miuici11 kullanıcısının son içeriği

1. M

Sohbet Redmi Telefonumu Sattım

Selamın aleyküm arkadaşlar Sonunda redmi telefonumu sattım. 1.5 sene önce redmi note 10 pro cihaz aldım.bu zamana kadar çeşit çeşit telefon kullandım ama yazılımsal olarak bu kadar kötü,kusurlu ve hatta eksik bir telefon görmedim. 120hz stabil çalışmıyor,arayüz durduruldu hatası,instagram soluk...
  2. M

Soru Uygulamalarda Ekran Kapanıyor

Redmi note 10 pro cihazım var Instagram facebook veya haber uygulamasında video izlerken veya ekrana dokunmadan beklerken telefon otomatik ekranı kapanıyor ve tuş kilitleniyor.uygulama ayarlarında ki pil tasarrufu kapalı sorun nedir sizce?
  3. M

Haber Grumpy UI Teması

Iphone 14 ile gelen bir özellik Xiaomi için uyarlanmış.xiaomi incelemeye almış sonrasında tema mağazasına eklenecekmiş.
  4. M

Soru Garantiden Sonra Sürüm Değişti

Herkese merhabalar arkadaşlar geçenlerde telefonumu garantiye gönderdim Anakartı değişti geldi Sorum şu garantiye göndermeden önce telefonumda 13.0.8 sürüm yüklüydü (global cihaz) ayrıca sürüm kısmında SKFMIXM yazıyordu garantiden geldi 13.0.3 yüklü ve SKFTRXM yazıyor global rom değilde tr rom...
  5. M

Diğer Redmi Note 10 Pro Garanti Süreci Ve Sonucu

Note10 pro cihazımı sorunları ve garantiye gönderme ile ilgili ufak bir bilgi vermek istedim.Belki benimle aynı sorunu yaşayıp göndermeyi düşünenler için yol gösterir. Telefon kendi kendine kapanıp açılmaya başladı.(Telefon açılıyor kullanabiliyorum ama ne zaman yeniden başlayacağı belli...
  6. M

Soru Google Uygulamalarında Sararma

Merhaba değerli forum üyeleri sizlere bugün farkettiğim bir durumu anlatmak ve sormak istedim telefonun temasını değiştirdim duvarkağıdı ayarladım sonra Google uygulamalarında (mesajlar, çağrı listesi, fotoğraflar Chrome vs.) girdiğimde uygulamalar sararmış halde karşıma çıktı koyu mod...
  7. M

Soru Düşük Işıkta Video Çekerken Odaklanma Sorunu

merhaba arkadaşlar benim sizlere bir sorum olacak düşük ışıkta video çekerken odaklanma sorunu oluşuyor ve çektiğim nesne veya kişi sürekli bulanıklaşıp netleşiyor haliyle berbat bir görüntü ortaya çıkıyor.böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu? Denemek isteyenler olursa karanlık odada tv ışığında...
  8. M

Soru Güncelleme Yöntemleri

Değerli forum üyeleri sizlere bir sorum var Bu xiaomi telefonlarda "veri kaybetmeden" gelen güncellemeyi kurulum yapabiliyor muyuz? Örnek vermek gerekirse iPhone telefona gelen güncellemeyi iTunes üzerinden yapılırsa veri kaybetmeden sistem dosyaları komple yenileniyor ve güncelleme yapılıyor...
  9. M

Soru Bildirim İçeriği Gizleme

Merhaba arkadaşlar benim şöyle bir sorum olacak.Forumda arama yaptım ama bununla ilgili herhangi bir konu göremedim veya ben farketmedim. örnek vermek gerekirse whatsapptan gelen mesajların içeriğini nasıl gizleyebilirim? Kilit ekranı değil onu zaten yaptım demek istediğim ana ekranda iken...
  10. M

Çözüldü Yansıtma Özelliği Hakkında Bir Sorum Var

Herkese Merhabalar. Bu aralar fark ettiğim bir sorun var bu yansıtma özelliği hakkında.Sorun şu ki ekranı tv ye yansıtma yapacağım zaman tv yi görmüyor.Ancak telefonu tamamen kapatıp açarsam sorun çözülüyor.Tabi daha sonra tekrar yansıtmak istediğimde yine aynı sorun çıkıyor.Sizlerde durum nedir...
  11. M

MIUI 13 13.0.7.0 Sürümü Geldi

Merhaba arkadaşlar an itibariyle bana başlıkta belirttiğim sürüm güncellemesi geldi büyük bir güncelleme gözükmüyor güvenlik güncellemesi diyor 940 küsur mb boyutu var
  12. M

Soru Youtube Music Vanced Kullananlar Bakabilir Mi?

Merhaba arkadaşlar. Vanced manager uygulamasından youtube music indirdim.Farkettiğim bir eksiklik var.Dinlediğim şarkıyı instagram da hikaye olarak atma özelliği bulunmuyor.Bu herkeste aynı şekilde mi? Kullananlar bilgilendirirse memnun olurum.Şimdiden teşekkürler
  13. M

Soru Galeri Uygulamasını Nasıl Buluyorsunuz?

Merhaba arkadaşlar.Benim sizlere bir sorum var. xiaominin galeri uygulamasını kullanıyor musunuz?Kullanıyorsanız nasıl buluyorsunuz. Ben hayatımda bu kadar kötü kullanışsız bir galeri uygulaması görmedim. 1.bilgisayardan telefona video ve fotoğrafları atıyorum "çekildiği tarihi" değilde...
  14. M

Soru Uygulamadan Çıkarken Ekranda Oluşan Sorun

Merhaba arkadaşlar. Telefonumda bir sorun var.forumda aradım ama daha önce konu açılmamış. Sorum şu; Herşeyden önce bu sorunu şu an sadece YouTube ve kamera uygulamasında farkettim diğerlerinde yok Sanal tuş kullanmıyorum (geri, Orta tuş) çizgi şeklinde olan navigayon tuşu kullanıyorum o çizgiyi...
  15. M

Soru Redmi Note 10 Pro (Yeni Kullanıcıyım)

Merhaba değerli forum üyeleri. Yeni note 10 pro kullanıcısıyım.3.5 senelik ios tecrübesinden sonra tekrar androide dönüş yaptım.İlk defa kullandığım bir marka bilmediğim çok konu olduğunu düşünüyorum özellikle miui konusunda.Bu yüzden sizlerden yardım talep ediyorum.Aşağıdaki soruların cevabını...
Üst Alt