SerseristyLe kullanıcısının son içeriği

1. S

Rehber Termux ile Stock Rom Kurma/Güncelleme

Çooook güzel bir rehber ancak! Anlamadığım bir iki konu var 1- iki ayrı cihaz olmalı değil mi hocam? Otg ve fastboota neden geçiyoruz tek cihaz varsa. 2- buna benzer bir konu hiç görmedim kendi adıma konuşmak gerekirse ama rom flashlamayi bilmeyen biri bu anlatımdan olayı anlar ama işlemleri...
  2. S

Yardım Xiaomi 15 ultra - İpv6 adresinin kaybolması

Hocam ilk defa duydum böyle Bir sorunu nasıl çözülür hiç bir fikrim yok kimsenin yok anlaşılan hiç yorum alamamış post
  3. S

Rehber Integrity Box (Integrity Fix) ve Root Gizleme Rehberi

Anlarımda ki yazılar görünmüyor hocam görünmeyen anlatım yazılarının rengini değiştirin derim
  4. S

Araçlar 8 Elite Gen 5 İşlemcili Cihazlar İçin Tek Tıkla Bootloader Açma Uygulaması (CN CİHAZLAR DAHİL)

Bu modül veya uygulama her neyse poco F7 ultrada çalışıyor mu acaba bugün yarın server kaydı yapılacak boot kilidini açalım bu şekilde bari
  5. S

HyperOS HyperOS Yüklenmiş tüm cihazlara ROOT atma

Cihazın boot kilidi açık mı hocam? Veya USB ayıklaamasi cihaza erişim yok çünkü slotları görmemiş CMD
  6. S

Yardım Xiaomi Mİ 13 Softbrick

Boot kilidi kapalı iken sadece yetkili hesap ile yükleme yapılabilir hocam eğer MTK işlemcili değil ise cihaz o yüzden yetkili hesap gerekiyor size kısacası oda ücretli ne yazık ki
  7. S

Yardım Xiaomi Mİ 13 Softbrick

Cihazın boot kilidi açık ise stock rom açar cihazı boot kilidi kapalı ise ne yazık ki yetkili hesap gerekir ki bunun içinde öğrenci dahi olsanız mecburen ödeme yapmanız gerekir
  8. S

Rehber Xiaomi 15 Ultra (xuanyuan) | HyperOS 2↔3 Ultimate ROM Flash & Geçiş Rehberi [Android 15 ↔ 16 | Global ↔ Çin | Root | TWRP | IMEI | vbmeta ve Dahası

Server kaydı yapılmış Bir cihazın modem yedeğini alınca IMEI içinde kalıyor mu yani Efs yedeği olarak geçiyor mu hocam? Tam anlatamadım gibi geldi şuan server kaydım var bunun her ihtimale karşı IMEI düşer diye efs yedeğini almak için kullanmam gereken komutlar nelerdir eu rom hyper O.s 3 yüklü...
  9. S

Yardım Dirençli cihaz bootloader kilidi

Çin cihazlarda CE yazısı olmaz CE yazısı cihazın global olduğunu ima etmek amaçlıdır.
  10. S

Nasıl değişir hocam? Boot IMG veya initboot yamalandığı sürece marka model hiç bir şekilde Fark etmez cihaz rootlanir değişmeyen tek yöntemdir
  11. S

Soru Mi 15 ultra efs efs

Pm bakar mısınız hocam
  12. S

Soru Mi 15 ultra efs efs

Boot kilidim açık zaten hocam zamanında açtırmistim custom rom kullandığım içinde kapatmadım kapatmayada niyetim yok 😅
  13. S

Soru Mi 15 ultra efs efs

Merhabalar dostlar cihazım server kayıtlı düşmüyor gitmiyor diye biliyorum update format sonrası vs ancak bir kişi format sonrası IMEInin düştüğünü yazdı şok oldum. Düşmüyor diye yedekleme almıyoruz ayrıca çalışan efs yedeği alma yöntemi var mı onu dahi bilmiyorum. Server kayıtlı mi 15 ultra...
  14. S

Araçlar Xiaomi 15 Ultra Xuanyuan Twrp çıktı

Twrp üzerinden efs yedeği alıp restore yapma işlemi mümkün mü hocam? Dün server kayıtlı cihazın Bir tanesinin IMEI düşmüş efs yedeği alıp geri yükleme yöntemi var mı hatta aradığım bu
  15. S

İnit boot flashlama güncellenmiştir. Uzun zamandır işlerim yüzünden giremedim foruma ama artık takipteyim
Üst Alt