Yardım APK sonrası cihaz rebootta kalıyor

Rgokcay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ridvan
Cihazım
Mi 10t pro
Konular
19
Merhaba cihazım global 14.0.4 bl kilidi açık sistam kullanıcı arayüzü uygulaması apk sını yükledim telefon kendi kendine kapandı ve sürekkli recovery moduna atıyor güvenli mod açılmıyor twrpden aynı romu ziple denedim olmadı
adb shell ile cihazı görüyor twrp açıkken ama uygulamayı kaldırmıyor

verilerim kaybolmadan bu sorunu nasıl düzeltirim

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Xiaomi 15T Pro
Konular
41
Telefon modelinize ait ve aynı rom koduna sahip romu indirin telefon hafızasına veya recoveryde görebileceğiniz harici bir belleğe atın. TWRPye girin indirdiğiniz yeni romu bulun ve flashlayın cihazı yeniden başlatın. Herhangi bir format data/ wipe silme işlemi yapmayın ve verileriniz kaybolmaz. Bu yöntemle kendi cihazımı aynı sorundan kurtarmıştım.

Rgokcay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ridvan
Cihazım
Mi 10t pro
Konular
19
Telefon modelinize ait ve aynı rom koduna sahip romu indirin telefon hafızasına veya recoveryde görebileceğiniz harici bir belleğe atın. TWRPye girin indirdiğiniz yeni romu bulun ve flashlayın cihazı yeniden başlatın. Herhangi bir format data/ wipe silme işlemi yapmayın ve verileriniz kaybolmaz. Bu yöntemle kendi cihazımı aynı sorundan kurtarmıştım.
malesef oda olmadı :(

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Xiaomi 15T Pro
Konular
41
Hocam kusura bakmayın ben emin olmak için sorayım kurduğunuz apk MiuiSystemUI.apk mıydı yoksa MiuiSystemUIPlugin.apk mıydı? İkisi arasında fark var eğer son dediğim APK kurulumu yaptıysanız şunu uygulayın: TWRPye girin (ben ofox kullanıyorum onun için twrpye hakim değilim) uygulama yönetimi yapacağınız bir menü varsa oraya girin ve SystemUI-Plugin uygulamasını oradan kaldırın eğer böyle bir menü yoksa cihazınıza uygun olan son sürüm OrangeFox Recoverye geçin uygulamaları yönet menüsüne gidin SystemUI-Plugini silin yeniden başlatın düzelmiş olur.(birazdan kendi cihazımdan ofoxa girip ekran görüntüsü atarım)

Rgokcay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ridvan
Cihazım
Mi 10t pro
Konular
19
Hocam kusura bakmayın ben emin olmak için sorayım kurduğunuz apk MiuiSystemUI.apk mıydı yoksa MiuiSystemUIPlugin.apk mıydı? İkisi arasında fark var eğer son dediğim APK kurulumu yaptıysanız şunu uygulayın: TWRPye girin (ben ofox kullanıyorum onun için twrpye hakim değilim) uygulama yönetimi yapacağınız bir menü varsa oraya girin ve SystemUI-Plugin uygulamasını oradan kaldırın eğer böyle bir menü yoksa cihazınıza uygun olan son sürüm OrangeFox Recoverye geçin uygulamaları yönet menüsüne gidin SystemUI-Plugini silin yeniden başlatın düzelmiş olur.(birazdan kendi cihazımdan ofoxa girip ekran görüntüsü atarım)
system ui plugin uygulaması hocam twrp de o uygulamayı bulamadım ama orange fox deneyim bi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

system ui plugin uygulaması hocam twrp de o uygulamayı bulamadım ama orange fox deneyim bi
bide orange fox uyumlu sürüm varmı 10t pro forumdan indirdim açılış ekranında kalıyor

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Xiaomi 15T Pro
Konular
41
Ekran görüntülerini ekli dosyalar kısmına bırakıyorum hocam.

Ekli dosyalar

• IMG_20231119_120637.png
    IMG_20231119_120637.png
    117 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_20231119_120718.png
    IMG_20231119_120718.png
    169,3 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_20231119_120828.png
    IMG_20231119_120828.png
    35,6 KB · Görüntüleme: 10
Üst Alt