Sireno52 kullanıcısının son içeriği

1. Sireno52

Soru Bu barı Türkçe yapmak istiyorum

Beyler son güncellemeyi yaptım . Gerçi daha öncede vardı ama ben farketmeden bilmiyorum. ekran kilitli olduğu zaman sağ tarafdan sola çektiğimde ubuntunun unity masa üstü gibi bir bar ekranı çıkıyor tek farkı Ubuntu da solda bunda sağ tarafta ama sorun şu bu çince Türkçe nasıl yapabilirim
  2. Sireno52

Soru note 9 dan yeni kontrol merkezi kalktimi

Selam eşimin telefonu note 9 tüm güncellemeleri yaptım telefon sapıttı mecburen hard reset yaptım telefon düzeldi fakat MIUI 12.0.7 kurulumundan sonra ayarlar menüsünde yeni kontrol merkezi aktif etme seçeneğinin olmadığını farkettim benim telefonum redmi note 8 pro aynı...
  3. Sireno52

Soru Senenin ikinci çeyreği ne zaman ?

Selam telefona rom yüklemek istiyorum beceremem garanti dışı kalır vs. Nedenlerle yapmıyorum MIUI 12.5 senenin ikinci çeyreğin de çıkacak deniyor bütün teknoloji haber sitelerinde. Nedir bu senenin ikinci çeyreği ? Net bir tarih yokmu ?
  4. Sireno52

MIUI 12.5 kurmak istiyorum

Selam arkadaşlar telefonum redmi note 8 pro ve ben telefonuma MIUI 12.5 kurmak istiyorum bu haber sitesi gözüme ilişti MIUI 12.5 indirme linkleri yayınlandı! MIUI 12.5'siz telefon kalmasın! bu adreste benim telefona uygun olan sürümü indirdim fakat nasıl kuracağını bilmiyorum onu geçtim...
  5. Sireno52

Soru MIUI 12.5 testine üye oldum

Selam dün bir sitede MIUI 12.5 beta testine kayıt oldum . MIUI 12.5 kayıtları başladı! Güncellemeyi ilk siz alın!. Bu adreste benim telefon Xiaomi redmi note 8 pro yayınlanan listede redmi note 8 var ben telefona bu test güncellemesi yuklersem bir problem olurmu?
  6. Sireno52

Soru Not 8 pro MIUI 12.5 test eden varmı

Selam redmi note 8 pro nün MIUI 12.5 beta guncellemesi varmı .var ise deniyen varmı şu an kendi gözunden (-) leri veya (+) ları nelerdir teknoloji sitelerinin ballan dir diklari kadar varmi ?
  7. Sireno52

Soru Android 11 ne zaman yayinlanacak

Selam arkadaşlar Android 11 tahminen ne zaman elimize geçer bir de bu android 11 guncellemesi ota güncellemesi olarak mi dagitilacak
  8. Sireno52

Yardım rehberdeki numaraları yedekleme yapılıyor ?

Selam arkadaşlar esimin Xiaomi redmi note 9 telefonunu temiz kurulum olsun diye telefonu önce fabrika ayarlarına çevirip sonra MIUI 12 güncellemesi yaptım ama evvelinde telefonda ki rehber numaralarını gmail adresine yedeklemek istedim bir şeyler yaptım tamam oldu herhalde deyip hard...
  9. Sireno52

Yardım Sürekli telefonu açarken ekrana geliyor

Selam arkadaslar MIUI 12 yüklendikten sonra telefonu açarken ekrana alttaki uyarı görüntüsü geliyor telefon resmi note 8 pro bu neyin nesidir bunu devre dışı bırakma imkanı yokmu ?
  10. Sireno52

MIUI 12 Dosyaları silemiyorum

Selam arkadaslar önceleri sorunun Google play dan indirip kurduğum dosya yöneticisi uygulamasından zannattim ama uygulama ile alakasin olmadığını farkettim kendim olusturdugum dosyayı silemiyorum önceleri yani MIUI 12 guncellemesin den önce silinen dosyalar şimdi silinmiyor bu sorunu...
  11. Sireno52

Yardım Mi browseri açılmasını istemiyorum

Selam arkadaşlar ekranin alt kısmından yukarı cektigimde önceleri Google asistan devreye giriyordu onu kapattım şimdi mi browser devreye giriyor ben onu yani mi browseri istemiyorum onun yerine farklı bir browser ayarlamak istiyorum
  12. Sireno52

MIUI 12 Klon kamera nasil aciliyor ?

Selam arkadaşlar benim telefon resmi note 8 pro (64 GB) ve ben bu telefona MIUI 12 güncellemesi. Yaptım internette kamera özelliği olarak klon kamera özelliği gelmiş ama ben bir turlu bulamadi bu mod nasıl aciliyor
  13. Sireno52

Note 8 pro MIUI 12 performansi nasil

Selam arkadaşlar ben MIUI 12 guncelleme si henüz yapmadım güncelleme yapan arkadaşlara sormak istediğim soru şu ilk aldığınız an da ki performans ila MIUI 12 guncelleme den sonraki performansını nasıl buldunuz performansı düştü mü yükseldimi MIUI 12 güncellemesini yapmaya degermi
  14. Sireno52

Rom Rom yükleme tarifi kaynak ariyorum

Redmi note 8 pro telefonuma rom atmak istiyorum bununla ilgili bir kaynak adresi lazım bu adresten indirmem gerekenleri indirdim Ana Başlık - Redmi Note 8 Pro - Resmi ROM Koleksiyonu [OFFICIAL GLOBAL STOCK ROM] fakat nasıl kuracağım telefonun kilidini nasıl açarım ben bilgisayara...
  15. Sireno52

Rom Telefonumda hangi rom yuklu

Selam arkadaşlar bende Xiaomi redmi note 8 pro 64 gb telefon var Xiaomi Türkiye garantili bu telefonda hangi rom yüklü acaba GLOBAL KARARLI ROM'MU yoksa GLOBAL EEA(AVRUPA) KARARLI ROM'MU yüklü şu anda ben onu merak ediyorum zira illerinde bir kazaya kurban gider isem orijinal ROM'MU kurayım...
Üst Alt