Muhammet705 kullanıcısının son içeriği

1. Muhammet705

Yardım Stok ROM-da Splash Screen sorunu

Merhabalar Değerli Forum Halkı.Telefonumda Splash Screen sorunu var,bu sorunu açıklamak gerekirse uygulamala logoları,internnetteki(pinterest instagram ve.b dahil) fotoraflar kalitesiz ve bulanık duruyor,fotorafı indirincede durum aynı.3 kere rom denedim hepsinde aynı sorun oldu,en sonda stok...
  2. Muhammet705

Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

Yok hocam baya iyi çalışıyordu,denemeye değer
  3. Muhammet705

Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

Reis LunarisAOSP-de baya iyi bir custom rom,cihazım Redmi Note 12 4G ve cihazın performansını baya artırdı ve pil baya iyi dayanıyor.1 ay boyunca kullandım ve çok akıcı bi romdu.Sizede tavsiye ederim.
  4. Muhammet705

Soru Modlanmış HyperOS custom romlar ne kadar performanslı?

Telegramda evet,bende telefondan telegrama girmek istiyorum ücret talep ediyor,o yüzden web ile telegram girdim.
  5. Muhammet705

Kesinlikle haklısın,AOSP romlar kullandığımdan beri cihazım çok hızlı olmuştu.Stok roma geçme sebebim telefon uygulama ikonları falan bulanık,ve internetteki fotoraflar kalitesiz gözüküyordı,bide aosp rom olduğu için tema çeşitleri azdı.Yapmak istediğim stok roma dönüp bütün gereksiz servisleri...
  6. Muhammet705

Hocam Bootloader açmak istersen Mami1985 ile iletişime geçebilirsin,benim için Bootloader kilidini o açtı,cihazın modelini falan söylersen sana yardım eder.Rom tavsiyen için teşekkür ederim,gözden geçireceğim :]
  7. Muhammet705

Fikrinizi benimle bölüştüğün için teşekkürler,peki pil konusu nasıl,şarjı kaç saat gider?
  8. Muhammet705

Merhabalar değerli forum halkı.Cihazım Redmi Note 12 (Tapas) ve LunarisAOSP kullanıyorum,hakkını vermek lazım çok iyi çalışan bir rom,60 HZ kullanmama rağmen çok iyi çalışıyor,amma yinede bir HyperOS kadar tema çeşitliği bulunmuyor,ve Telegram kanallarında Modlanmış HyperOS 2 romları ile...
  9. Muhammet705

İpucu Magisk Root erişim kaybı sorunu çözümü

Değerli Forum Halkı,Magisk uygulamasında root erişim kaybı sorunu yaşıyorsanız bu dediğim işinize yarayabilir: Eğer ki Magisk modülleriniz arasında eski bir modül varsa bu modülü kaldırmak sorunu yüksek ihtimal çözebilir,bende farketmemiştim ilk başta ama sonradan baktım ki kurduğum eski sürüm...
  10. Muhammet705

Yardım Sistem Genelinde ve İnternet Görsellerinde Düşük Çözünürlük/Bulanıklık Sorunu

Hocam biraz araştırdım bu sorun galiba render sorunu,sistem uygulama fotoraflarını,internetteki fotorafları zayıf kalitede kaydediyor,ram sorunu olabilir diye düşündüm,onunla alakalı değilmiş.Bence render ile alakalı bu sorun ama nasıl düzelticeğim hiç bilmiyorum,eğer bildiğin bir şey varsa rica...
  11. Muhammet705

Çözüldü Magiskte root erişim kaybı

Hocam indirdim APatch ama nasıl kurarım bilmiyorum,ve kullandığım romda boot.img dosyası yok,payload.bin dosyası var,kurulumu nasıl yapabilirim? Şimdiden yardımlarınız için Teşekkürler...
  12. Muhammet705

Yardım Sistem Genelinde ve İnternet Görsellerinde Düşük Çözünürlük/Bulanıklık Sorunu

Hocam ben açıkcası Pixel romlarını daha çok severim,ve bu sorunumu LunarisAOSP romunu yayınlayan elemana söyleyeceğim.Yardımınız için Teşekkürler :}
  13. Muhammet705

Hocam denedim,3 tane rom denedim ve bu romlar PixelOS,Evolution X ve LineageOS,tam eminim ki doğru kurmuştum,ama bu sorun o romlardada devam ediyordu.Şuanda yeniden LunarisAOSP-ye gectim,ve onu belirteyim ki Stok roma geri dönmeyi asla düşünmüyorum,ben zaten performans şikayetinden dolayı Custom...
  14. Muhammet705

Çözüldü Magiskte root erişim kaybı

hic denemedim ama deneyecegim,Tesekkurler :]
Üst Alt