Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle merhaba xiaomi poco M3 4/64 kullanıyorum telefonuma MIUI 13 geldi gelmesine fakat o kadar kasma donma olduki eski sürümü geri yükledim. Sonra ise bir şekilde telefona recovery kurup ona evolution x android 12 kurdum çok güzel arayüze sahip MIUI e oranla çok çok daha akıcı ama gel gör...
Merhaba arkadaşlar benim telefonum Poco M3 ve yurt dışı. Bugün MIUI 13 aldı bende guncelleyip her zamanki gibi açarım diye düşündüm öyle oldu fakat video izlerken bile kasıyor , kasıyor derken herhangi bir kasma yok ses kısa süreli kesilip geliyor ve "tık tık" sesi çıkıyor sürekli artık çok kötü...
Arkadaşlar merhaba Poco M3 kullanıyorum , biliyorum çok iyi bir telefon değil . Telefonumda şuan MIUI 12.5.10 var , yakında MIUI 13 çıkacak sanırsam. Şuanki sürüm felaket kötü önceden akıcı olan telefonum şuan kasım kasım kasılıyor. Çoğunlukla oyun oynarım fakat o kadar kötü bir fps ile...
Arkadaşlar öncelikle merhaba .
Telefonum Xiaomi Poco M3 4/64 (yurtdışı 12.5.10(son sürüm)) modeli , biliyorum çok iyi bir model değil ama bana hem kamera hem de performans olarak yetiyordu ama bir yere kadar geçtiğimiz hafta biraz kasmaya başladı bende , telefon çok doldu heralde bı...