skaterdodo kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım FPS düşmesi

Telefonda pubg oynarken ara ara FPS düşüyor. Araştırdığımda pil uygulaması yüzünden olduğunu öğrendim ne yaptıysam düzelmedi pil uygulamasını sıfırlıyorum düzeliyor bir süre sonra yine FPS düşüyor oyunda bir çözüm bulan varmı. Çoğu oyunda aynı sorun oluyor.
  2. S

Soru MIUI 13güncellemeden sonraki ekran sorunu

MIUI 13 e güncelledikten sonra bazı renklerde ekranda yukarıdan aşağı inen çizgiler beliriyor. Başka 11lite da baktım onda da aynı ne biçim bir android 12 anlamadım yazı renkleri arkaplan renkleri berbat
  3. S

Yardım Mi11 lite batarya sorunu

Merhaba arkadaşlar IMEI onarım yapılmış mi11lite 8/128 12.5.3 sürümü var şarjım 1 haftadır anormal derecede hızlı düşüyor. Sabah 8de %100 işe güne başlıyorum normal kullanımda saat 13:00da %35lere düşüyor. Ne gibi problem olabilir. iPhone şarjı gibi içiyor resmen. Önerilerinizi bekliyorum
  4. S

Yardım Kamera bağlanmıyor sorunu

Merhabalar herkese IMEI repair yaptıktan sonra kamera ya bağlanmıyor hatası alıyorum sebebi ile ilgili bilgisi olupta yardımcı olacak birisi varmı acaba? 1638709170 Sorun ai açınca kamera kilitleniyor ve telefonu yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Neden bu sorun olur?
  5. S

Soru IR yüz tanıma hakkında

Merhaba bilindiği üzere mi8 cihazlarda kızılötesi kamera bulunmakta fakat yüz tanımayı 2d yani normal ön kamera ile yapıyor. Bu kızılötesi yüz tanımayı açmanın bir yolu yok mu. Bu donanım cihazımızda varken neden kilit ekranında kullanamıyoruz?
  6. S

Soru Yeni aldığım cihaz Hk.

Merhaba herkese redmi note 9 pro aldım daha önce imei repair yapmışlığım var mi9t, mi8se vs. Forumda bir konu gördüm ama o terp note9s için sorularım şu şekilde; - note9pro için twrp varmı varsa link - note9pro cihazım tianma panel bu panelde twrp çalışmadığına dair konular okudum doğrumudur?
  7. S

Yardım Mi9t 6/128 batarya sorunu

Merhaba yeni aldım cihazı ikinci el batarya sağlığı iyi gözüküyor fakat şarj çok çabuk tüketiyor. Elime aldığımda 15 dakikada yüzde 15 şarj gidiyor nerdeyse. Pil kullanımlarına baktım hepsi normal gözüküyor sürüm 11.0.5 global stabil romda mı sorun var acaba bilemedim
  8. S

Yardım Twrp ile restore

Merhaba rom denemesi yapacağım fakat twrp ile full Back-Up alıp sonra romu beğenmezsem tekrar restore yaptığımda sorun çıkarmı bir kaç yerde telefon kullanılmaz olduğuna dair bilgi okumuştum.
  9. S

Uygulama Mi8se modelinde çalışan kur kullan GCAM

hiçbir ayar yapmanıza gerek yoktur. Portre moduyla harikalar yaratın. Not: Portrede yakınlaştırma özelliği olması gereken bir özelliktir eğer yakınlaştırma yapmayan bir portre modu kullanmak istiyorsanız yanlıştır. Doğru portre çekim kameranın optik zoom özelliğinden faydalanarak çalışmsı...
  10. S

Yardım Mi9t pro EEA sürüme geçiş hk.

Merhaba mi9t pro var IMEI repair yapılmış halde orjinal global QFKMIXM yüklü. Biliyorsunuz ki sıfırlama yapınca IMEI gidiyormuş. Bunu EEA V11.0.3.0.QFKEUXM sürümüne mi flash ile geçirsem IMEI gidermi? Ya da geçiş sırasında sorun yaşar mıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.
  11. S

Soru Mi note 3 bluetooth ses kesilmesi

Cok guzel bir site kimse yanitlamamis
  12. S

Soru Mi note 3 bluetooth ses kesilmesi

Merhaba çinden mi note 3 almıştım bluetooth kulaklık bağlayınca telefonumu cebime koyduğumda ya da iki avucumla sıkıştırdığımda ses kesik kesik geliyordu. Telefonu sattım miui türkiye barkodlu mavi renk mi note 3 aldım bunda da aynı sorun var telefonu kulağınıza getirdiğiniz yer en ufak bir...
Üst Alt