ohrangutang kullanıcısının son içeriği

1. ohrangutang

Yardım Mi 9 se güncelleme

Bende güncellemeyi indirdim twrp ekranına atıyor açılırken nasıl kurucaz veya hazır rehber falan varsa link atar mısınız?
  2. ohrangutang

Soru Mi 9 9 SE Ekrandaki soluk iz nedir?

Yok mu ya hiç bunu fark eden ? Tek ben yaşamıyorumdur umarım..
  3. ohrangutang

Ben de aynı şekilde düşünüp direkt sorunmuş gibi hareket etmeden önce bir başka yaşayan farkeden var mı diye sormak istedim çünkü dediğim gibi sadece arka font beyazsa ve de güneş ışığı çok dik gelirse farkediliyor ama ciddi bir şekilde ekranda belli oluyor o zaman ve hoş bir görüntü değil...
  4. ohrangutang

Arkadaşlar merhaba. Mi 9 Se kullanıyorum ve şöyle bir problem yaşıyorum; ekranda beyaz fontta bir şey açıkken mesela instagram, güneş ışığı çok yoğun olduğu saatlerde ve ışık ekrana dik bir şekilde gelirse parmak izi sensörünün olduğu yerde böyle soluk beyaz şekilde sensör yeri ya da izi diyeyim...
  5. ohrangutang

Yardım İlginç Hata kulaklik

Bende aynı sorundan muzdaribim her cihazda var mı bu yoksa bize mi vurdu piyango? Yazılım güncellemesiyle giderilir diye umuyorum ama..
  6. ohrangutang

Yardım Mi 9 SE Müzik Sorunsalı

Aynı sorundan bende muzdaribim Spotify da yaşıyorum bu sorunu global rom kullanıyorum yok mudur bir çözümü ve umuyorum yazılımsaldır
  7. ohrangutang

Yardım Mi 9 SE Almak İstiyorum

Anladım çok teşekkür ederim cidden çok yardımcı oldunuz
  8. ohrangutang

Bir dert değil al gitsin diyorsun yani ? :) 4g çekmediği ücra yerlerde de en kötü 3G çeker herhalde zaten ?
  9. ohrangutang

Y Yok o şekilde almayı düşünmüyorum teşekkürler 1562334304 Peki bir eksikliğini hissediyor musunuz ? 1562334424 Teşekkürler peki son olarak bu band20 problemi hakkında ne düşünüyorsunuz ? Bir eksikliğini yaşar mıyım ya da daha ilerde yazılım yoluyla çözülebilir mi ? 1562334539 Dediğim gibi...
  10. ohrangutang

Bir sorumda Band20 sorunu meselesi buralardan alınan cihazlarda band20 sorunu yaşanır mı ? Yaşanmaması için nelere dikkat etmeliyim alırken ?
  11. ohrangutang

Örneğin 1-2 yıl sonra pasaport kaydının düşmesi, imeinin silinmesi gibi bir durum hiç duydunuz mu ya da güncelleme almasında falan bir sıkıntı oluyor mu cihazların ? 1562269817 Turan Gsm hakkında bilginiz var mı ? İkisini duydum ben ama hangisini tercih etmeliyim bir fikrim yok ikisinde de...
  12. ohrangutang

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. 3-4 yıldır iPhone 6 kullanıyorum ve yaklaşık 1 yıldır Xiaomi'ye geçmeyi düşünüyorum. Mi 9 SE modeli tanıtıldıktan sonra dedim ki bu cihaz tam benlik ancak Türkiye satış fiyatlarını görünce kalakaldım. Xiaomi Türkiye garantili fiyatı 3500 sanırım şu sıralar...
Üst Alt