SerseristyLe kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım Fake rom global roma geçirmek

https://forum.miuiturkiye.net/konu/redmi-note-13-pro-plus-fake-rom-hakkinda.149117/page-2#posts Bu konuya Bir göz atın hocam
  2. S

Yardım Direnç Atılan Telefonda IMEI Gitti

Hocam direnç ne alaka yaa Direnç sadece IMEI repair için kullanılır cihaz brick olursa ve boot kilidi kapalı olursa yetkili hesap ile firmware kurulur ya siz tabirleri yanlış biliyorsunuz yada bu işlemleri yapan kişi veya kurum sizi koparmış hocam
  3. S

Yardım Kilit açmadan ROM atma

Kandırma yöntem ile diyelim yükledin modem dosyayı isteyebilir oda boot kilidinin açık olması gerekiyor hocam macera aramak olur sizin ki tercih sizin yine de
  4. S

MTK işlemcide direnç gerekmez diye biliyorum en iyisi server kaydı cihaz hiç ısıl işlem görmeden repair oluyor
  5. S

Yardım Mi Max 2 Bl kilit açamamak

Hocam sorun sizde değil Xiaomi artık eskisi gibi herhangi bir saatte başvuru yapıp 3 gün sonra boot kilidi açmaya izin vermiyor. Dünya çapında günlük 1200 kişi başvuru yapabiliyor ve basvuru yapan numaranın en az 30 gün önce Xiaomi hesabi açmış ve mi comminity uzerinden bolgesini global...
  6. S

Yardım magisk kurdum sonra güncelle gibi bişey demişti onu yaptıktan sonra telefonum redmi ekrarında kaldı sürekli kapanıp açılıyor sıfırlamayı denedim olmad

Hocam sorununuzun çözülme şeklini küçük bir şekilde detaylandirin ki aynı sorunu yaşayan olursa çözümünü basit bir şekilde bulmuş olur
  7. S

HyperOS HyperOS Yüklenmiş tüm cihazlara ROOT atma

Boot kilidini normal açmak zor ben ücretli şekilde verilen bir çok fiyattan bir tık altında açtırdım işimiz Zor bu başvuru olayı yüzünden
  8. S

Rom Xiaomi 15 Ultra EU ROM

Twrp yok şuan için çıkacak gibide değil gibi hyperOS şifrelemesi kırılmıyor anladığım kadarıyla takipteyim twrp için 1745318207 Recovery mi fastboot rom mu hocam? Şarj süresi vs nasıl?
  9. S

Şöyle izah edeyim hocam direnç işlemi yapılır ve IMEI atılır Bu atılan IMEI atan kişinin pcsinde text içinde liste halinde olur rastgele kopyala yapıştır yapıp atar ve attığı IMEI silmesi gerekir ki başkasına atmasın ama bilerek veya unutup silmez aynı IMEI başka cihazada atar ister istemez IMEI...
  10. S

Yardım magisk kurdum sonra güncelle gibi bişey demişti onu yaptıktan sonra telefonum redmi ekrarında kaldı sürekli kapanıp açılıyor sıfırlamayı denedim olmad

Yüklü olan sürüm buysa evet hocam 1745259213 Cihazı fastbootta alıp boot.img ve varsa dosya içinde init_boot.img flashlayin şöyle yani İlk kod Fastboot flash boot boot.img Sonrasında Fastboot flash init_boot init_boot.img Sonrasında Fastboot reboot Cihaz kapanıp açılır
  11. S

Çözüm basit önce cihazın içinde olan yüklü sürümün aynısını pcye indirip içinden boot dosyasını çıkarıp cihaza flashlayin onu yapamam derseniz wipe yapmadan mi flash tool stock firmwaren kurunuz
  12. S

Yardım Xiaomi 11 T PRO telefonum tepki veriyor ama ekran açılmıyor

Titreme varsa fastboot moduna girer gibi geliyor bana hocam ses kısmaya basılı tutarak powera basıp titreme sonrası mi flash tool ile algılıyor mu kontrol ettiniz mi hocam? Ayrıca cihazın işlemcisi MTK mi SD işlemci mi?
  13. S

Yardım Rootlu telefonuma magisk indirdim reset attı açılmıyor

Veya aynı romun boot dosyasını indirip flashlayin açılması gerekiyor dosyanın hocam
  14. S

Yardım Xiaomi 11 T PRO telefonum tepki veriyor ama ekran açılmıyor

Mi flash tool ile kurulum yapmak için boot kilidiniz açık mı hocam?
  15. S

HyperOS Hyperos & Miui Debloater V2.0 2024 gereksiz uygulamaları silme (ROOTSUZ)

Bu son çıkan update sonrası çalışmıyor sadece sms uygulaması var telefon ve rehber yok onlarda olmayınca arama ve sms atmak için ne numara seçme olayı olmuyor stabil olarak çalışan var mı acaba??
Üst Alt