Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar kolay gelsin sim1 etkinleştince şebeke komple gidiyor. pasif oldugunda sim2 çalışmaya devam ediyor. Sim1 kartı okuyor fakat şebeke vermiyor. Sadece sim1 e hat taksamda şebeke yine gelmiyor. Sebebini anlamadım.İmei repair yapılmadı merak eden arkadaşlar için hala orjinal dosyalar
X3 pro cihaz brick oldu hi. sekilde fastboot veya recovery moda ge.miyor.test point noktarınıda bulamadım .yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı acaba.
Telefon çalışırken kendi kendine kapandı ve sadece sarja takınca sarj bildirimi yanıyor. ne fastboot nede recovery moda geçmiyor.bütün kombinasyonları denedim bilgisayarda görmüyor. Ne yapmam lazım acaba telefon sıfır daha
arkadaşlar telefone india romu yukledim.
3-5 gun sıkıntısız çalıştı daha sonra telefon kapandı acılmıyor. fastboot ve recovery moda gecmiyor. sadece sarj kablosunu takınca beyaz bildirim ışıgı veriyor.daha önce başına böyle problem gelen oldu mu ?
Pandemi den dolayı 1 yıla çıktı kapanma süresi. Ama yeter ya forumu kirletmeyin artık imei kayıtla alakalı bişey çıkarsa güncelleriz burayı
POCO F2 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar merhaba sebebini anlayamadığım bir şekilde Poco m3 cihazın qnc dosyasını jja ile editleyemiyorum. Sizden ricam editli bir yani İmei1 sıfır olacak sekilde bi qnc atarmısnız.
Veya şu dosyayı editlesenizde olur.
İmei 2 yerine 111111111111 şeklinde kafanıza göre bişi yazsanızda olur...
Redmi note 8 cihazda çift hat repair yapılıyor. Snapdragon ve sim1 rsa kilitli. Demekki istemek gerekiyor bazı şeyleri. Neyse sıkıldım insallah olur da boş muhabbetler biter. Yabancı kaynaklarda da bişi yok kimsenin derdi değil çünkü imei değiştirmek bize özel
POCO F2 Pro cihazımdan Tapatalk...
Ne alaka o telefon Mtk işlemcili tamamen farklı bi platform. Ha şey demiyorum asla açılmaz felan ama elmayla armutu kıyaslamayın.
Eng rom çıkarsa çözülür diye tahmin ediyorum. Beklemedeyiz aklıma gelen bütün yöntemleri denedim ben açamadım henüz. 5 adet redmi note 10 ile beklemedeyim. Sizden çok...
Arkadaşlar box dediğiniz alet herşeyin çözen bişey değil elle yazılan 5 satır kodu otomatik yazıyor sadece. (eğer telefon çökmediyse standart çalışan telefondan bahsediyorum).
Eğer gerçekten çözüldü ise 1-2 haftaya ayağa düşer zaten acele etmeye gerek yok. 4+4 8 ayda çözüm bulunursa yeter.
Şu...