Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba
Note 11S cihazıma direnç İşlemi ile kalıcı imei yaptirmak istiyorum. Böylece cihazım güncelleme alsın istiyorum. İstanbul Anadolu yakasında bu işi yapan bana ulaşabilir mi rica etsem?
Destekleriniz için şimdiden Teşekkürler arkadaşlar.
Arkadaşlar merhaba,
Yeni aldığım RN 12 Pro cihazımda NFC ikonu yok ayarlarda da bulamadım. Romla alakalı diye düşünüyorum. Bilgisi olan yorum yapabilir mi?
Teşekkürler.
Model No: 22101316G
Rom: 13.0.6.0 (SMOINXM)
Bootloader Açık
Imei orijinal
Arkadaşlar merhaba
Son zamanlarda ekranda sanki titreme oluyor gibi bir de ekran yenileme hızı düşmüş gibi. Eurom yuklu stable versiyon root var.
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar merhaba Poco X3 cihazımı çok büyük ve ağır geldiği için Mi 8 ile takas etmek üzereyim. Biliyorum 2 yıl üzerinde zaman geçmiş çıkalı ama ilk çıktığı zaman 3 ay kullanmıştım efsane gelmişti o zaman bana. Sizce bu dönem için mantıklı mı bu takas? Yorumlarınız rica ediyorum.
Poco X3 NFC cihazımı Mi 8 ile takas yapmak istiyorum İstanbul içi ortak bir nokta da buluşabiliriz. Değiştirme sebebim cihaz bana büyük geldi. Bir de amoled ekranlı bir cihaz istiyorum. Cihaz 1 aylık sıfır ayarında. Kayıt işlemi henüz yapılmadı. Orjinal şarj yok maalesef. Kutu yan sanayi...
Dun çektim ve çok beğendim sizinle de paylaşmak istedim dostlar.
https://www.hizliresim.com/efi0Gk
M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar merhaba. Bugün dosyalarımı silerken farkettim sistem inanılmaz yer kaplıyor. Bu herkes de böyle mi acaba? Daha önceki Xiaomi cihazlarımda bu kadar değildi bir sorun mu var acaba? Eu Rom kullanıyorum. Kernel Stormbreaker.
Arkadaşlar bootloader açmadan nasıl rom yükleyebilirim. Hindistan veya Endonezya romu kurmak istiyorum Xiaomi Tool V2 ile olur mu? Eski cihazıma öyele yüklemiştim.
Arkadaşlar selam. Hep teknoloji konuştuk bu zaman kadar ama pandemi döneminde maalesef ki bel kayması ile karşı karşıyayım. 3 farklı doktora gittim ikisi özel ve profesör olmak üzere önemli hocalar bunlar. Pars kırığı (resimde mevcut) denen bir olay gelmiş başıma. Buna bağlı da bel kayması...
Arkadaşlar selam.
Cihazımın bataryası biraz erken bitiyor. 3070 Mah düşük zaten ama 4-4,5 saat ekran süresi alıyorum. Şu an Eu.rom Stabil 11.0.3 sürümündeyim. Cihaz rootlu ve twrp yüklü. Bu arada cihaz çift sim imei repair yapılmış. Daha önce official (EU ve Global) romları da denedim ama aynı...
Arkadaşlar Mi 9 se cihazımda EU rom kullanıyorum. Birkaç gündür AOD ekranında cihaz donuyor. Power tuşuna bikaç kez basınca kendine geliyor ve ekran açılıyor. Daha önce Official romdayken böyle bir sorun yoktu. Nasıl bir sıkıntı var. Bir de şarjı çok kötü gidiyor ne tavsiye ediyorsunuz. Hangi...
Arkadaşlar kardeşim Türkcell hat kullanıyor. 119 tl fatura ödüyor. Taahhüdü dolmak üzere. 25 gb internet 2000 dk konuşma 250 sms paket içeriği. bu arada ben de Türkcell kullanıyorum 13 gb internet 750 dk 250 sms. ben 49 tl ödüyorum. Türkcell mevcut müşterisine maalesef uygun fiyat vermiyor. 100...
Arkadaslar IMEI kayıtlı bir cihaz kullanıyordum. 15 gün önce başkasına sattım. Satana kadar da her hangi bir sorunu yoktu. Ben Turkcell hat ile kullanıyordum. Alan kişi bugün aradı şebeke sürekli 2g çekiyor dedi. Alan kişi Vodafone kullaniyor. Nasıl bir sorun olmuş olabilir. Cihaza daha önce...