Sireno52 kullanıcısının son içeriği

1. Sireno52

Soru Mi watch 4 bildirim sorunu

Zeepp i kabul etmiyor bağlanmıyor geçersiz barkot uyarısı veriyor
  2. Sireno52

Bilgi sahibi olan yok mu? Birde mi fitness harici bu saate uyumlu bir uygulama vatmı.
  3. Sireno52

Son bir sorum daha olacak. Mi fitness harcin de. bu akıllı saat için başka uygulama varmı. özelleştirme imkanı sağlayan . mesela telefonu çıkarmadan harita üzerinden konumumu gösterse iyi olurdu. bu tarz özelleştirmeleri olan bir uygulama arıyorum
  4. Sireno52

Selm beyler bende xiaomi mi watch 4 var. Şu an ben bu akıllı saatten. pek memnun kalmadım. Zira uygulaması yetersiz özelleştirmeleri koca bir sıfır . Uygulada iki adet bildirim var bu bildirmi bir turlu bulamadım. İkon üzerind 2 sayısı var alttaki resimde gördüğünüz gibi 1741791750 Birde...
  5. Sireno52

Sohbet Xiaomi redmi watc 4 mü watch 5 mi

Selam beyler ben karşılaştırmaları değilde kullanıcıların yorumunu istiyorum hangisini alsam hangisi sizce daha iyi ve sorunsuz sizce hangisinin eksileri ve artiları var
  6. Sireno52

Sohbet Xiaomi red

Selam beyler ben karşılaştırmaları değilde kullanıcıların yorumunu istiyorum hangisini alsam hangisi sizce daha iyi ve sorunsuz sizce hangisinin eksileri ve artiları var
  7. Sireno52

Sohbet Wifi kopması

Selam beyler bende redmi note 8 pro var. 4-5 senedir kullanıyorum. bu telefonda wifi kopması yaşıyorum. kendiliginden internet gidip geliyor. ne yaptıysam düzelmedi. benim sorum yeni modellerde wifi kopması varmı ? ben çocuğa poco telefon almıştım aynı sorun onda da vardi.simdi telefon almayı...
  8. Sireno52

Soru Bu barı Türkçe yapmak istiyorum

Hiç dikkat etmedim sadece saattin saniyesini gösteren tema arattım çıkan sonuçların indirdim tema ile alakalı ise sorumun cevabini aldım tesekkurler
  9. Sireno52

1631941427 Acaba kullandığım temadan mi bilmiyorum ama temanın indirme sayfasında buna benzer bir görsel yok ?
  10. Sireno52

Beyler son güncellemeyi yaptım . Gerçi daha öncede vardı ama ben farketmeden bilmiyorum. ekran kilitli olduğu zaman sağ tarafdan sola çektiğimde ubuntunun unity masa üstü gibi bir bar ekranı çıkıyor tek farkı Ubuntu da solda bunda sağ tarafta ama sorun şu bu çince Türkçe nasıl yapabilirim
  11. Sireno52

MIUI 12.5 Redmi Note 8 Pro - Global Kararlı Rom V12.5.1.0 RGGMIXM İndirme Bağlantısı [Android 11]

Nereden yükleniyor telefona formatmi atmam gerekiyor bana hala gelmedi
  12. Sireno52

Soru note 9 dan yeni kontrol merkezi kalktimi

Telefonun MIUI sürüm bilgiside bu
  13. Sireno52

Şimdi şöyle bir durum var sıfır alındıktan itibaren sürekli guncelemeleri yükledim yani temiz bir güncelleme yapmadım her gelen güncellemeyi yükledim 12.0.7 den önceki güncelleme ile yeni kontrol paneli rahat kullanılıyordu sonra 12.0.7 güncellemesi geldi telefonda donmalar kasılmalar...
  14. Sireno52

Selam eşimin telefonu note 9 tüm güncellemeleri yaptım telefon sapıttı mecburen hard reset yaptım telefon düzeldi fakat MIUI 12.0.7 kurulumundan sonra ayarlar menüsünde yeni kontrol merkezi aktif etme seçeneğinin olmadığını farkettim benim telefonum redmi note 8 pro aynı...
  15. Sireno52

Soru Senenin ikinci çeyreği ne zaman ?

Yani net bir tarih yok :)
Üst Alt