Sahund19 kullanıcısının son içeriği

1. Sahund19

Sohbet Platina için en iyi miui sürümünü birlikte bulalım.

Arkadaşlar son zamanlarda sayısız rom değiştirdim. Son olarak Miui romlara tekrar döndüm. Miui 12.5 romlar özelleştirme açısından güzel ancak yeterince stabil degil (özellikle batarya açısından). Artık sürekli rom değiştirecek vakit de bulamıyorum. O yüzden mi 8 lite hala kullanan kişilerden...
  2. Sahund19

Yardım Hiç görmediğim ilginç bir kernel sorunu.

Merhaba arkadaşlar ilginç bir sorunla karşılaştım ve ne yaparsam yapayım sorun düzelmiyor. Sorun şu ki; telefona hiçbir kernel yükleyemiyorum. Son bikaç aydır AOSP kullanıyordum ve hiçbir sorun yoktu kernel vs falan da yükleyebiliyordum. 12.5 in stabil sürümünün Platina için yayınlanmasından...
  3. Sahund19

Uygulama OneUi Arayüze Sahip Google Mesajlar Uygulaması

Merhaba arkadaşlar. Google mesajlar uygulaması OneUi arayüzü ile yeniden tasarlandı ve diğer android cihazlarla kullanılabilmesi için portlanmış bir apk yayınlandı. Ben deneyip beğendim eğer benim gibi Google uygulamalarını kullanan arkadaşlar varsa diye sizinle de paylaşmak istedim...
  4. Sahund19

Yardım Swift Backup Yedekleme Seçenekleri

Merhaba arkadaslar swift backup uygulamasını ilk kez kullanacağım için tam hakim değilim. Rom değiştireceğim de, tum uygulamaların olduğu gibi yapılan ayarlarla vs birlikte ve ana ekran düzeninin yedeklenmesini istiyorum bu seçeneklerin hangisi seçili olmali. Default olarak sadece ikisi seçili...
  5. Sahund19

Yardım Telefon Recovery'de sıkışıp kaldı çalışmıyor.

Merhaba değerli hocalarım. Telefonumla ilgili tüm ayrıntılı bilgiyi bu forumda öğrendim ve yine bana yardım edebileceğinizi umuyorum. Mi8 lite telefonumda TWRP 5.0 sürümü yüklüydü ve herhangi bir sorunla karşılaşmamıştım. Ancak bugün bikaç tane farklı aosp rom denemek istedim. Son denediğim rom...
  6. Sahund19

Yardım Tüm romlarda miui ön kamera sorunu

Merhaba, ilk defa miui rom dışında bir rom denedim bugün. Denediğim romlar: RevengeOS - HavocOS - OxygenOS. romları beğendim ama üçünün de ortak bir sorunu var hiçbirinde ön kamera çalışmıyor. Google kamera kullanmak istemiyorum sevmiyorum çünkü. İllaki kullanmak zorunda mıyım ? Bunu çözmenin...
  7. Sahund19

Yardım Nunito Bold Yazı Tipi İstek

Çin versiyon tema mağazasında bu yazı tipini gördüm ve çok beğendim ancak uygulamaların bazılarında örneğin tarayıcı da falan etkin hale gelmiyor temalardan uygulayınca. Bunun için galiba magisk modülü olması gerekiyor yanılmıyorsam. agit77 hocam veya başka bir hocamız şu temayı bi modül yapsa 2...
  8. Sahund19

Yardım TWRP Yedekleme ile Uygulamaları Taşıma

Merhaba arkadaşlar bu konuda bazı rehberler bulunmakta forumda biliyorum ama tam olarak anlamadığım için sormak istedim. İlk defa TWRP Backup kullanacağım daha önce hiç kullanmadım. Şuan MIUI tabanlı bir rom kullanıyorum ve MIUI tabanlı başka bir rom'u denemek istiyorum. Eğer denediğim romu...
  9. Sahund19

İpucu Pil Gücünüzü Artırmak için 10 İşe Yarar İpucu

Merhaba dostlarım şuanda neredeyse 2 yıllık Mi8 Lite telefonumda Masik P romunu kullanmaktayım yakın zamanda hard reset atma ve rom değiştirme gibi durumlar oldu ve birkaç rom denedikten sonra tekrar aynı roma döndüm bu süreçte bir şeyi anladım ki altta bahsettiğim ve eskiden yaptığım bazı...
  10. Sahund19

Yardım Yöneticilerimizden bir ufak rica

Merhaba öncelikle konuyu tam olarak nereye açacağımı bilemedim, yanlış bir yere açtıysam özür dilerim. Aslında konu da açmak istemedim ama zorunda kaldım. Bu ara forumdaki madalyalara biraz sardım da madalya topluyorum :) Eskiden Ulu önderimiz Atatürk'ün madalyası verilmiş birçok kişiye. Bu...
  11. Sahund19

Soru Redmi Note 9S TR Romu

Merhaba arkadaşlar kardeşime redmi note 9s aldık 2 hafta önce MİUİ 12 güncellemesi geleli bir süre oldu fakat güncelleme yapmamıştık. Bunun sebebi telefon çok stabil çalışıyordu hiçbir takılma donma yoktu miu 11 sürümünde iken. Güncelleme bildirimi de sürekli gelip duruyor. Şimdi sormak...
  12. Sahund19

Soru Dolby ses seviyelendirici ve stabil Dolby

Selam arkadaşlar. Dolby modülünü bir süredir kullanıyorum. Gerçekten iyi hoş falan ama bu ses seviyelendiriciyi açıp kullanmak isteyip kullanamıyorum. Sebebi ise en düşük ses seviyesinde iken fazla ses vermesi, bunun dışında diğer ses seviyelerinde fazla ses vermesi mühim değil. Varmı acaba...
  13. Sahund19

Çözüldü Son kullanılanlardaki butonlar

Arkadaşlar çok kısa bir sorum var bu üstteki butonları kaldirabiliyorduk biryerden ama bir türlü bulamadim. Bilen varsa söyleyebilir mi ?
  14. Sahund19

Soru Pil için en iyi ayarlar

Arkadaşlar merhaba. Aslında bitane hocamızın (büyük ihtimal moderatördü) her yeni telefon kurulumunun ardından pil için yaptığım ayarlar şunlar diye resimli olarak pil ayarlarını gösterdiği bir mesaj vardı. O mesaj arıyorum ama bulamadım. Eğer bulan varsa beni oraya bı ışınlayabilirse çok memnun...
  15. Sahund19

Soru Bu devirde hala alınabilecek telefon önerisi.

Evet arkadaşlar malesef ülkece acınacak, gülünecek, fahiş fiyatlar veriyoruz telefonlara ancak ihtiyaç olunca mecburuz işte. Kardeşime telefon alacağız. 2500 TL bandında 2 aşağı 2 yukarı bu devirde en iyi hangi telefon alınır önerilerinizi merak ediyorum. Benim göz attığım telefonlar; Redmi...
Üst Alt