0 dan rom yükledim ve twrp ve magisk yükleyip cihazı rootladım wifiye de bağlandım sonra wifi kapattım bir daha açamadım. Wifi ikonuna...
  15. Solak17

Soru HDMI kablo ile TV'ye görüntü aktarımı

Arkadaşlar merhaba, Type c hub satın aldım, bu hub in HDMI girişi de mevcut kablolu olarak HDMI üzerinden TV ye nasıl görüntü aktarabilirim. Kablosuz aktarım da gecikme yaşadığım için soruyorum. Aldığım cihaz bu. Teşekkürler. Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt