nasty kullanıcısının son içeriği

1. N

Yardım Xiaomi tv box 2.nesil cihaz a

android 14 yakında mi box s 2.gen için yayınlanacakmış. Beta sürümüne geçiş için cihaz id sini değiştirmek lazım. Değiştikten sonra otomatik olarak android 14 beta geliyor. Ancak bazı sorunları var okuyup anladığım kadarı ile. Seri no değişirken cihazın uçma ihtimali de mevcut. Onun için en...
  2. N

Bu arada 12 değil ama android 14 yükleme yapılabiliyormuş cihaza. Rus sitesinde buldum. Ona bakıyorum. Eğer yapabilirsem detaylı bir rehber hazırlarım.
  3. N

Çok teşekkür ederim. Ben de araştırıyorum. Bir şeyler bulabilirsem sizi haberdar ederim.
  4. N

Selamlar. Acaba çözebildiniz mi sorunu? Bende de aynısı yazıyor. Android 12 almış diye yazılan siteler var.
  5. N

Soru Op9 Pro Rom Önerisi

https://xdaforums.com/f/oneplus-9-pro.12153/ verdiğim adreste pek çok custom rom mevcut. Yükleme adımları da var.
  6. N

Yardım Oneplus 11

Selamlar. Eğer imei repair işlemi için soruyorsanız henüz imei repair işlemi yok bu telefonda. Ancak pasaport üzerine kayıt için soruyorsanız herhangi bir sıkıntı çıkmaz. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
  7. N

Soru Op9 Pro Rom Önerisi

Selamlar. Nameless güzel, stabil. Ayrıca lineageos da çok iyi ve sağlamdır. Bunlar dışında pixel extended denedim, daha keyifli ama diğerleri kadar stabil gelmedi bana. Şu an Coloros kullanıyorum. İngilizceniz var ise tavsiye ederim. Zira Türkçe bulunmamakta rom da. Cdroid kullananlarda var. Ben...
  8. N

Yardım OnePlus 9 Pro 2127 TMO Globalde Şebeke Sorunu

Selamlar. T-mobile versiyonlarında globale geçince android 11 sonrası romlarda şebeke problemleri ortaya çıkıyor. Modem dosyalarından kaynaklanan bir sıkıntı. Bu dosyaların t-mobil modem dosyaları ile değiştirilmesi sorunu gideriyor. Android 13 f18 sürümü en sorunsuz sürümü, onda kalmanızı...
  9. N

MIUI 12.5 Mi Note 10/Pro/CC9 Pro (Tucana) - Endonezya Kararlı Rom V12.5.3.0.RFDIDXM

Kullanıyorum. Bana göre hızlı, ancak kıyaslama yapabileceğim başka bir rom kullanmadığım için net yorum yapamıyorum. Takılma, kasılma gibi sorunlar yok.
  10. N

Rom Mi Note 10/Pro/CC9 Pro (Tucana) - Endonezya Kararlı Rom MIUI V13.0.2.0.RFDIDXM

Selamlar. Evet Endonezya rom kullanıyorum. Açıkçası telefon ile iletişim dışında çok fazla bir işim olmadığı bana yetiyor. Stabil, hızlı, bataryası 2 gün gidiyor. Sizin kullanımınız için belki farklı değerler verebilir. Onun için en güzeli kendinizin deneyimlemesi olacaktır.
  11. N

MIUI 12.5 Mi Note 10/Pro/CC9 Pro (Tucana) - Endonezya Kararlı Rom V12.5.3.0.RFDIDXM

yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Çok memnunum. Bana göre tek kötü yanı fotoğraf düzenleme uygulamasındaki bazı özelliklerin kaldırılmış olması. Standart bir kullanıcı için güzel :)
  12. N

Rehber Mi stick hızlandırma

Videolar benim değil. Ben de başka birisinin videosunu link olarak verdim. Elimde stick 4k olmadığı için net birşeyler söyleyemeyeceğim. Ancak farklı bir youtube programı (smarttube gibi) kullanarak bu sorunu çözebilirsiniz belki.
  13. N

Mod Mi Note 10/Pro Miui 12 Gelişmiş Kamera Modülü

Endonezye miui 13 te çalışıyor. Teşekkürler.
  14. N

Rom Mi Note 10/Pro/CC9 Pro (Tucana) - Endonezya Kararlı Rom MIUI V13.0.2.0.RFDIDXM

Eskisi ile aynı. Yoğun kullanımım yok, sosyal medya kullanmıyorum. Günlük %50 pil tüketimi var. 2 gün şarjı gidiyor.
Üst Alt