serdocan kullanıcısının son içeriği

1. serdocan

Soru Kayıt Desteği

Merhabalar PC olmadığı anlık gidip destek alabileceğim Pendik Yenişehir civarı destek olabilecek birisi var mı? Bana özelden ulaşabilir mi rica etsem acaba? Cihaz Redmi Note 12 Pro 5G 22101316G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. serdocan

Yardım Direnç İşlemi Hk

Güncelleme almak için dirençli işlem yapılması lazım ya da farklı bir yol bulunması hocam.
  3. serdocan

Yardım Direnç İşlemi Hk

Arkadaşlar merhaba Note 11S cihazıma direnç İşlemi ile kalıcı imei yaptirmak istiyorum. Böylece cihazım güncelleme alsın istiyorum. İstanbul Anadolu yakasında bu işi yapan bana ulaşabilir mi rica etsem? Destekleriniz için şimdiden Teşekkürler arkadaşlar.
  4. serdocan

Yardım redmi note 12 pro (ruby) brick oldu yardım lütfen

Hocam ben de Endonezya rom kurulu mesaj ve arama uygulamaları Xiaomi bilginiz olsun.
  5. serdocan

Yardım Redmi Note 12 Pro NFC Sorunu Hk.

NFC sorunsuz ödeme yapılıyor hocam.
  6. serdocan

Ben de bu sabah global MIUI 14'ü mi flash ile yükledim düzeldi hocam. 22101316G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. serdocan

Gerçi yabancı sitlerden bakmaya çalıştım. Kimisinde de yok diyor işin garibi. Kullandığım bir özellikti ama yapacak bişey yok bu saatten sonra.
  8. serdocan

Imei sorgulama yaptığımda model no bu çıkıyor Model No: 22101316C. Model numarasına göre özelliklerine bakınca NFC var görünüyor ama anlamadım.
  9. serdocan

imei kutudan çıktığı hali ile duruyor demek istedim orijinal derken hocam. imei işlemi yapılmadı cihazda.
  10. serdocan

Arkadaşlar merhaba, Yeni aldığım RN 12 Pro cihazımda NFC ikonu yok ayarlarda da bulamadım. Romla alakalı diye düşünüyorum. Bilgisi olan yorum yapabilir mi? Teşekkürler. Model No: 22101316G Rom: 13.0.6.0 (SMOINXM) Bootloader Açık Imei orijinal
  11. serdocan

Yardım Note 10S Parmak İzi Sorunu

Yüksek ihtimal Halil Gürbüzün dediği olmuş olabilir.
  12. serdocan

Sohbet 5 Yıllık Turknet Deneyimim

Davet Kodu: KDC68UL51TJB
  13. serdocan

Çözüldü Google surekli olarak duruyor hatasi

+ olarak oto güncellemeyi de bi süre kapatmak lazım. en azından sürüm sorunu çözülene kadar
Üst Alt