Soru Hyperos Güncelleme

mrtymsk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Note 5 64 gb
Konular
4
Merhaba, xiaomi 13t pro kullanıyorum telefon yd dirençli repair yapıldı. MIUI 14.0.5 sürümü kullanıyorum bl açık ve rootlu, hyperos geçiş yapmak istiyorum direk cihaz üzerine gelen güncelleme ile yapsam veri kaybı vs olur mu yoksa xiaomi tool ile mi yükleme yapmam lazım veri kaybı olmaması için.

H.kadioglu9

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Kilit açık cihazlar miui den hyperos'a direk gümcelleme yapmaz. Fastboot rom indirip kurmak gerekir ve cihaz sıfırlanır

baran45249

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
86
Kilit açık cihazlar miui den hyperos'a direk gümcelleme yapmaz. Fastboot rom indirip kurmak gerekir ve cihaz sıfırlanır
Hocam bende 13t 13t pro vardı ikisininde bl.kilidi açık güncelleme alıyordu otomatik bazi romlarda almıyordu neye göre alıyor neye göre almıyor bilmiyorum ama alıyordu yani

Skorpi10

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın Üyesi
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
298
Sevgili hocam, sizi her zaman ilgiyle takip ediyorum. Haddim olmayarak bu sefer sizi eleştirmek zorundayım, zira arkadaş, cihaz üzerine gelen güncelleme demiş ve yapmamın bir sakıncası olurmu diye sormuş. Mesaj kasan kişilerce de cevabınız anında çürütülmüş, böyle olmamalıydı

2107113SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

H.kadioglu9

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Sevgili hocam, sizi her zaman ilgiyle takip ediyorum. Haddim olmayarak bu sefer sizi eleştirmek zorundayım, zira arkadaş, cihaz üzerine gelen güncelleme demiş ve yapmamın bir sakıncası olurmu diye sormuş. Mesaj kasan kişilerce de cevabınız anında çürütülmüş, böyle olmamalıydı

Hocam estağfurullah siz bir konuda sitem ediyorsanız mutlaka haklısınızdır. Tekrar gözden geçireyim. Galiba ben soruyu yanlış anlamışım.

baran45249

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
86
Biri bana taş atmış buradan mesaj kasmanin bana nasıl bir yararı olacak ben burda ticaretmi yapiyorum ? Veya ücretli yardıimmi veriyorum ki mesaj kasayim ben buradaki kimseyi şahsi olarakda tanimiyorum ama burda bazı kişiler var sanki beni tanıyor benle alakalı sorunları var çözemedim yarası olan 112 arayabilir değişik değişik laf sokmanın anlamı yok umursamiyoruz diye sahada uste çıkmaya çalışmasında anlamı yok

mrtymsk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Note 5 64 gb
Konular
4

Hocam kafam iyice karıştı yapabilir miyim yapamaz mıyım veri kaybı olmadan.

H.kadioglu9

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Güncelleme sorguladığınızda bulmuyorsa rom indirip yüklemek gerekiyor. Yukarıda arkadaş '13t pro kilit açık güncelleme alır' demiş ben zaten güncelleme almaz demedim 'miui 14 ten hyperos'a kilit açık ise otomatik geçmez' dedim. 2 ifade birbirinden farklı zaten. kilit açık miui ve hyperos sürümler arası zaten güncelleme yapar. yani siz hyperos 1 en düşük sürüm yükledikten sonra sıralı zaten güncelleme yapacak.

Skorpi10

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın Üyesi
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
298
Sevgili hocam, kafanızın karışmış olduğuna inanıyorum, inanın ki, benim de kafam karıştı.
Normal de cihazınıza gelen güncellemeyi yaptığınızda, herhangi bir veri kaybı olmadan, yeni sürüme sıkıntısız güncelleme yapılır.Ancak cihazınız dirençli olduğundan güncelleme gerçekleşir mi, inanın ki, hiç bilmiyorum, çünkü hiç dirençli cihaz kullanmadım. Sürüm güncellemelerde her zaman cihazın sıfırlanması tavsiye edilir, bu durumda sizin IMEİ nizin gitme durumu olabilir de, olmayabilir de. Bu konulara tam olarak cevap alamadığınızın farkındayım...ben sizin yerinizde olsam ve bu bir kaç sorunun NET cevabını alamazsam, hiç güncelleme yapmam ve cihazımı olduğu şekilde kullanmaya devam ederim....inanın ki, MIUI ile HyperOS arasında çok acaip farklar ve özellikler yok denecek kadar az. Benim de size çok yardımcı olamadığım için kusuruma bakmayın lütfen.

baran45249

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
86
Hocam 13t pro da direc sorunsuz yapıldıysa IMEI gitmesi imkansiza yakın güncellemeyi nereden yaparsanız yapın asla IMEI gitmez hatta formatla deseniz yada recoveryden sıfırla desenizde gitmiyor IMEI + MIUI dan hyperos a geçerken veri kaybı olmaz ancak Suna dikkat etmek lazım manuel güncelleme yapacaksanız kullandığınız MIUI rom hangi ülkeye aitse o kodun hyperos romunu indirip kurun sorunsuz devam edebilirsiniz eğer farklı bir ülke kodunu indirip kurarsanız ozaman arayüz vs şeyler hata verebilir ama tavsiyem temiz kurulum yapmanız ozaman cihaz daha sagliki çalışacaktır

Üst Alt