petrae05 kullanıcısının son içeriği

1. petrae05

Rom MiuiNextRom_v20.5.3.v3 Android 9 Xiaomi MiA3

Miui 12 teması giydirilmiş miui 11 değil mi bu :D
  2. petrae05

Rehber Mi A1 Android 9.0'dan (Pie) Android 8.1'e (Oreo) Sürüm Düşürme Rehberi

Teşekkürler 1559778328 Teşekkür ederim
  3. petrae05

Hocam konunun açıldığından haberim var fakat Yaren hoca ile birlikte işlemin daha kısa bir yol ile yapılabildiğini kararlaştırdık. Sanırım eski konu silinecek. Güncel konu bu
  4. petrae05

BU REHBER SADECE "XİAOMİ Mİ A1" İÇİN HAZIRLANMIŞTIR, FARKLI CİHAZLARDA DENEMEYİNİZ. "Anti RollBack (ARB)" nedir: Xiaomi'nin ve pek çok markanın almış olduğu bir güvenlik önlemidir. güncel Android sürümünden aşağı bir Android sürümü kurarsanız cihazınızın şebekesi çekmeyecektir. Bu sorunun...
  5. petrae05

Rom Mi A1 için [9.0] Resurrection Remix v7.0.1 Kurulumu

Dediğiniz mevzuyu test etmedim, şuan MiuiPro kullanıyorum. 1556794471
  6. petrae05

Arkadaşlar Aklınıza Takılan Şeyleri Yorum Olarak Sorabilirsiniz. Romu Yaklaşık 1 Gündür Kullanıyorum. Henüz Pil Testi Yapmadım. Yapınca ScreenShot'ları Ekleyeceğim. Ayrıca Performansından Vs. İlerleyen Zamanda Bahsedeceğim. Şuan İçin Bug Ve Hatalarla Karşılaşmadım. Rom Çok Akıcı Ve Stabil...
  7. petrae05

DİKKAT !!! (Lütfen Okuyun.!) (BOOTLOADER KİLİDİ KAPALI OLAN VE TWRP OLMAYAN CİHAZLAR İÇİN BİLGİSAYAR ŞARTTIR.) ROM KURULUMU İÇİN BOOTLOADER KİLİDİNİN AÇIK OLMASI VE TWRP KURULU OLMALIDIR. STOCK PİE KULLANANLAR KALICI TWRP KURMA İŞLEMİ NE YAZIK Kİ STOCK 9.0 ROMDA YAPILMIYOR. ADIMLARI GEÇİCİ...
  8. petrae05

Sohbet Soru - Cevap

Madem çok seviyordu neden terketti beni ?
  9. petrae05

Rom [8.1][PORT] Mi A1 için MiRoom Yükleme Rehberi

Güzel çalışma eline sağlık hocam.
  10. petrae05

Rom [8.1][PORT][Durduruldu] Mi A1 Epic Rom

Arkadaşlar Oreo kuran kişiler varsa cihazda ne gibi değişiklikler oldu. Sıfırdan kurulum malum biraz uzun eğer romda değişen bir şey yoksa indirmeyi düşünmüyorum. Ayrıca android one kurmayı da düşünüyorum tekrardan Pie geldiği için sizce hangisi miui mı pie mi ?
  11. petrae05

Hocam bildirim ayarlarından bir şeyler yaptım kontrol edicem tekrardan 1542215810 Bildirim ledine dikkat etmedim fakat o pek önemli değil Rica ederim bu arada.
  12. petrae05

Arkadaşlar romu uzun süredir kullanıyorum. Sorun yok denecek kadar az denebilir biraz fazla yazdım ama hiçbiri ciddi anlamda kullanıma engel değil alışılagelmiş şeylerin olmaması denebilir; 1- Messenger balonu ekrana gelmiyor sadece bildirim çubuğunda var. 2- Stock romda bildirimler ekrana...
  13. petrae05

Bu rom bir harika stock romdayken en fazla 6 saat 30 dakika alıyordum ki onda da ekran parlaklığını hep baya kısıkta kullanıyordum mobil veriye özen gösteriyodum bu romda her türlü 7 saati geçiyor 8 saat oluyor garanti... Keşke sürüm oreo olsaydı ama illa ki o güncelleme de gelecektir.
  14. petrae05

Hocam roma gelen güncellemeler romda ki ota update uzerinden mi yapılacak yoksa twrpden dosyayi flashlayarak mı kuracağız bir de yüz tanıma sağlıklı çalışmıyor 7-8 kere actiktan sonra deaktif oluyor cihazı yeniden başlatana kadar.
  15. petrae05

Konu komşuya sorun hocam
Üst Alt