- Adım
- Muhammet
- Cihazım
- RedmiNote12 4G
- Konular
- 6
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- LunarisAOSP 3.9
- Telefon Modeli
- Redmi Note 12 4G (tapas)
- Bootloader Kilidi
- Açık
Selamlar değerli forum halkı.Cihazımda (Redmi Note 12 4G - Tapas) yaşadığım ve bir türlü çözemediğim grafiksel bir sorun hakkında yardımlarınızı rica ediyorum. Şu an cihazımda en güncel Android sürümü ve custom ROM yüklü olmasına rağmen, sistem genelinde ciddi bir bulanıklık (blur/pixelation) problemi yaşıyorum.Kullandığım Rom Lunaris AOSP
Sorunun Detayları:
Alttaki Fotoraflar yaşadığım sorunun screenshotlarıdır,dikkatli bakarsanız farkedeceksiniz,uygulama logoları bulanık duruyor,sadece logo değil,pinterestten fotoraflara bakınca hepsi bulanık duruyor,aynı durum internette fotoraflara bakarkende,indirirkende geçerli
Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
Saygılarımla.
Sorunun Detayları:
- Splash Screen Bulanıklığı: Uygulamaları ilk başlattığımda ekrana gelen uygulama logoları net değil, pikselleşmiş ve bulanık görünüyor.
- Genel Uygulama İçi Görüntü: Play Store, Pinterest ve Google gibi görselliğin ön planda olduğu uygulamalarda yazılar ve görseller olması gereken netlikte değil.
- Denediğim Yollar: Lunaris AOSP kullanıyorum ve romu 3 kere doğru şekilde kurduğuma eminim,ilk kurduğumdada bu tarz sorunlar vardı
Alttaki Fotoraflar yaşadığım sorunun screenshotlarıdır,dikkatli bakarsanız farkedeceksiniz,uygulama logoları bulanık duruyor,sadece logo değil,pinterestten fotoraflara bakınca hepsi bulanık duruyor,aynı durum internette fotoraflara bakarkende,indirirkende geçerli
Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
Saygılarımla.