nationalistpasha kullanıcısının son içeriği

1. N

Çözüldü Mİ10T root atarken recovery.img hatası

Mi10t telefonuma twrp yüklerken cmd ekranında ''error: cannot load 'recovery.img?'' hatası alıyorum. bunun çözümü nedir?
  2. N

Yardım Xiaomi telefonlardaki ses kalitesi sorunu

Bundan 1 sene önce Xiaomi Redmi note 7 kullanıyordum. Equalizer ayarlarını hiç bilmememe rağmen, 40 liralık Zolcil T8 kulaklıkla ses mükemmel geliyordu. Basslar kulaklığı titretiyordu resmen. Fakat daha sonra RN9 PRO, onun ardından da Mi10T aldım. bu iki telefonda da müzik dinlerken RN 7'ye...
  3. N

Yardım Telefonun kendi Equalizer sorunu

Telefonum Mi10t. Bir önceki telefonum redmi note 7'ydi ve en sevdiğim equalizer uygulaması fotoğrafta attığım uyarıyı vermiyordu. Mükemmel bir ses alıyordum. fakat mi10t'de kendi Equalizer sistemi olduğu için o uygulamanın doğru şekilde çalışmasına engel oluyor. telefonun kendi equalizer...
  4. N

Yardım Type-c kulaklıklar daha mı kaliteli?

Bir önceki telefonum rn 9 proydu. ve 3.55 jack girişi vardı. orta kaliteli bir kulaklık kullanıyordum ve müziklerde bass ve tiz sesleri pek tatmin edici değildi. bugün mi10t satın aldım. 3.5mm girişi olmadığı için type c dönüştürücü ile aynı kulaklığı taktım. dönüştürücüler ses kalitesini...
  5. N

Yardım Android 10'dan 9'a düşürme

Telefonum redmi note 9 pro. Telefona gömülü olarak android 10 geldi. Fakat Cod Mobile'da android 10 yüzünden siyah ekran hatası alıyorum. Bir şekilde android 9'a düşürme şansım var mı? Ve oyundaki siyah ekran hatası nasıl çözülebilir bir fikriniz var mı? oyun sırasında tam çatışma esnasında...
  6. N

Yardım Redmi note 9 pro bir önceki sürüme indirme

Telefonu ilk açtığımda 11.0.1.0 QJZMIXM sürümü bulunuyordu. Ve 1 hafta sonra 11.0.4 QJZMIXM sürümü geldi. MAALESEF güncelledim. ve güncelledikten sonra oyunlarda kasma yaratmaya başladı. 3-4 kez hard reset attım ama kurulumu yaptıktan sonra 11.0.4 sürümü kendiliğinden kurulmuş oluyordu. Twrp...
  7. N

Yardım GPU çözümleme katmanları nedir?

Geliştirici seçeneklerinde bununla karşılaştım. bu ne işe yarar? Performansa herhangi bir etkisi(iyi-kötü) olur mu? yardımcı olursanız sevinirim.
  8. N

Yardım GPU çözümleme katmanlarını etkinleştir

Geliştirici seçeneklerinde bununla karşılaştım. bu ne işe yarar? performansa herhangi bir etkisi(iyi-kötü) olur mu?
  9. N

Yardım Adaptörüm kaç volt?

Yurtdışı kayıtlı Redmi note 9 pro aldım. Kutudan, aşağıdaki adaptör çıktı. Bu adaptör 33v mi 18 v mi? Redmi note 9 prolarda 33 voltluk adaptör bulunuyormuş kutuların içinde. acaba global değil de hindistan versiyonu mu aldım? satıcı, global olduğunu söyledi. yardımcı olabilir misiniz?
  10. N

Yardım IMEI atılmamış telefonda güncelleme yapmak

Bootloader kilidini açmak istediğimde 1 hafta süre verdi. IMEI 1 hafta sonra atılacak. Sistem güncellemelerini IMEI atılmadan yapsam bir sorun olur mu?
  11. N

Soru Redmi note 9 pro kasma sorunu

Yurtdışı kayıtlı olarak Rn9 pro aldım. Bugün elime geçti. Cod mobile inceleme videolarında yüksek grafikte sıfır kasma ve dropsuz stabil 60 fps deniyordu. Fakat Squat girince telefon kasmaya ve aralıklı droplar girmeye başlıyor. Bunun sebebi ne olabilir? IMEI 1 hafta sonra atılacak. Atılmadan...
  12. N

Çözüldü Format data ve stock rom root kaldırır mı?

Telefonumda custom rom ve root vardı. Orijinal stock romunu format datalayıp yükledim. root gitmiş midir? root checker'dan kontrol ettiğimde root bulunamadı diyor. ve twrp'de silinmiş. root kesinlikle kalkmış mıdır bu durumda? kalkmadıysa ayrıca magisk uninstaller flashlamam gerekir mi?
  13. N

Yardım Unroot atma ve Kernel silme

Telefonu satacağım için, romu orijinale döndürüp unroot atacağım. Telefonun 1 yıl daha varantisi bulunmakta. unroot atınca garantisi geri gelir mi? Ve Predator kernel yükledim onu nasıl orjinale çevirebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim
  14. N

Sohbet Kernel ve zRam hakkında

Telefonum RN7, Android sürümüne uygun Predator kernelini kurdum, Telefon hakkındaki bölümde Kernel sürümü yazıyor(foto1). Aktif olmuş mudur? yoksa benim herhangi bir yerden aktif etmem gerekiyor mu? Bir de, Z-Ram hakkında sorum olacak. Bunu nasıl kapatabilirim? sanırım açık olduğunda pili ve...
Üst Alt