Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba xiaomi 13 cihazım var yüklü olan sürüm V14.0.6.0.UMCMIXM hyperos gelmiş global sürüme mevcut güncelleme yok demekte ota olarak denedim olmadı klasör isimlerini değiştirme yöntemini denedim olmadı " güncelleme paketi uygun değil dedi " bl açık ama pc yok otomatik yada ota üzerinden nasıl...
Merhaba kullanmış olduğum instagram hesabım 2 3 kişi kullanıyoruz ama daha önce bu sorun yoktu 1 cihazda açıkken diğer bi cihaz giriş yapınca ilk giren cihazı direk atıyor
ve çıkış yapıldı diyor bunu nasıl düzeşte bilirim
Merhaba cihazım global 14.0.4 bl kilidi açık sistam kullanıcı arayüzü uygulaması apk sını yükledim telefon kendi kendine kapandı ve sürekkli recovery moduna atıyor güvenli mod açılmıyor twrpden aynı romu ziple denedim olmadı
adb shell ile cihazı görüyor twrp açıkken ama uygulamayı kaldırmıyor...
Merhaba galaxy wear uygulaması bildirim yönetici bölümünde gözükmüyor ekte resmini ekledigim bölüme nasıl ekleyebilirim saate bildirim verilemiyor diye uyarı gelmekte
Merhaba linkte eklemiş olduğum romu twrp üzerinden yüklemeniz gerekmektedir
Çin romu temel alıp gereksiz çin uygulamaları kaldırılmış olan vietnam romudur akıcı ve hızlıdır kamera mi10t de sorunsuz çalışmaktadır
10t pro için altta verdigim kamera modülünü magiskten kurduktan sonra ois destekli...
Merhaba eklemiş olduğum modülü miui 12 çin sürümü ve miui 13 çin sürümünde çalışmaktadır modülleri magiskten yüklemeniz gerekmektedir
Miui 12 ve 13 de denendi test edildi çalışıyor
Miui 12.x.x serisi için
https://dosya.co/7gzwpbq4i4fv/K30S_S5KHMX_MIUI12.zip.html
Miui 13.x.x için...
Merhaba daha önce eu 12.5.7 de vardı sanırım kamera cevresinde beyaz oluyordu lakin mi 10t pro için miui 13 yükledim ektede ekledigim gibi kamera etrafında yeşil nokta çıkıyor bildirim gibi bunu kapatmanın yada değiştirmenin yolu varmı
Merhaba telefonu sallayınca arkada birşey tıkır tıkır ses çıkarıyor ilk defa denk geldi bugün bana diğer kullanıcılardada aynı sorun var mı telefonu garantiye göndersem mi örnek video ekliyorum
Merhaba telefonu sallayınca arkada birşey tıkır tıkır ses çıkarıyor ilk defa denk geldi bugün bana diğer kullanıcılardada aynı sorun var mı telefonu garantiye göndersem mi örnek video ekliyorum
Redmi Note 10 Pro – Global Stable V13.0.2.0.SKFMIXM
📆23/01/2022 📱#sweet
📥 Recovery Rom
*Mi Pilot Release
📝Changelog:
[Other]
Optimized system performance
Improved system security and stability
https://bigota.d.miui.com/V13.0.2.0.SKFMIXM/miui_SWEETGlobal_V13.0.2.0.SKFMIXM_57fbf2e678_12.0.zip
Merhaba cihazım mi 10 t pro deneme amaclı eea 12.5.7 mi flash ile geötim ekranın sag üst köşesinde inter ve fps yazısı cıktı kapatamıyorum bir türlü nasıl kapanır bilen varmı
Merhabalar mi10t pro cihazım var kamerada bir kaç özellik merak ediyorum deneyimlerinize dayanarak yardımcı olursanız sevinirim
1.sorum : fotograf modu için 3:4 mu yoksa 9:16 mı 1:1 mı hangisinde daha iyi net fotolar çekebiliriz
2.sorum titreşim engelleme 50hz mı 60 mı yoksa otomatik mi olmalı
Merhaba iphone kulaklık var elimde ve telefonum mi 10t pro dönüştürücü ile kulaklık takıyorum telefon konusmalarda herhangi bir sıkıntı yok ama mi music uygulamasında ne açarsam açıyım ses gelmiyor nasıl düzeltebilirim bunu
Merhaba forumda aradım bulamadm ama benim telefonum mi 10t pro 4k 60fps çektigim videoları annemin telefonu redmi note 10 proya mi shareden attım ama video oynatılamadı demekte google fotograflarda açıyor ama çok takılıyor bunu nasıl düzeltebiliriz