ozcnyldz kullanıcısının son içeriği

1. ozcnyldz

Soru IMEI atılma

Sattım hocam şuan redmi note 8 pro var
  2. ozcnyldz

Çözüldü Redmi note 7 kamera ayarları

Eyvallah hocam sağolun...
  3. ozcnyldz

Uzun pozlama nasıl yapılıyor hocam?
  4. ozcnyldz

Yok hocam çekilen görüntüye yakınlaştırma değil de ben aslında dikkat ettiyseniz tepenin üstünde beliren ay'i çekmeye çalıştım fakat karanlık çıktı sanırım iso falan ile alakalı ,ama bende pek fazla anlamıyorum ondan ☺️ ayarları biraz kurcalayip yeniden çektim ama ay kayboldu...cevabınız için...
  5. ozcnyldz

Arkadaşlar merhaba, Redmi note 7 kullanıyorum kamerası pek tatmin etmedi beni çekilen örnek fotoğraflara baktığımda arada baya fark var özellikle gece modu çekimleri çok kötü , gcam ile biraz düzeldi ama yinede nette gördüklerim kadar değil yapmam gereken ayarlar varsa yardımcı olabilir misiniz...
  6. ozcnyldz

Soru IMEI atılma

Normal bir satıcı dan aldım , oda şuan yurt dışında olduğu için ulaşıyorum 1564346378 Yok hocam zaten onun farkındayım da , normal olarak 3g destekli bir telefon olarak gözüktüğü için 4gyi kullanamam normal değil mi? 1564348623 Hocam sizin attığınız imei hangi cihaza ait ve 4.5g hızında...
  7. ozcnyldz

Soru IMEI atılma

Görüştüm de sistemde discovery olarak gözüktüğü için 4g desteklemiyor denildi
  8. ozcnyldz

Soru IMEI atılma

Arkadaşlar merhaba bir sorum olacak, geçen gün redmi note 7 satın aldım orijinal cihaz kayıtlı sandım fakat 3g destekli baska bir cihaz olarak kayıtlı sistemde bundan dolayı cihazda 4g hizmeti kullanamıyorum, herhangi 4g destekli telefon IMEI numarası ile kayıt yaparsam sorun çözülür mü ...
Üst Alt