Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim telefonumun kamera halkasımı denir ne denirse o düşmüş fotoğrafta olması gereken o parlak halka yok ve artık resimdeki gibi. Orada tabi bir açıklık söz konusu görüntü olarak sorun yok ama tozlanma kum vb şeyler kaçarsa kameraya zarar verirmi bilen biri varmı internette koruma halkası...
Arkadaşlar mi box s 4k aldım fakat apk kurulumu yapamıyorum paket ayrıştırılmasında sorun oldu diyor. Puffin ile box üzerinden yüklemeyi denediğim zamanda ise cihaz desteklemiyor uyarısı alıyorum ne yapabilirim chrome bile kurulmuyor yardım edin lütfen
Telefonum cc9 pro eurom var bluetooth kulaklık almayı düşünüyorum fakat geliştirici seceneklerindeki bluetooth codeclerini degistiremiyorum hep default da kaliyor acaba bir sorunmu var yoksa bu secenegi degistirirken illa bluetooth kulakliga bagliykenmi degistirmem gerekiyor bilgisi olan varmi ?
Başıma tuhaf bir olay geldi telefonum cc9 pro yani mi note 10 kamera cercevesindeki metal şerit çıktı tamamen siyah kamera yan kisimlari kaldi. Takiyorum ama en ufak sallamaya geri dusuyor acaba takmasam bir sikinti olur mu o kucuk kenarlarindan su falan alir mi yagmur da ?
Cc9 pro da Redmi note 8 pro daki gibi bir ayar var mı ses seviyesini yükseltmek için ? Avrupa'da satılan iphone lar gibi olması gerekenden daha kısık geliyor bana
K20 proyu satiyorum satmadan fabrika ayarlarına dondurcem fakat fabrika ayarlarına alırken IMEI gitmesi gibi sorunlar yaşandığını gördüm o sorun değil IMEI atılmadı zaten telefona kendi imeside gitmez herhalde. Fakat bootloader kilidini açmıştım onda bir sorun olurmu BT kilidi kapanması gibi bir...
K20 pro telefonumu birine satıyorum bootloader kilidini açtım fakat satarken factory reset yapacağım ayarlardan. Herhangi bir sorun olur mu telefona IMEI atılmadı 120 gün süresi var daha. Mesela bootloader kilidinde sorun olurmu ? Ayrıca satarken yapmam gereken başka bişi var mı pek bilgim yok...
Telefonun sim1 slotuna son 7 gün diye mesaj geldi. Diğer sim slotunu da yurtdışı simkartını takıp kullandım ama ona mesaj gelmedi. Şimdi günü dolunca türk hattımı yurtdışı sim kartının olduğu slota takınca 120 gün o zaman mı başlar. Ayrıca ek 30 gün uzatilcak diye haber vardı galiba onu...