pesa kullanıcısının son içeriği

1. P

Çözüldü mi flash hata

Merhabalar rom atarken mi flash sonda error: Flash exaid error hatasi veriyor.
  2. P

Soru Güncelleme

Merhabalar, cihazımda global rom yüklü değildi ve miui 13 gelmişti. Miui 13 ü kurdum yeniden başlattı cihaz açılmadı açmayı denedim kendini sürekli yeniden başlatıyordu. Global rom kurdum ve güncelleme geldi güncellersem sıkıntı olur mu? Cihaz: Redmi Note 9
  3. P

Yardım Telefon kendi kedine reset atıyor

Merhabalar, Telefonum Redmi Note 9 ara sıra kendi kendine reset atıyor. Neden olabilir?
  4. P

Soru Redmi Note 9 Hint sürümü miui 13

Telefonum Redmi Note 9 Hint sürümü miui 13 çıktı mı veya nasıl yükleyebilirim?
  5. P

Yardım Redmi Note 9 MIUI 13

Merhabalar, cihazım Redmi Note 9 Hint sürümü, MIUI 13 niye gelmedi acaba?
  6. P

Yardım Telefon Güncellemeleri Açma

Merhabalar, telefonum da güncelleme yapamıyorum ağa bağlanılamıyor diyor nasıl açarım güncellemeleri acaba? Telefon; Redmi Note 9
  7. P

Yardım Sistem animasyonları

Merhabalar, Cihazım Redmi Note 9, 12.5.4 sürümü yüklü animasyonlar gerçekçi değil neden böyle animasyonlar açık.?
  8. P

Yardım Güncelleme Yapınca IMEI Siliniyor

Merhabalar, güncelleme yapınca IMEI siliniyor ne yaparsam IMEI gitmez?
  9. P

Yardım Güncelleme Yapılamıyor

Merhabalar, Redmi Note 9 cihazıma MIUI 13 güncellemesi gelmişti ve güncellemeyi yaptım. Yaptıktan 3 gün sonra Btk dan mesaj geldi IMEI kayıt dışı diye bunun üzerine teknik servise yolladım teknik servis IMEI sorununu çözmüştü fakat sürüm 12.0.6 idi güncelleme kısmına bakınca güncelleme...
Üst Alt