Musty7 kullanıcısının son içeriği

1. Musty7

Yardım Acer bilgisayar

Bilgisayar almayı düşünüyorum harici ekran kartlı olarak bütçeme uyan Acer laptop. Sizce Acer marka nasıldır sorunlu diyenler var kullananlar yorumlayabilir mi? Acer Aspire 3 A315-59G-521D Acer Aspire 5 A515-56G İkisi arasındaki fiyat farkına değer mi?
  2. Musty7

Soru Miui Eu mu mmx mi ?

Eu beta son sürümdeyim stabil sürüme geçecek eu mu mmx mi daha iyi? 12.5.2 stabil sürüme geçeceğim
  3. Musty7

İpucu Batarya kalibrasyonu

Telefonum beklemede aşırı şekilde şarj yiyordu bende batarya kalibrasyonu deneyeyim dedim araştırmalarım sonucu bu videoyu buldum uyguladım ve sonuç olarak işe yaradı şuan bazen %1 veya 2 gidiyor. %100 işe yarar demiyorum çünkü telefondan şebeke çekimine kullanıma bağlı bataryayı etkileyen çok...
  4. Musty7

Yardım iki kulaklık arasında kaldım

jbl t110 ve kz zs3 arasında kaldım müzik film ve pubg tarzı oyunlardaki ses kalitesi nasıl genel olarak oyunda kullanırım. Bu segmentte başka öneriniz var mı ? Yardımcı olursanız sevinirim
  5. Musty7

Sohbet TTNet

Ttnet 16 mbit adsl internet kullanıyorum ama aldığım 12 civarı ping yükseliyor baya Vdsl geçsem hız yükselip ping sorunu çözülür mü ?
  6. Musty7

Yardım Güncelleme ve magisk

MIUI 12 haftalık güncellemesini yaptım. Güncellemeyi yüklemeden önce dalvik system cache yaptım sonra güncelleme yükledim ve magisk duruyor rootlu görünmüyor telefon. Magisk'e girince yükle diyor
Üst Alt