Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam konunun açıldığından haberim var fakat Yaren hoca ile birlikte işlemin daha kısa bir yol ile yapılabildiğini kararlaştırdık. Sanırım eski konu silinecek. Güncel konu bu
BU REHBER SADECE "XİAOMİ Mİ A1" İÇİN HAZIRLANMIŞTIR, FARKLI CİHAZLARDA DENEMEYİNİZ.
"Anti RollBack (ARB)" nedir: Xiaomi'nin ve pek çok markanın almış olduğu bir güvenlik önlemidir. güncel Android sürümünden aşağı bir Android sürümü kurarsanız cihazınızın şebekesi çekmeyecektir. Bu sorunun...
Arkadaşlar Aklınıza Takılan Şeyleri Yorum Olarak Sorabilirsiniz. Romu Yaklaşık 1 Gündür Kullanıyorum. Henüz Pil Testi Yapmadım. Yapınca ScreenShot'ları Ekleyeceğim. Ayrıca Performansından Vs. İlerleyen Zamanda Bahsedeceğim. Şuan İçin Bug Ve Hatalarla Karşılaşmadım. Rom Çok Akıcı Ve Stabil...
Arkadaşlar Oreo kuran kişiler varsa cihazda ne gibi değişiklikler oldu. Sıfırdan kurulum malum biraz uzun eğer romda değişen bir şey yoksa indirmeyi düşünmüyorum. Ayrıca android one kurmayı da düşünüyorum tekrardan Pie geldiği için sizce hangisi miui mı pie mi ?
Hocam bildirim ayarlarından bir şeyler yaptım kontrol edicem tekrardan
1542215810
Bildirim ledine dikkat etmedim fakat o pek önemli değil Rica ederim bu arada.
Arkadaşlar romu uzun süredir kullanıyorum. Sorun yok denecek kadar az denebilir biraz fazla yazdım ama hiçbiri ciddi anlamda kullanıma engel değil alışılagelmiş şeylerin olmaması denebilir;
1- Messenger balonu ekrana gelmiyor sadece bildirim çubuğunda var.
2- Stock romda bildirimler ekrana...
Bu rom bir harika stock romdayken en fazla 6 saat 30 dakika alıyordum ki onda da ekran parlaklığını hep baya kısıkta kullanıyordum mobil veriye özen gösteriyodum bu romda her türlü 7 saati geçiyor 8 saat oluyor garanti... Keşke sürüm oreo olsaydı ama illa ki o güncelleme de gelecektir.
Hocam roma gelen güncellemeler romda ki ota update uzerinden mi yapılacak yoksa twrpden dosyayi flashlayarak mı kuracağız bir de yüz tanıma sağlıklı çalışmıyor 7-8 kere actiktan sonra deaktif oluyor cihazı yeniden başlatana kadar.