Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar kolay gelsin sim1 etkinleştince şebeke komple gidiyor. pasif oldugunda sim2 çalışmaya devam ediyor. Sim1 kartı okuyor fakat şebeke vermiyor. Sadece sim1 e hat taksamda şebeke yine gelmiyor. Sebebini anlamadım.İmei repair yapılmadı merak eden arkadaşlar için hala orjinal dosyalar
X3 pro cihaz brick oldu hi. sekilde fastboot veya recovery moda ge.miyor.test point noktarınıda bulamadım .yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı acaba.
Telefon çalışırken kendi kendine kapandı ve sadece sarja takınca sarj bildirimi yanıyor. ne fastboot nede recovery moda geçmiyor.bütün kombinasyonları denedim bilgisayarda görmüyor. Ne yapmam lazım acaba telefon sıfır daha
arkadaşlar telefone india romu yukledim.
3-5 gun sıkıntısız çalıştı daha sonra telefon kapandı acılmıyor. fastboot ve recovery moda gecmiyor. sadece sarj kablosunu takınca beyaz bildirim ışıgı veriyor.daha önce başına böyle problem gelen oldu mu ?
Arkadaşlar merhaba sebebini anlayamadığım bir şekilde Poco m3 cihazın qnc dosyasını jja ile editleyemiyorum. Sizden ricam editli bir yani İmei1 sıfır olacak sekilde bi qnc atarmısnız.
Veya şu dosyayı editlesenizde olur.
İmei 2 yerine 111111111111 şeklinde kafanıza göre bişi yazsanızda olur...
Xioami Pocofone F2 pro ile alakalı imeileriniz yanlışlıkla silindi ise ücretsiz bir şekilde yardımcı olurum.her yerde karışık çözümler var kendimi bu işe vakıf etmeye karar verdim.
Sim kartınız portekız kartıysa 4 ay danda gun yemez.Telefon kapansa bile portekiz kartını takdınız anda calısmaya devam eder.
Ben 4 ay dolduktan sonra telefon kapandı sonra rusya hattımı taktım sıkıntısız calıstı.
İyi günler kolay gelsin mi max 3 telefonumu ankarada ücreti mükabilin de açacak arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Ben denedim qpts ile fakat imei değişiyor fakat mobil veri gelmiyor telefon çekmiyor yani. Efs yedegini aldıgım için sıkıntı yaşamadım fakat imei de değiştiremedim.
Çözüldü - Xiaomi Redmi Note 4 Prime USB Hata Ayıklama Acma
buradan bakabilirsiniz.kardeş forum sayılır hem orda hem burda konu açmıştım.
Mi flash versiyonuda yazıyor orada.
Telefonu Edl modeye alıp bide oyle rom atmayı deneyin geçen hafta bende aynı sıkıntıları cektim.
Edl mod denir nasıl Edl moda alınır forumda araştırırsanız bulursunuz.
Mi Flash programıda 64 bit olmalı. 26lı birşeyle başlıyor ama şimdi acıp bakamayacagım.
İyi günler kolay gelsin.
Çin sürümü yüklü Redmi 4 prime/4 pro diye de geçiyor.
Telefon geldiğinde rootluydu twrp felanda yüklü gelmişti.
Usb hata ayıklaya felan actım.İmei repair yaptım. Hiç bir dorun yoktu buraya kadar.
Daha sonra çince sürüm oldugundan global yapayım diye twrp den rom yuklemek...