okanbekar80 kullanıcısının son içeriği

1. okanbekar80

Soru Mi 10T Pro Dinamik Yenileme Hızını Kapatma (144Hz)

Merhaba arkadaşlar, Poco X3 NFC Forumunda bir arkadaşımız dinamik yenileme hızını kapatıp, ekranın tamamen 144 hertzde çalışmasını sağlamıştı. Bunun gibi bir modlama yöntemiyle Mi 10T Pro'nun dinamik yenileme hızını kapatarak 144 hertz'de çalışmasını sağlamak mümkün müdür? Ayrıca cihazımın...
  2. okanbekar80

Rom Redmi Note 9S Xiaomi.eu MIUI 11 v11.0.8.0 Kararlı Sürümü İndirme Bağlantısı

Xiaomi.EU rom, içinde bir çok özelleştirme seçeneği bulunan, custom rom tadında, Çin developer temel bazlı,haftalık özelleştirilen bir ROM'dur. Aşağıdaki sürümü stabil (kararlı) sürümdür. Cihazınızın Bootloader Kilidi açık,TWRP Recovery yüklü olmalıdır. Yöntem ve kurulum tarafımca bizzat...
  3. okanbekar80

Yardım Mi8 SE En Son Çıkan 20.3.26 Sürümlü Beta Romu Kurmayın!

UYARI! En Son Çıkan 20.3.26 Sürümlü Beta Romu Kurmayın! Arkadaşlar ne eski modem dosyası olan 9.5.16 ne de sonradan çıkan Android 10 FW isimli modem dosyası işe yaramıyor şebeke gidiyor IMEI okunmuyor. 20.3.26 sürüm numaralı Xiaomi.EU rom kurdum cihazın şebekesi uçtu her iki modem dosyasını da...
  4. okanbekar80

Soru Helvetica Yazı Tipi

Merhaba arkadaşlar, forumda aradım. Fakat bu konu hakkında herhangi bir çalışma yok. Mi Room sitesinde yer alan fontlarda Helvetica fontu var. Font çok güzel mükemmel kalından inceye her şekli çalışıyor. Tek eksik Türk Lirası simgesi. Türk Lirası simgesi olmadığı için klavyede o kısım boş...
  5. okanbekar80

Soru MIUI 11 Stok Global Orijinal Açılış Animasyonu

Arkadaşlar herkese merhaba! Mi 8 SE Telefonumda Mi Room stabil 10.3.2.0 kullanıyorum. Mi Roomun kendi Rusça açılış animasyonu yerine Xiaominin Mi yazan kendi stok global açılış animasyonunu istiyorum. Mtz olarak atabilirseniz çok memnun olurum. Ayrıca benim gibi bir çok arkadaşın işine...
  6. okanbekar80

Rom [Android 10] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.27 Beta - v11.0.8.0 Stabil Rom İndirme Bağlantıları

Anlamıyorum arkadaşım, 1.5 - 2 aydır devam ediyor bu sorun. Bu kadar mı dikkatsizler bu kadar mı umursamazlar bu çeviri yapan arkadaşlar? Neyin kafası bu? Ne oluyor da her dilde sorunsuz oluyor da bizim Türkçemizde bu sorunla karşılaşıyoruz. Düzelmeyecekse ne diye güncelleme yapılıyor? Çeviri...
  7. okanbekar80

Soru K20 Pro Miui11 beta. Sorunları. Stabil rom sorgu

Android 10 ve MIUI 11 tabanlı tüm romlarda Türkçe dilden kaynaklı bu sorun mevcut. (İngilizce yapınca düzeliyor.) Mi ROOM'a özgü değil tabi :)
  8. okanbekar80

Soru K20 PRO galeri sorunu

Sorunun kaynağı MIUI 11 TÜrkçe dil desteğindeki çeviri hatasıdır. Dili İngilizce yapınca sorun gidiyor. Fakat şu an sadece MIUI 11'de bu sorun var Android 10 tabanında. Dolayısıyla güncellemeyi beklemek zorundasınız veya MIUI 10 tabanlı bir roma geçmeniz gerekiyor.
  9. okanbekar80

Soru K20 Pro Miui11 beta. Sorunları. Stabil rom sorgu

Sıkıntılı... Galeri açmama sorunu var TR dilde kameradan...
  10. okanbekar80

Yardım İmei Sonrası Parmak izi sorunu

bunun IMEI ile alakası olmadığını düşünüyorum. Yazılım (ROM) ile alakalı.
  11. okanbekar80

Soru Redmi Note 6 Pro Alacağım (Bilgi)

Hayırlı olsun kardeşim. Alacak olan arkadaşlara ve almayanlara dahi destek sunuyoruz elimizden geldiğince.
  12. okanbekar80

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Xiaomi.Eu MIUI v10 V10.3.6.0 PEKMIXM Stabil

Merhabalar bende 10.3.5.0 global kararlı mevcut, birçok hata var; bildirim, alt panel işlememe gibi. Bu romda o sorunlar halledildi mi? Ya da herhangi bir sorun mevcut mudur ?
  13. okanbekar80

Çözüldü YouTube Vanced Sorunu

Sevgili dostum öncelikle çabaların için teşekkür ederim. Lakin sorunun sebebi Chrome değil. Ve sen global rom kullanıyorsun ama forumda bir çok kişi custom rom kullanmakta yani chrome zaten yüklü olarak gelmiyor veya sonradan kullanıcı uygulaması olarak yüklendiği için devre dışı bırakmak gibi...
  14. okanbekar80

Soru Masik x romda instagram hikayeleri kasiyor mu ?

Hocam masik ile alakası yok 10.3 stabil rom sorunlu bir rom. Hangi romu denersen dene 10.3 stabil olduğu sürece kasacaktır. Eu stabilde de globe stabilde de denedim. Masik X geliştiricileri ile alakası yok. Tavsiyem o romu kullanmayın telefonu sinir bozucubhale getiriyor.
  15. okanbekar80

Soru Mi8 SE şarz süresi

Size önereceğim Mi Room isimli ROM. Tüm romları denedim MIUI Tabanlı olarak en iyisi bu. 6 saatten aşağı şarj süresi aldığımı hatırlamıyorum. EU 10.3 stabil kurmayın da 9.4.x ve sonrası betalar da güzel olur. Mi room için 9.4.25 öneririm. EDIT: Sorunuza gelecek olursak EU Rom çok iyi bir...
Üst Alt