İpucu Xiaomi 15 Global Romda MIUI Arama ve Mesajlar Uygulaması

Solak17

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
20
Global Romda kullanmakta olduğum Xiaomi 15 cihazıma bugün Hyperos 3 güncellemesinin gelmesi ile MIUI Mesajlar Uygulaması telefona otomatik olarak geldi.
Sonra yaptığım araştırmalarda MIUI Arama uygulamasının fabrika ayarlarına döndükten sonra dili Türkçe bölgeyi honkong seçerek geldiğini öğrendim ve işe yaradı. Sırf bu uygulamalar için rom değiştirmek istiyordum gerek kalmadı şükür. Belki ihtiyacı olan biride faydalanır.

Selam, Xiaomi 15 den memnunmusunuz? Eşim hediye olarak iphone 15 aldı bir türlü alışamadım şu iphone. 3 yıldır 12t pro kullanıyorum androidi arıyorum. Bu arada şu saçma sapan google takvim google aramalar google mesajlaşmalardan kurtulmak için taiwan rom yüklemiştim 12t proya.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Nurettin_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nurettin
Cihazım
Xiaomi 5s 64
Konular
3
Selam, Xiaomi 15 den memnunmusunuz? Eşim hediye olarak iphone 15 aldı bir türlü alışamadım şu iphone. 3 yıldır 12t pro kullanıyorum androidi arıyorum. Bu arada şu saçma sapan google takvim google aramalar google mesajlaşmalardan kurtulmak için taiwan rom yüklemiştim 12t proya.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kıyaslama yapacak kadar iPhonea hakim değilim hocam ama Xiaomi 15 işlemcisi ile ekran boyutu ile kamerası ile benim çok hoşuma gitti. Beni 5-6 sene rahat götürür diye düşünüyorum. Sadece şu MIUI arayüzünün telefona el freni olduğunu hissediyorum. Bundan önce kullandığım redmi note 10 pro ve Xiaomi 11t de de böyle hissediyordum.

Yine telefonla ilgili soracağınız spesifik bir şey olursa yazarsınız.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
430
Bir kaç gün önce erd5334 hocam farklı bir konuya şöyle bir mesaj bırakmıştı. Fabrika ayarlarına dönmek istemiyorsanız deneyebilirsiniz.

Tolga Baltacı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tolga
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
4
MIUI "Mesajlar" uygulamasında mesaj engelleme yok, engelleme olmayınca benim için bir anlamı yok.
Eski telefonda (Mi Note 3) ayarlarda Rehberde kayıtlı olmayanlar arama ve mesaj atmasın seçeneği vardı çok iyiydi. Bunu görmeden, incelemeden lansman dan almıştım bir daha incelemeden özelliklerine bakmadan telefon değiştirmem.

Geri bildirimde bulundum bakalım ne olacak.

dnyl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kürşat
Cihazım
Mi9T Pro
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
1
Bölge değişince gelen telefon uygulamasındaki ses kalitesi, yerleşik gelen telefon uygulamasından çok daha kötü ben de kurmuştum, tekrar sıfırlayıp gogle telefona geri döndüm

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Global Romda kullanmakta olduğum Xiaomi 15 cihazıma bugün Hyperos 3 güncellemesinin gelmesi ile MIUI Mesajlar Uygulaması telefona otomatik olarak geldi.
Sonra yaptığım araştırmalarda MIUI Arama uygulamasının fabrika ayarlarına döndükten sonra dili Türkçe bölgeyi honkong seçerek geldiğini öğrendim ve işe yaradı. Sırf bu uygulamalar için rom değiştirmek istiyordum gerek kalmadı şükür. Belki ihtiyacı olan biride faydalanır.
cihazı sıfırlayıp denedim bende de geldi. sonradan komutla açtım ancak rehber çalışmıyordu içerisine girmiyordu şimdi sorunsuz kullanıyorum.

Üst Alt