Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese selamlar,
Xiomi Mi 8 cihazımın ekranı soğuk havada titreme ve kararma yapmaktadır. Telefon yeterli ısıya geldiğinde düzelmektedir. Ekranı değiştirmem mi gerekiyor?
Aranızda tamirci olan var mı?
Herkese selamlar, uzun zamandır mi 8 cihazını kullanıyorum.. android 9 sürümünde bsg nin çıkarmış olduğu MGC_6.1.021_MI8_V2b.apk gcam uygulamasını kullanıyordum ve çok stable çalışıyordu.Telefonu android 10 sürümüne güncellediğim de işleniyor hatası aldım ve bi türlü kullanamadım.Forumda...
S.a arkadaşlar uzun zamandır mi 8 cihazı kullanıyorum 2018 de bsg nin çıkarmış olduğu gcam sürümüne istinaden telefonu satın aldım, telefonu android 10 a güncelleyince sürüm çalışmaz oldu yeni sürümlerin hepsini denedim aynı kaliteyi alamadım bi türlü.. Forumdaki arkadaşlar root atınca...
Arkadaşlar selamalr herkese cihazıma yazılım yüklemeye çalışırken press any key to shutdown xiaomi hatası alıyorumm tüm usb sürücülerinde denedim hepsinde aynı hatayı aldım usb hub maalesef yok yardımcı olabilcek birileri var mı şimdiden tşklr??
Arkadaşlar herkese selamlar uzun zamandır mi 8 cihazını kullanıyorum ve eski sürüm olan android 9 a geri döndürmek istiyorum.Cihazımın bootloader kilidi açık geldi ritzy garantili bir cihaz,forumda araştırmama göre anti rollback kontrölü yapmamız gerekiyor sanırım. Ben de bu kontröl için gerekli...
Herkese selamlar uzun zamandır mi 8 cihazını kullanıyorum.. android 9 sürümünde bsg nin çıkarmış olduğu MGC_6.1.021_MI8_V2b.apk gcam uygulamasını kullanıyordum ve çok stable çalışıyordu.Telefonu android 10 sürümüne güncellediğim de işleniyor hatası aldım ve bi türlü kullanamadım.Forumda...
Herkese selamlar,uzun zamandır mi 8 cihazını kullanıyorum İnstagram story kalitesi artık can sıkmaya başladı bazı cihazlarda cam gibi fotoğraflar paylaşıldığını görüyorum ve instagramın denemediğim bi sürümü kalmadı gb instagram vs yan uygulamalrı da denedim fakat sonuç patates..Sizden ricam bu...
Herkese selamlar, uzun zamandır mi 8 cihazını kullanıyorum.. android 9 sürümünde bsg nin çıkarmış olduğu MGC_6.1.021_MI8_V2b.apk gcam uygulamasını kullanıyordum ve çok stable çalışıyordu.Telefonu android 10 sürümüne güncellediğim de işleniyor hatası aldım ve bi türlü kullanamadım.Forumda...