Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çooook güzel bir rehber ancak!
Anlamadığım bir iki konu var
1- iki ayrı cihaz olmalı değil mi hocam? Otg ve fastboota neden geçiyoruz tek cihaz varsa.
2- buna benzer bir konu hiç görmedim kendi adıma konuşmak gerekirse ama rom flashlamayi bilmeyen biri bu anlatımdan olayı anlar ama işlemleri...
Boot kilidi kapalı iken sadece yetkili hesap ile yükleme yapılabilir hocam eğer MTK işlemcili değil ise cihaz o yüzden yetkili hesap gerekiyor size kısacası oda ücretli ne yazık ki
Cihazın boot kilidi açık ise stock rom açar cihazı boot kilidi kapalı ise ne yazık ki yetkili hesap gerekir ki bunun içinde öğrenci dahi olsanız mecburen ödeme yapmanız gerekir
Server kaydı yapılmış Bir cihazın modem yedeğini alınca IMEI içinde kalıyor mu yani Efs yedeği olarak geçiyor mu hocam?
Tam anlatamadım gibi geldi şuan server kaydım var bunun her ihtimale karşı IMEI düşer diye efs yedeğini almak için kullanmam gereken komutlar nelerdir eu rom hyper O.s 3 yüklü...
Merhabalar dostlar cihazım server kayıtlı düşmüyor gitmiyor diye biliyorum update format sonrası vs ancak bir kişi format sonrası IMEInin düştüğünü yazdı şok oldum. Düşmüyor diye yedekleme almıyoruz ayrıca çalışan efs yedeği alma yöntemi var mı onu dahi bilmiyorum.
Server kayıtlı mi 15 ultra...
Twrp üzerinden efs yedeği alıp restore yapma işlemi mümkün mü hocam?
Dün server kayıtlı cihazın Bir tanesinin IMEI düşmüş efs yedeği alıp geri yükleme yöntemi var mı hatta aradığım bu