Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar, miui11 ile birlitke rehberin görüntülenmesi degisti ve 2 kayıtlı isim arasi baya bir boşluk koymuslar. Bunu eskisi gibi yapma yolu var mıdır?
Merhabalar, Mi accountumun bölgesini değiştirmeye çalışıyorum. Ancak Hesaplar>Mi Hesabı>Kişisel Bilgiler>Bölge seçeneğinde Türkiye kayıtlı ve değişmiyor. İnternetten araştırdığım kadarı ile de hesabı silip yeni hesap açın diyorlar. Benim cihazım mi8 unlocklu ve migrostan alırken rus romu ile...
Aslında 1. telefonu aldık. şimdi almanyadayım ve 2. telefonu almadan önce telefonun mağazada imeisine bakıp imei kayıt ekranına girersem, ödeme ekranına geçiliyorsa, sıkıntı yoktur telefonu alabilirim demek oluyor değil mi? Çok teşekkür ederim.
Merhaba Trabzonlu hocam, birşey danışacağım. imeisinin ilk altı hanesi aynı olan 128gb mi9 için farklı renklerde 2 telefonu ortak kayıt ettirebilir miyiz?
Bende global 10.2.3 var. son zamanlar hep 4 saat ekran süresi aliyorum. Onceden yine azdi ama 6 saati görürdük. Bu durumda olan var mi? Resmen sarj aleti tasimaya başladım.
Bende global 10.2.3 var. son zamanlar hep 4 saat ekran süresi aliyorum. Onceden yine azdi ama 6 saati görürdük. Bu durumda olan var mi? Resmen sarj aleti tasimaya başladım.
Aslinda yeni Almanyaya geldim. Küçük bir yerde olduğumdan heryere yuruyerek gidiyorum. Yılbaşında rus romundan globale gectim (10.1.2). Rus romunda iken sapma yoktu. Globalde ara ara deliler gibi sağa sola atlıyordu. Bakalim bunda ne olacak.
Bu spigen kılıfı kullanıyorum 1 aydır. Bana mi oyle geliyor yoksa bu kılıf cok mu kaygan? Kutudan cikan kılıfi kullanırken elime oturuyordu. Bu kilif ise elimden surekli kayiyor. Ozellikle sogukta disarda yururken elimden kayip gidecek gibi hep. Hatta 1 2 kere düşüyordu bu sebeple. Tamam ekstra...