Reload kullanıcısının son içeriği

1. Reload

Yardım Redmi Note 12 HyperOs sonrası şebeke gitti :(

Konuyu okumadan cevap yazdınız sanırım. Cihaz yurtdışı değil.
  2. Reload

Telefon servise gitti geldi. Servisin dediği telefonun BTK'ya kayıt edilmesi gerektiği. Biz zaten faturasını v.s. devlete gönderdik ve vergi indirimi yapılıp para iadesi yaptı devlet. Bu durumda IMEI kaydını da yapmış olması gerekmiyor mu? Ve BTK ya nasıl kayıt edicez bilgisi olan var mı?
  3. Reload

E-Devletten IMEI sorgulaması da yaptım sıkıntı yok. Teknoloji desteği kapsamındaki cihaz olarak görünüyor.
  4. Reload

Her iki IMEI'de duruyor kontrol ettim. Önceki işletim sistemine geri dönüş olmaz mı acaba.
  5. Reload

Merhaba, eşime öğrenciler için ÖTV indirimli Redmi Note 12 almıştık geçen yıl. Cihaz faturalı düne kadar sadece aramalarda arada bir mikrofon sesini kesiyor karşıya ses gitmiyordu. Cihazda MIUI 14 vardı sanırım fakat güncelleme gelmiş ve eşim de güncelleme geldiğini görünce şarjı fullemiş ve...
  6. Reload

MIUI 13 Miui 13 sonrası karşılaştığınız sorunlar

Ben kaldırdığım halde yine aynı
  7. Reload

MIUI 13 Miui 13 sonrası karşılaştığınız sorunlar

Bu sabah bende de oldu. Parmak izi sensörüne telefonda kayıtlı olmayan parmağımın ucu dokundu ve ekran kilidi açıldı. Ayrıca ekran kilitlenme ve açılma sesi de geç geliyor.
  8. Reload

Rehber MIUI 13 Yeni Kontrol Merkezi Kurulumu

Tamamdır hocam teşekkürler.
  9. Reload

Rehber MIUI 13 Yeni Kontrol Merkezi Kurulumu

Merhaba hocam, bunu yükledikten sonra beğenmezsem yada bana göre kullanışsız gelirse geri eskiye dönebiliyor mu ?
  10. Reload

Yardım Redmi S2 Boot Ekranında Takılı Kaldı

Herkese merhaba, Yeğenimin BİM'den alınma ve garanti süresi dolmuş Redmi S2 telefonu Boot ekranında takılı kalmış. Telefon kapanmıyor fakat sadece ekranda "Redmi" yazısı var. Telefon alındığı günden bu yana hiç bir şekilde BL kilidi açılmamış ve USB hata ayıklama modu aktif edilmemiş...
  11. Reload

MIUI 12.5 Redmi Note 10S Endonezya V12.5.8.0 Özelleştirilmiş Resmi Stock Rom

Teşekkürler, şimdiden kolay gelsin.
  12. Reload

Evet güncellemeyi almamış olsaydım buradaki rom tercihimdi. 13'ün testleri bitmedi sanırım daha 13 sizce ne zaman gelir normal kullanıcılara ?
  13. Reload

Bende güncellemeleri kontrol et dedim kendi kendine indirdi kurdu konuyu okuyana kadar :) kısmete bakın
Üst Alt