Skyloud kullanıcısının son içeriği

1. Skyloud

Çözüldü bootloader kilidi kapalı iken fastboot üzerinden global rom kurabilir miyim?

Adb fastboot üzerinden global rom klasörünü seçiyorum yükle dediğimde error diyor. bootloader kilidi kapalı olmasından dolayı mı? yoksa başka bir şeyi yanlışmı yapıyorum?
  2. Skyloud

Soru Mi 11 lite 4g hyperOS

Maalesef bir bilgim yok. Hiç görmedim
  3. Skyloud

Soru Mi 11 lite 4g hyperOS

HyperOS Duyurulduğunda hep kapak fotoğraflarında mi 11 lite 4g görüyordum. Güncelleme listelerinde hep vardı. Ama mi 11 lite 4g den önce çıkan modellere bile güncelleme geldi buna gelmedi. Mi 11 serisinin hepsine geldi mi 11 lite 4g ye gelmedi. Herhangi bir bilgisi olan varmı gelicekmi yoksa...
  4. Skyloud

Yardım Mi 11 Lite için en stabil rom önerisi / telefon donuyor

Pixel 13 romu kullanıyorum gayet stabil ve her şeyi çalışıyor ama yinede çok nadir kendini yeniden başlatma durumları oluyor bir de bildiğim kamerada geniş açıya geçince kamera donuyor ama belki benden kaynaklı olabilir. [ROM][UNOFFICIAL][MONTHLY] Pixel Experience 13 [NORMAL/PLUS] for Xiaomi...
  5. Skyloud

Duyuru XiaomiUpdate.com Sitesi Açıldı!

siteye bir şeyler olmu hocam ama çok kötü olmuş eski anasayfa düzeni gitmiş geri gelse daha iyi olur, aradığımız şeyi bulamıyoruz. arama kısmına bişey yazıyorum haber başlıkları çıkıyor
  6. Skyloud

Yardım MIUI global 14.0.4.0 WİFİ sorunu

Hocam adb üzerindenmi kurdunuz yoksa twrp üzerindenmi
  7. Skyloud

hocam pixel rom atma sebebim wifi sorunu başlaması yüzündendi daha öncesinde hiç rom yüklememiştim pixel romda sensör sorunu kendini gösterince orjinale döneyim dedim telefonu komple sıfırladım içinde yazılım bile yoktu MIUI yükledim yine wifi sorunu devam ediyor. 1701007724 Denedim daha...
  8. Skyloud

Çok sinir bozucu bir problem telefona 1-2 saat dokunmuyorum ya da bazen elimdeyken internet gidiyor wifi bağlı ünlem işareti yok uyarı yok ama youtube,instagram vb. internet gerektiren uygulamalar yüklenmiyor wifi aç kapat yapıyorum internet geliyor. Bunun bir çözümü varmı yoksa yazılımsal bir...
  9. Skyloud

Yardım Uygulamar ve verileri ile birlikte telelefon yedekleme

Telefonu sıfırlıcaktım, zamanında titanium backup kullanırdık o aklıma geldi, telefonumda root yok benzer uygulamalar aradım samsung smart swicth gördüm ama samsunga özel çalışıyordu. Xiaomi için araştırma yaptım, işte ayarlaradan yedeklemeleri bulun ordan tüm verileri yedeklersiniz diyorlardı...
  10. Skyloud

Yardım Dinamik tema nasıl kapatılır?

Uyguladığımız duvar kağıdının renklerini telefondaki diğer yerlere uyguluyor bu da çirkin bir görüntüye sebep veriyor bunu nasıl kapatabiliriz aradım heryerde bulamadım. Şimdiden teşekkürler. İyi forumlar.
  11. Skyloud

Yardım Honor band 6 bağlantı sorunu mi 11 lite

Yeni akıllı bileklik aldım honor band 6 ama ne yaptıysam ne bildirimler ne geliyor ne aramalar bağlı gözüktüğü halde. Biraz uğraştım aramalar geliyor ama bileklik ne titreşiyor ne başka bişey oluyor mesajlar hiç ama hiç gelmiyor. Ek sorun olarak WhatsApp ta gelen mesajlar WhatsApp ı açmadan...
  12. Skyloud

Yardım Ekran Sararması

Ben kapatmak istiyorum ama hocam bulamadım bir türlü kapatmayı siz biliyorsanız söylermisiniz? 1650132942 Google yüzünden kaynaklanıyormuş android 12 özelliği imiş ama kapatmak istiyorum bulamıyorum
Üst Alt