pense34 kullanıcısının son içeriği

1. pense34

Soru Custom ROM'a Geçmeden Önce Kafamdaki Sorulara Cevap Arıyorum

Merhaba, Uzun bir süre aranın ardından yeniden aranızdayım. Malum MIUI'nin kendi stock ROM'u bug kaynıyor bunlardan biri de Cleaner yani Temizleme uygulaması. Uygulamayı çalıştırıyorum bana temizlenecek olan uygulamaların Cache boyutunu gösteriyor. Temizle diyorum basit bir efekt ile sıfıra...
  2. pense34

Sohbet MIUI Turkiye Rise of Kingdoms Klanı

Merhaba arkadaşlar, Bir ay öncesine kadar bir oyun keşfettim. İsmi Rise Of Kingdoms, kısaltılmış adıyla ROK. Oyun Age Of Empires'a benziyor. Şehir kuruyorsunuz, askeri birlikler oluşturuyorsunuz, birliklere katılabiliyorsunuz. Birlik dediğim mesela 20 arkadaş birleşiyor bir birlik kuruyor. Buna...
  3. pense34

Bir kişiye 4pda.ru Hesabı Çekilişi

Merhaba arkadaşlar, Belki duymuşsunuzdur Rusya'nın en popüler mobil forum sitesi olan 4pda.ru (şimdi 4pda.to oldu) sitesine kayıt olmak bir hayli zor. Bir foruma kayıt olurken robot olmadığınızı doğrulamak için çeşitli güvenlik kodları kullanılır. Bazıları Google reCaptcha, bazıları hCaptcha...
  4. pense34

Yardım Nasıl Yavaş Çekim Yapılır?

Herkese merhaba, Mi Note 10 Lite telefonumun stock kamera uygulamasında yavaş çekim modunu biliyordum ama daha önce çekmemiştim. Yavaş çekim moduna alınca 720p ve 1080p ve FPS seçenekleri çıkıyor. Mesela birini seçiyorum kırmızı yuvarlak düğmeye yani Kaydet'e basıyorum 10 saniyelik video...
  5. pense34

Rehber ADB ile Root'suz Uygulamalarınızın Yedeğini Alın

Herkese merhabalar, Öncelikle gereksinimlerden başlayacağız. 1) ADB uygulamasını içeren platform-tools'un indirme link'leri: Windows için macOS için Linux için (Linux kullanan arkadaşların daha kolay bir yöntemi var. Kendi repo'larında bulunan platform-tools'u sudo apt install...
  6. pense34

Tema Dark Mode ve BIOS Açılış Animasyonlu Tema İsteği

Herkese merhaba, Tema istekleri adında bir konu olduğu için ben de bir istek yapayım dedim. İstediğim tema karanlık modu destekleyebilirse çok memnun olurum. Kilit ekranında hiçbir uygulamaya (kamera, vs.) erişim sağlanamayacak. Kilit ekranında analog retro bir saat olabilirse çok güzel olur...
  7. pense34

Yardım Kısmi Ekran Görüntüsü Alma Seçeneği MIUI 12.1.3'te Kayboldu

Herkese merhaba, 12.0.3'te eminim kısmi ekran görüntüsü alma özelliği vardı ve Ek Ayarlar'dan aktif edilip devre dışı bırakılabiliyordu fakat 12.1.3'e geçtikten sonra farkettim artık bulamıyorum o seçeneği. MIUI 12 ile gelen bir özellik bu. Normalde ekran görüntüsü aldığınızda sağ üst köşede...
  8. pense34

Soru Mi Note 10 Lite Stable EU ROM Hakkında Tavsiye İsteği

Merhaba, İlgili cihazım için en stabil ve sorunsuz çalışan bir EU ROM arayışına girdim. Öğrendiğime göre cihazıma AOSP custom ROM veya herhangi bir ROM'u TWRP ile kurduğumda IMEI silinmiyormuş. Bu konu hakkında bilgilendirildim bu konuyu açanlara teşekkürler. Şimdiki sorum ise sorunsuz çalışan...
  9. pense34

Soru Mı Note 10 Lite Custom ROM Yükleme Öncesi Sorular

Merhaba, Türkiye'den alınma Mi Note 10 Lite kullanıcısıyım. Telefonumda Google Play Servisleri kullanmadığım için uygulamaları manuel olarak APK ile yüklüyorum fakat yeni nesil uygulamaların çoğu bundled veya split APK'ler. Hal böyle olunca bu uygulamaları yüklemek için kullanılan SAI...
  10. pense34

Soru Custom ROM yükleme öncesi bazı sorular

Merhaba, Bu konuyu xiaomi.eu sayfasında açacaktım ama ondan önce bu forumu keşfettim. Custom ROM'lar sayfasında Skorpi ustanın yazdığı custom ROM'lar arasındaki fark konusunu okudum fakat aklımda hala sormam gereken sorular. Sırasıyla yazacağım lütfen uzman arkadaşlardan tecrübelerini...
Üst Alt