serhankocak kullanıcısının son içeriği

1. S

Satış Poco f2 pro 6 128 sıfırdan farksız

Cihaz çok temiz Avrupa global model aldığımda ön temperli cam arka lensun koruma ve lens koruyucu taktırdım orjinal şarj cihazı orjinal kılıf ve resimlerdeki kılıflar ile verilecek Kayseri elden teslim diğer illere eft sonrası kargo
  2. S

Çözüldü Oneplus 8 pro color os yükleme hakkında

Merhaba op 8 pro yacolor os yüklemek istiyorum yükleme yapabilmek için önce hos a geçiş yapıp sonra color os yüklenmesi gerekiyormuş hos un msm download tool unu bulamadığım için yükleyemedim bu konu hakkında bir anlatım da bulamadım yöneticiler keşke bir çözüm yayınladılar hem color os yükleme...
  3. S

Yardım Op 8 pro launcher p.izi yüz tanıma sorunu

Op 8 pro ya launcher kurduğumda parmak izi ve yüz tanıma çalışmıyor ortam ekranında ve çift dokunuşla ekran uyandığında ama kilitleme tuşu ile uyandığında çalışıyor çözümü bilen var mı birde hangi launcher tavsiye edersiniz
  4. S

Yardım mop için ayrı harita oluşturma

mop için ayrı bir harita oluşturmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bulamadım ilk kurulumda oluşturduğu haritayı çoğaltma klonlama gibi bir özellik bulamadım amacım ikinci haritada sadece mop yaptırıp halıların olduğu yerleri işaretlereyerek gelmesini engellemek teşekkürler
  5. S

Rehber Gelen eleştrişerden dolayı konu silinebilir

Gelen eleştrişerden dolayı konu silinebilir
  6. S

Çözüldü oneplus android 11 rootsuz diag port açamama sorunu

merhabaoneplus 8 ve 8 pro android 11 güncellemesi ile engineeringmode.apk ile diag port açılamıyor root suz bl kilidini açmadan diag port açmanın bir yolunu bulabilen var mı?
  7. S

Çözüldü Bildirim rozeti sayı sorunu

Merhaba arkadaşlar Xiaomi telefonlardaki gibi bildirim rozetlerini kırmızı sayı şeklinde nasıl yaparım bu cihazda 1600443859 Buldum konu silinebilir
  8. S

Satış Mi note 10 lite siyah kamera korumalı kılıf

Aliexpres ten alınma sıfır kullanılmadı Kayseri elden teslim diğer illere EFT sonrası kargo kargo alıcıya ait kar gözetmiyoum maliyet rakamını yazdım
  9. S

Soru delta servis kargo özensizliği

merhaba 04.07.2020 tarihinde mi note 10 lite telefonumu delta servise gönderdim (acele ile genpa yerine delta ya gönderdim) ürünün delta servis garantisinde olmadığını ve geri göndereceklerini ilettiler buraya kadar sorun yok bu gün cihazımı kargodan aldım doğru servise göndermek için kargo...
  10. S

Yardım Mi note 10 lite parmak izi sorunu

11.0.4 güncellemesi den sonra parmak izi nerdeyse hiç okumaz oldu önce güncellemeden olduğunu düşündüm ama güncelleme yapan kimsede böyle bir sorun olmadı telefonu sıfırladım düzelir umudu ile daha da kötü oldu 20 denemede 1 kez zorla okuyor alalı henüz 15 gün olmadı acaba donanımsal mı diye...
  11. S

İpucu Global stabil 11.0.4 parmak izi sorunu

Ota ile gelen global stabil 11.0.4 güncellemesi sonrasında parmak izi okuyucu çok yavaş çalışmaya başladı 3-4 saniye parmak izini okuyamıyor tavsiyem yüklememeniz
  12. S

Yardım bl kapalı cihaza fastboot rom ile güncelleme

merhaba global stabil sürüm 10.0.2 fastboot rom çıkmış ota rom yok bl kapalı cihaza fastboot ile nasıl güncelleme yapacağım mi flash ta hangi seçeneği seçersem sorunsuz yüklerim veya fast boot rom u ota üstünden gösterirsem güncelleme yapar mı? bu arada bana çok garip geldi ota güncellemesi yok...
  13. S

Yardım Bl kapalı cihazda rom değiştirme

Bl kapalı cihazda global romdan Avrupa eea sürüme mi miflash ile geçebilirmiyim
  14. S

Yardım google arama uygulaması

merhaba ilk defa google arama kullanıyorum miui ye alışık olduğum için bulamadım ana ekrana direk bir kişi aramak için kısa yol ekleyebiliyordum şimdi kişi eklediğimde direk aramıyor kişi kartını açıyor ana ekranda tek dokunuşla aramanın bir yolu var mı bir de numara çevirme bölümünde sim 1 sim...
  15. S

Yardım Mim9 t laucher güncelleme sorunu

Mim9 t cihazı sıfırladım global son sürüm kurulu launcher güncellemesi ne yaptımsa gelmedi bir çok kez kapatıp açtım ama sistem uygulamaları güncelleme yeni güncelleme yok diyor ne yapabilirim güncellemek için
Üst Alt