Yardım Xiaomi Mİ 13 Softbrick

YigitHub1903

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yiğit
Cihazım
Redmi 12 Pro 5g
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Hyper os 2.0.205.0
Telefon Modeli
Xiaomi 13
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar merhaba xiaomi mi 13 cihazımda hyper os 2.0.205.0 fake beta rom vardı kurtulmak için mi flash tooldan rom flaşlıyordum herşey doğru gitti sonra bir anda
error: Sending modem_ab (364252 KB)
FAILED (Write to device failed in SendBuffer)
bu hatayı aldım cihaz softbrick oldu fastboot modundan çıkmıyor öğrenciyim telefoncuya para verecek durumum yok pazartesiye kadar düzeltmem gerekiyor lütfen biri yardım etsin

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
48
Arkadaşlar merhaba xiaomi mi 13 cihazımda hyper os 2.0.205.0 fake beta rom vardı kurtulmak için mi flash tooldan rom flaşlıyordum herşey doğru gitti sonra bir anda
bu hatayı aldım cihaz softbrick oldu fastboot modundan çıkmıyor öğrenciyim telefoncuya para verecek durumum yok pazartesiye kadar düzeltmem gerekiyor lütfen biri yardım etsin
Cihazın boot kilidi açık ise stock rom açar cihazı boot kilidi kapalı ise ne yazık ki yetkili hesap gerekir ki bunun içinde öğrenci dahi olsanız mecburen ödeme yapmanız gerekir

Oyla:

YigitHub1903

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yiğit
Cihazım
Redmi 12 Pro 5g
Konular
2
Cihazın boot kilidi açık ise stock rom açar cihazı boot kilidi kapalı ise ne yazık ki yetkili hesap gerekir ki bunun içinde öğrenci dahi olsanız mecburen ödeme yapmanız gerekir
neyseki kilidi açık fakat ne tür rom yüklesem hata alıyorum bu arada edl moda erişimim var

Oyla:

tlp534

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Normal
Cihazım
Pocophone
Konular
1
Merhaba benimde fake romlu Xiaomi 13 var bootloader kapali hyperos 1 li 14.0.3.0 tszcnxt china stable diyor ama global rom yüklü.server kayıtlı Tavsiyeniz nedir acaba

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
48
Boot kilidi kapalı iken sadece yetkili hesap ile yükleme yapılabilir hocam eğer MTK işlemcili değil ise cihaz o yüzden yetkili hesap gerekiyor size kısacası oda ücretli ne yazık ki

Oyla:

YigitHub1903

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yiğit
Cihazım
Redmi 12 Pro 5g
Konular
2
Hocam cmd ile yaptım işlem başlıyor fakat flash modem_ab D:\rom\images/NON-HLOS.bin || Sending 'modem_ab' (364252 KB) bu kısıma gelince cmdden atıyor mi flash tooldada ilk böyle olmuştu işlemi mi flashdan yapayım dedim attım dosyayı 700. saniyede zaman aşımı hatası verdi başka sürümlerini denedim ondada zaman hatası vermedi ama 3000 4000 saniye bekledim olmadı yani bıraksam 50000 saniye falan olur heralde kafayı yiyeceğim tek şansım edl mod ile yüklemek ondada yetkili hesap lazımmış heralde bu yetkili hesabı bypass etmenin bir yolu varmı yada cihaz fastboot modundayken twrp yüklenirmii

Oyla:

Kmkk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
null
Cihazım
null
Meslek
null
Konular
6
Hocam cmd ile yaptım işlem başlıyor fakat flash modem_ab D:\rom\images/NON-HLOS.bin || Sending 'modem_ab' (364252 KB) bu kısıma gelince cmdden atıyor mi flash tooldada ilk böyle olmuştu işlemi mi flashdan yapayım dedim attım dosyayı 700. saniyede zaman aşımı hatası verdi başka sürümlerini denedim ondada zaman hatası vermedi ama 3000 4000 saniye bekledim olmadı yani bıraksam 50000 saniye falan olur heralde kafayı yiyeceğim tek şansım edl mod ile yüklemek ondada yetkili hesap lazımmış heralde bu yetkili hesabı bypass etmenin bir yolu varmı yada cihaz fastboot modundayken twrp yüklenirmii
Fastboot modundeyken twrp yüklenmesi gerek

Oyla:
Üst Alt