Pauna kullanıcısının son içeriği

1. Pauna

Yardım Poco x3 NFC - BL Kilidi Sorunu

Herkese selamlar, uzatmadan direk konuya geçeyim. Poco x3 cihazımda BL kilidini açamıyorum. Forumlarda yazan her türlü yöntemi denediğimi düşünüyorum ama her seferinde aldığım hata '' Turn on your device and bind your account to the device by going in MIUI's Settings-Developer Options-Mi Unlock...
  2. Pauna

Soru Redmi Pro kamera Sorunu

Hocam ben çözümü buldum. Tamamen donanımsal olduğunu düşünüyorum. Şimdi öncelikle anlatacağım olayın telefonun garanti kapsamından cikartabilecegini bilmeni isterim. Telefonun alt kısımdan iki vidasini çıkartıp içini açmanı istiyorum ( hat ve hafıza kartı giren yeri ilk önce çıkartmak lazım )...
  3. Pauna

Soru Redmi Pro kamera Sorunu

Arkadaşlar herkese merhaba Redmi Pro kullanıcısıyım ve sanırım herkeste olmayan ama olduğu zaman büyük sıkıntılar çektiren kamera problemiyle ilgili ufak bir sorum olacak ama öncesinde Bursa da Xiaomi yle ilgilenen bir dost vardı telefonumun kamerası odaklama yapmadığı için kendisine götürdüm...
  4. Pauna

Yardım Telefon Mi Logosunda Kaldı(Fastboot Açılmıyor)

Arkadaşlar telefon birden kapandı, yeniden açmayı denediğimde Mİ ekranı gelip kalıyor devamı yok ve üstelik fastboot ekranına girişte sağlayamıyorum. Yarım edebilecek biri var mı ? :( Not : Diğer açılan konuları inceledim arkadaşlar onu da belirteyim. Yine de çözüm yok.
  5. Pauna

Soru AMOLED Ekran ???

Yorumlar için teşekkür ederim. Gayet açıklayıcı olduğunu düşünüyorum. Güzel forumlar.
  6. Pauna

Soru AMOLED Ekran ???

Yorumun için teşekkür ederim. Umarım başka açıklamalar da gelir aydınlanırız
  7. Pauna

Soru AMOLED Ekran ???

Merhaba arkadaşlar, telefonda şöyle bir şey keşfettim. Telefonumu almadan önce epey den yaptığım araştırmada AMOLED ekran olduğu yazıyordu. Şuan da bir uygulama sayesinde AMOLED ekran kilit ekranı saat uygulaması var ( siyah ekranda sadece saat çıkıyor ) fakat sorun şu ki AMOLED özelliği gibi...
  8. Pauna

Redmi Pro - Ekran Kilidi Hatası

Hayır maalesef. Bir aşama sonrasında aygıt bulunmuyor diye hata alıyorum. Sebebini bilmiyorum.
  9. Pauna

Teşekkür ederim tam şuan yapmak üzereyim umarım sıkıntım kalmaz.
  10. Pauna

Başka da cevap olmamış sanırım dediğiniz gibi yapıcam, teşekkür ederim.
  11. Pauna

Redmi Pro için MİUİ 9 Sonunda Geldi!

Arkadaşlar ben de kurdum 9 sürümünü fakat ekran kilidi hatası alıyorum sürekli. Forumda yeni bir konu açtım bu hatayla ilgili bir çözüm bulamazsam eğer fastbootla tekrar formatlamayı düşünüyorum.
  12. Pauna

Merhaba arkadaşlar, redmi pro cihazıma bir kaç gün önce miui 9 güncellemesi yaptım ve bugünlerde ekran kilidini her açtığımda ' ekran kilidi hatası ' alıyorum. Sürekli rapor gönder vs. gibi şeyler oluyor tamam diyorum ama artık sinir bozucu olmaya başladı, bu soruna denk gelen yada bir çözüm...
  13. Pauna

Redmi Pro için MİUİ 9 Sonunda Geldi!

Merhaba arkadaşlar umarım bu sıkıntıların çözümü için güzel bir adım olmuştur. Bir kaç gündür cihazımda donmalar falan olmaya başladı foruma girmeye çok fırsatım olmadı bugün girdim ve bu güncellemeyi indiriyorum şuanda. Umuyorum çok sorun kalmamıştır.. :) İyi forumlar..
  14. Pauna

Soru redmi pro hızlı şarj sorunu

Benim telefon içinde aynı sorun var bazen bir buçuk saat yazıyor oo diyorum bazen üç saat... gerçi tüm gün yettiği için gece koyduğun zaman ne kadarda dolduğu önemli değil istisnai durumlar dışında.
  15. Pauna

Soru redmi pro sorular

Cihazın geldiği romda ciddi sıkıntıların olduğu doğrudur. Bootloader kilidine geldiğimiz zaman siz (Rehber - Mi5 Unlock == Videolu Anlatım== ) dediğim konuda ki bootloader kilidini açmayı deneyin, açıksa zaten uğraşmış olmuyorsunuz. Yapılacak işlemler güzelce anlatılmış. IMEI silinmesi gibi bir...
Üst Alt