onurookie kullanıcısının son içeriği

1. O

Yardım Bir konuda yardım edermisiniz ?

Şimdi elimde yurtdışı bir Mi 11 Lite 5G NE model telefon bulunmakta.. Mi 9 SE' den geçiş yaptım fakat şöyle bir sıkıntım var: Arama ve mesaj uygulaması Google'ın saçma sapan mavi simgeli bir uygulaması ve nefret ediyorum saçma sapan telefonlar alan yaşlı teyze amca telefonunda bulunan rehber...
  2. O

Yardım Telefon ve mesaj uygulaması orjinal uygulama değil.

Merhaba Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE model telefonumu daha bugün aldım. Mi 9 SE' den geçtim herşeyi çok iyi ama orjinal xiaomi'nin : E-Posta , Mesajlar , Kişiler ve Arama uygulamalarını yükleyemiyorum açılmıyor bunu nasıl yükleyebilirim telefonun kilidi açık değil yeni cihaz
  3. O

Çözüldü Mİ 9SE TWRP Kurdum fakat twrp ekranında kalıyor telefon açılmıyor

Arkadaşlar dün gece twrp 3.3.1-16 versiyonunu adb üzerinden kurdum telefonuma amacım bölge kısmında değişmeyen çin bölgesini değişebilir kılmaktı Fakat telefonumun normal ekranına giriş yapamıyorum her yeniden başlatmamda twrp ekranı geliyor lütfen yardım edin ne yapmalıyım Wipe falan öyle...
  4. O

MIUI 11 Mi9 SE EEA STABİL 11.0.4.0 İndirme Bağlantısı

Benim twrp açmadı mi recovery ile kurarken zip error hatası verdi şimdide indirmiyor
  5. O

MIUI 11 AN İTİBARİYLE Mİ 9 SE MİUİ 11 GLOBAL GÜNCELLEMESİ

Arkadaşlar şaka gibi sitede bulunan sürümü yüklemeye çalışırken birden bildirim geldi ve güncellemeyi görünce çok mutlu oldum herkese hayırlısı olsun Tüm miui 11 bekleyenler için mi 9 SE bazında çok büyük mutluluk şu anda indiriyorum kurduktan sonraki deneyimlerimi sizinle paylaşıcam :)
  6. O

Soru MİUİ 11 güncellemesini yapanlar..

Miui 11 güncellemesibi yapan mi 9 se kullanıcıları sözüm size konulardaki global stabili kullanan var mı ? Tecrübeleri neler neler yaşadınız çok merak ediyorum miui 11 geçme isteğim var ama cesaret edemiyorum sıkıntıları var mı romun geçen arkadaşlarım cevap verirse çok sevinirim teşekkür ederim...
  7. O

Uygulama MİUİ 11 için viper4fx

Bu viper seste neyi sağlıyor yani nasıl bir deneyim ben müzisyenim fakat hiç o programla dinlemedim ?
  8. O

Rom [Android Q]Mi 9 SE - Xiaomi.eu MIUI 11 v11.0.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Merhaba arkadaşlar bu sürümü sistem güncellemeden , güncelleme paketi seçerek güncelleyemiyoruz değil mi ? Ve şu an Miui Global 10.3.9 Sürümü var miui 11 global olarak cıktığında sistem güncelleme kısmına düşermi ? Bilen birileri yanıtlarsa sevinirim
  9. O

Yardım Mi 9 SE WİPE DATA SONRASİ IMEI SİLİNMESİ ACİL YARDİM

BEYLER WİPE DATA YAPTİM YANLİSLİKLA TELEFON SİFİRLANDİ FAKAT AYARLARA BAKTİGİMDA İMEİ KİSİMLARİ BOSTU BUNUN CARESİ NEDİR ARAMA YAPAMİYORUM GELEN CAGRİK LARA BAKAMİYORUM NE OLUR ACİL YARDİM
  10. O

Yardım Güncelleme Sorunsalı Yardım

Merhaba arkadaşlar benim telefonumda aldığımdan beri bu rom yüklü ama ben bunu dosya indirip pc den atarak değilde normal sistem güncelleme apksından güncellensin indirsin istiyorum. Ve o istediğim rom mu global olan mı yoksa şu an ki bulunduğum rommu daha stabil çalışıyor onu öğrenmek...
  11. O

Yardım Mi 9 SE Müzik Sorunsalı

Dün ben gözlemledim fakat bluetoothu değil mi müzik uygulaması güncelleme geldi dedim heralde anladılar bizim sorunu çözülcek çözülmesi yerine reklam geldi jsjsjs
  12. O

Son ses müzik seviyesinde dinledim büyük ihtimal uygulamadan ya 1564134221 Bende 10.3.3.3 var son olanı işte onda tek sorunum bu cihazın başka hiçbir sıkıntım yok buda canımı sıkıyo instayı aktif olarak kullanıyorum ve gezinemiyorum bendede özellikle dm kısmında yapıyor 1564134226 Bende...
  13. O

Merhaba arkadaşlar cihazımı n11den alfım maşallah hiçbir sorunu yok fakat müzik dinlerken sadece instagramda gezinirken yani video açmayayım gezinsem fotoğraf bile baksam yada mesajlaşsam bile ses kötüleşerek komple birden kısılıyor bu sorun sadece bende mi var geri bildirimdede bulundum.
Üst Alt