Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
cihaz poco x3 nfc ve hertürlü rom atmayı denedim fakat hiçbir şekilde cihaz acılmıyor poco logosunda takılı kalıyor twrp atınca siyah ekranda kalıyor 10 sn sonra tekrar başlatmaya dönüyor çözümü varmıdır yolu varmıdır üstadlar 1 aydır ugraşıyorum cihazla belki yaparım diye ama malesef hiçbirşey...
Samsung A51 telefonun ekran kilidini unutup cihazımı bul özelliğiyle kilitlenip cihaz bu telefon kayboldu uyarısı veriyor telefon fastboot girmiyor recovery girmiyor sadece şarj oluyor PC görmüyor ne yapabilirim teşekürler
1675778672
Redmi 9a telefonun komple şarjı bitti ve şarja takıldığında şarj işareti yanıp sönüyor şarj başlığı kablo degişimi yapıldı fakat yine aynı durum çözüm yolu varmıdır teşekkürler 🌹
Poco X3 surya çift uygulamalar çalışmıyor rom V12.5.2.0.RJGEUXM kararlı kullanıyorum ve çift uygulamalar çalışmıyor çalışan bir rom önerisi verir misiniz stabil olan
Asus rog phone 3 865 + var fakat Asus resmi sitesinden bootloader kilit acma uygulamalarında hiç biri çalışmıyor cihaz destenlenmiyor hatası veriyor sunan kullandıgım rom cn den ww ye dönme ve bl kilit geliştirici seçeneklerinde ne OEM kilit acma var nede bl kilit acma cevaplarınız için...
Şu zamana kadar herhangi düzgün bir oyun çıkmadı hepsi pay to win bildiginiz tavsiye ettiğiniz zevk alarak oynadıgımız yada önceden oynadıgınız rol yapma oyunu varmıdır tavsiyelerinizi bekliyorum rock~~
Selamün aleyküm ustalar Asus rog 3 plus twrp yada root yada Uygulama devre dışı bırakma programı bilen varmıdır çok aradım ama bulamadım size danışmak istedim teşekkürler cevaplarınız için party~~
Xiaomi ye veda ediyorum artık birdaha zor gecerim hepiniz cok iyi insanlarınız teşekkür ederim hepinize Allah'a emanet olun hakkınızı helal edin artık Asus rog 3 ile devam edeceğim gercekten telefon mükemmeli de ötesi bu arada yn~~flower~~
Bu wpsyi güvenlik açıgı diye kaldırdılar peki sorum bu cok yerde araştırdım birşey bulamadım wps olarak kullanabileceğim bir uygulama yada bir arac varmı teşekkürler şimdiden Yes~~
Yeni telefon almayı planlıyorum ve bu ikisi arasında kaldım yorumlarınız nedir ikiside harika telefonlar ve ikiside cok hoşuma sizden de bi öneri almak isterim degerli forum üyeleri teşekkür şimdiden flower~~
Redmi note 9 pro hem şarj hemde performans konusunda en iyi rom varmıdır varsa hangisidir global kullanıyorum 1 senedir de globaldeyim ve daha stabil performans şarj konusunda bana sıkıntı cıkarmasın yeter derim günde ortalama en az 4 saat pugb oynuyorum şarj ve performansı bu yüzden arıyorum...