Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sa dostlar cihazı alalı kısa süre oldu pek hâkim değilim cihaza eski yöntemlerle root oluyor mu twrp kurup flashlama ile ve boot img yamalayıp bilgim yok kısaca bilgi verirseniz çok makbule geçer teşekkür ederim şimdiden
Sa dostlar mi 11 ultra ile devam kararı aldım ancak VOlte aktif etmek için veya açıp kapatmak için seçenek bulamadım şuan global 13.0.2 kurulu nereye sakladılar volteyi yav 😅
Uygulama mükemmel bir işlem özelliklerine sahip. CMD ile verilen tüm adb+fastboot komutları aktif olarak çalışmakta.
Uygulama ile twrp kurulumu boot img flashlama manuel fastboot rom kurulumu yapılabilir.
Bu uygulama hayat kurtarır.
Çalışması için bir USB birde otg veya çift taraflı typce...
Merhaba dostlar;
Uzun zamandır aklımda olan bir konuyu paylaşmak istiyorum.
Biliyoruz ki çift hatlı yurt dışı cihazlar 4+4= 8 ay kullanıma açık kalıyor.
Çalışma mantığı şöyle sim 1de 120 gün komple açık olursa 120. Günün sonunda şebekeye kapatılıyor. Ama 120. Gün dolmadan şebekeden düşen...
Merhaba dostlar;
Bugün enteresan bir bilgi edindim.(çift sim cihazlar için)
Yurt dışı kapanma mesajı gelen cihazların diyelim 3 ay (90gun) süresi var 80. Günde örneğin;sim1de takılı olan kartı söküp sim2 takıp 80 gün sonra sim 1e geri takınca sim1 verilen 90 günlük süre sıfırlanıyor bi 90 gün...
Sa oneplus 8t custom rom kurmak istiyorum.
İlk cihaz bu marka elime geçen 😅.
Boot kilidi varmış bilmiyordum. Açılacak aklımı kurcalayan şey cihaz k2000 yani çin cihazı custom romlarda çin hindistan vs farklılık var mı hepsi kuruluyor mu birbirine tek merak ettiğim konu aklımı karıştıran
Merhaba Forum sakinleri artık Oneplus serisine geçiş yapacağım.
Forumda pek olmam belki de devam ederim bilmiyorum. Cihaz değişikliği kararı aldım cihaza müşteri çıktığı için xaiominin her modeline baktım son çıkanlara ama çift RSA kilit olayı yüzünden anakarta müdahale ile yapılan repair...
Dün akşamdan itibaren MIUI 13 çin romu kurulu cihaz hakkında bir kaç deneyim paylaşmak istedim.
Müzik uygulaması sadece online olarak çalışıyor cihaz hafızasında hiç bir şarkıyı liste halinde gösterip çalmıyor hemde çince olarak görev yapıyor.
Spotify gibi uygulamalarda aynı sorundan muzdarip...
Selam dostlar başlıkta belirttiğim gibi mi 10 t cihazım için hızlı şarj edecek Bir power bank önerisi istiyorum.
Nette çok fazla alternatif var ancak hangisi iş görür hangisi görmez bilmiyorum.
Bu yüzden dolayısıyla tavsiyelerinizi bekliyorum.
.
Severek kullandığım bir uygulama direk kurulum izni vermiyor ama magisk modülü ile kurulum mevcut xioami cihazların Kendi müzik çalarindan daha kaliteli diye düşünüyorum.
Kurmak veya denemek isteyenler için paylaşmak istedim.
1- ilk olarak aşağıdaki modülü indirip magisk üzerinden kurup cihazı...
Cihaz 2019 yılında sıfır alınmıştır.
8 GB ram +5 GB artırılabilir
128 GB hafızaya sahiptir
Cihazda çizik ezik vs gibi sorunlar yoktur.
İlk gün ki gibi tertemiz durumdadır.
Cihazın Kasım ayına kadar garantisi devam etmektedir.
Ek olarak kutusu faturası şarj aleti yanında verilecektir...
Evet arkadaşlar;
Note 8 pronun 2 ayrı kronik sorunları bulunmakta kimisi keşfetmiştir diye düşünüyorum.
İlk olarak repair yani 'imei' değişikliği yapılan cihazlarda magisk, twrp, xposed gibi uygulamalardan reboot (yeniden başlat) yapınca bazen cihaz açıldığı halde şebeke gelmez ve IMEI...
Update: 23/07/2021
Talimatlar.
1- Aşağıdan " Audio Modification Library" indirip kurun cihazı yeniden başlatmayin.
2- acdb dosyasını indirip kurun cihazı yeniden başlatmayin
3-Sonrasinda viper 0.95 indirip aynı şekilde kurun ayni şekilde cihazı yeniden başlatmayin
4-...
An itibariyle Endonezya 12.5 geçiş yaptım direk hatasını buldum.
Play'den her şey inerken Chrome inmiyor magisk ile root atılmıyor sorunları aşmaya çalışıyorum