SerseristyLe kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım Redmi note 9 brick oldu

https://forum.miuiturkiye.net/konu/redmi-note-9-10x-4g-yetkili-hesabi-atlamak-unbrick-mtk-bypass-auth.105101/ Konudaki anlatım ile boot kilidini açabilirsiniz. Aosp tabanlı güncel romlar donma kasma yapabilir hocam sonuçta cihaz Cook eski daha sade bir custom rom olabilir araştırmak lazım
  2. S

Yardım Magisk kuruluyken güncelleme yapmak

Aklıma açıkçası denileni yapmak gelmedi ben bile romu kurup sonradan yamalayip flashlama yapıyorum ama artık yukarıda denildiği gibi yapacağım
  3. S

Tam doğruyu yazmış aslında kurulum yapmadan yamalayip kurmak daha mantıklı
  4. S

Cihaza gelen update indirin twrp veya PC hangisiyle kurulum oluyorsa kurup cihaz açılınca boot.img hyperos ise init_boot.img magisk ile yamalayip flashlayin sorunsuz update almış olursunuz hocam
  5. S

Çözüldü Orijinal IMEI Hangi Durumlarda Silinir?

Mi flash tool ile kurulum yapılır sorunuzun cevabı forumda zaten bulunmaktadır. https://forum.miuiturkiye.net/konu/mi-flash-turkce-ve-fastboot-rom-kurulumu.81881/ Hemen her konu Forumumuzda bulunmaktadır arama motorunu kullanmaktan vazgeçmeyin hocam
  6. S

Çözüldü Bluetooth açmaya çalıştığımda hata veriyor

Dosyaları yedekleyip format atın derim hocam düzelir gibime geliyor update kaynaklı ise sorun
  7. S

Yardım Note 8 Şifremi Unuttum Kilit Süresi Sıfırlama

Aosp tabanlı bir rom kurarsanız şifre istemez hocam aosp tabanlı romlarda mi lock olayı olmadığı için
  8. S

Soru Bootloader kilidi suresi beklemeden acma yolu varmi acaba?

O konuda zaten gereken dosyalar var hocam boot kilidi açmak için sp flash tool ile kurulum diyorsanız cihazınızın bölümünde anlatım var diye biliyorum
  9. S

Çözüldü Redmi Note 11R rom kafayı yedirtecek bana

Redmi serisi başa bela wallahi 1749469754 Gbox denediniz mi hocam bir dönem huwai cihazlarda play store vs yokken gbox ile kullanma şansımız vardı hala çalışıyor olabilir Bir bakın derim
  10. S

Tavsiye 8 bin 12 bin bandında alınabilecek yurtdışı cihaz önerisi

Vallahi hocam ben redmi serisini tavsiye etmiyorum Poco veya Xiaomi tavsiye ediyorum dediğiniz bütçeye daha tavsiye edebileceğim bir cihaz ne yazık ki yok
  11. S

Tavsiye 8 bin 12 bin bandında alınabilecek yurtdışı cihaz önerisi

Cihazı kullanma şekliniz nedir hocam sosyal medya full ne bilim oyun oynamak vs bunları bilmeden tavsiye vermek olmaz kamerası sizi memnun etmez veya oyunlarda verdiği FPS değeri sizi memnun etmez vs vs
  12. S

Soru Mi 15 ultra server kaydı

Farklı custom romlara geçiş yapmak ve robot atıp cihazını istediği gibi kişiselleştirilmek için boot kilidini açmak ister herkes
  13. S

Yardım Mediatek işlemci cihaza root atılır mı?

Boot kilidi evet oda başvuru başarılı olursa
  14. S

Yardım Mediatek işlemci cihaza root atılır mı?

Siz boot kilidini açın root çok kolay hocam
  15. S

Yardım nod 9 pro açılış ekranında kaldı

Format atıp açmayı deneyin derim Hocam
Üst Alt