serkan60 kullanıcısının son içeriği

1. serkan60

Sohbet YouTube Premium satın almiyor

arkadaşlar merhaba papara kart ile YouTube Premium almaya çalışıyorum ama hata veriyor çözümü nedir?
  2. serkan60

TürkNet'e geçiş sürecim

Arkadaşlar öncelikle merhaba 2011 yılından 2020 Temmuz ayına kadar Türk Telekom kullandım. Kullandığım zamandan beri o zamanlar tabii bilgimiz falan yoktu ben sadece Türk Telekom, Vodafone, Turkcell Superonline gibi firmalar internet veriyor sanıyordum. 2020'nin başlarında TürkNet, Netspeed...
  3. serkan60

Türk Telekom'dan TürkNet'e geçiş sürecim

Öncelikle merhaba arkadaşlar ben 10 yıldır Türk Telekom kullanıcısıydım ve son 6 7 ay öncesini saymazsak eğer Türkiye'de sadece Türk Telekom altyapısı var diye biliyordum bir arkadaşımın sayesinde TürkNet'i duydum şaşırdım altyapımı sorguladığım zaman 100 MBPS VDSL desteklediğini gördüm madem ki...
  4. serkan60

Yardım xiomi redmi note 8 değişik güncelleme

Merhaba telefonum 12.0.5.0 güncellemesi yüklüydü neredeyse 1-2 ay olmuştu. telefona dun bir güncelleme geldi 12.0.2.0 bu normal mi 😂 bende guncelledim.
  5. serkan60

Yardım Xiomi redmi note 8 bölge sürümü öğrenme

Arkadaşlar merhaba RCOMIXM hangi ülkeye ait bir türlü bulamadim
  6. serkan60

Yardım Xiomi redmi Note 8 şebeke sorunu

arkadaşlar merhaba xiomi redmi Note 8 telefonum var köye geldiğim zaman hattım Vodafone köyün tam 500 metre aşağısında şebeke santrali var herkesin telefonu full 4.5 çekerken benim telefonum köyde E çekiyor sadece bu sorun xiomide var buna nasıl çözüm bulabilirim? iPhone olsun Vestel veya Huawei...
Üst Alt