Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben de aynı şekilde düşünüp direkt sorunmuş gibi hareket etmeden önce bir başka yaşayan farkeden var mı diye sormak istedim çünkü dediğim gibi sadece arka font beyazsa ve de güneş ışığı çok dik gelirse farkediliyor ama ciddi bir şekilde ekranda belli oluyor o zaman ve hoş bir görüntü değil...
Arkadaşlar merhaba. Mi 9 Se kullanıyorum ve şöyle bir problem yaşıyorum; ekranda beyaz fontta bir şey açıkken mesela instagram, güneş ışığı çok yoğun olduğu saatlerde ve ışık ekrana dik bir şekilde gelirse parmak izi sensörünün olduğu yerde böyle soluk beyaz şekilde sensör yeri ya da izi diyeyim...
Y
Yok o şekilde almayı düşünmüyorum teşekkürler
1562334304
Peki bir eksikliğini hissediyor musunuz ?
1562334424
Teşekkürler peki son olarak bu band20 problemi hakkında ne düşünüyorsunuz ? Bir eksikliğini yaşar mıyım ya da daha ilerde yazılım yoluyla çözülebilir mi ?
1562334539
Dediğim gibi...
Örneğin 1-2 yıl sonra pasaport kaydının düşmesi, imeinin silinmesi gibi bir durum hiç duydunuz mu ya da güncelleme almasında falan bir sıkıntı oluyor mu cihazların ?
1562269817
Turan Gsm hakkında bilginiz var mı ? İkisini duydum ben ama hangisini tercih etmeliyim bir fikrim yok ikisinde de...
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. 3-4 yıldır iPhone 6 kullanıyorum ve yaklaşık 1 yıldır Xiaomi'ye geçmeyi düşünüyorum. Mi 9 SE modeli tanıtıldıktan sonra dedim ki bu cihaz tam benlik ancak Türkiye satış fiyatlarını görünce kalakaldım. Xiaomi Türkiye garantili fiyatı 3500 sanırım şu sıralar...