mrtymsk kullanıcısının son içeriği

1. M

Soru Hyperos Güncelleme

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için 🙏🏻
  2. M

Soru Hyperos Güncelleme

Hocam kafam iyice karıştı yapabilir miyim yapamaz mıyım veri kaybı olmadan.
  3. M

Soru Hyperos Güncelleme

Merhaba, xiaomi 13t pro kullanıyorum telefon yd dirençli repair yapıldı. MIUI 14.0.5 sürümü kullanıyorum bl açık ve rootlu, hyperos geçiş yapmak istiyorum direk cihaz üzerine gelen güncelleme ile yapsam veri kaybı vs olur mu yoksa xiaomi tool ile mi yükleme yapmam lazım veri kaybı olmaması için.
  4. M

Çözüldü Mi 13T Pro 4.5G İnternet Erişim Sorunu

Merhaba, 29.12.2023 tarihinde 2 adet mi 13t pro 12/512 cihaz satın aldım. Eski telefonlarımız da xiaomi mi 9'idi. Mi 9 da 4.5g erişiminde herhangi bir sorun yaşamıyorduk fakat mi 13t pro'da şebeke h+ iken internete erişim varken 4.5g olduğu an internet erişimim kayboluyor. Telefonlar Türkiye...
  5. M

Yardım Xiaomi RedMi Note Hard Brick

Missmatching image and device şeklinde bir hata veriyor fastboot modunda deneme yaptığımda da.
  6. M

Yardım Xiaomi RedMi Note Hard Brick

Merhaba, Cihazım hardbrick oldu ne açılıyor ne de ekranına herhangi bir şey gelmiyor. Edl moda alabiliyorum ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bir de fastboot moduna almak için gerekli tuş kombinasyonlarını yaptığım zaman ekran siyah olarak kalıyor hiç bir şey gelmiyor ama adb'deb fastboot...
  7. M

Yardım Mi 9 bildirim sorunu

Merhaba arkadaşlar cihazım mi 9 kilit 6 GB Ram 128 rom olan model ve dün geçtim bu cihaza eski cihazım olan redmi note 5 te bildirim sorunu yaşamıyordum ama bu telefonda şöyle bir sorun yaşıyorum, mesela WhatsApp'tan bildirim geliyor ama kilit ekranındayken ne bildirim ışığı yanıyor ne de güç...
  8. M

Satış Satılık Sıfır Redmi note 6 pro 4/64gb

Anladım hocam şaka yapıyorum :D hayırlı satışlar olsun İNŞALLAH Yes~~
  9. M

Satış Satılık Sıfır Redmi note 6 pro 4/64gb

Hocam kutusu açılmamış diye yazmışsınız ama resimlerin nerdeyse hepsinde kutu açık ve cihaz kutusundan çıkarılmış vaziyette
  10. M

İpucu En son ki güncellemeden sonra şarj sorunu yaşayanlar için çözüm

Sen olayı çok yanlış anlamışsın ama neyse hocam
  11. M

Biraz hızlı bitmiş sanki şarj
  12. M

Yardım Evofone dolandırıcığı

Daha önce kendilerinden samsung s7 telefon alıp mağdur eğildim hiç uğraşmadan kaymakamlık bünyesindeki tüketici hakem heyetine bir dilekçe ile başvurdum 1 aya sonuç çıkıyor paramı iade aldım. Hiç münakaşa etme direk hakem heyetine başvuru yap
  13. M

Ben de sorun yok ama paylaşacağım resimler kıyaslama yapmanız açısından size yardımcı olur belki.
  14. M

Yardım Miui son güncellemesinden sonra şarj resmen içiyor

Aksine ben de çok yararlı oldu bu güncelleme normalde telefonu çok fazla kullanmam sadece görüşme kısa süreli sosyal medya ve sabahları arabadaya bluetooth ile bağlayıp 10-15 dakika spotify üzerinden müzik dinlerim gün içinden genelde wifi kullanırım akşam saat 5'te mesai bitince eve geldiğimde...
Üst Alt