İnceleme Mi 8 için kılıf ve ekran koruyucu...

wildwachsend

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dervişoğlu
Cihazım
Xiaomi MI A1
Konular
11
Nillkin Kılıf ( 7,19 $ a indirimde almıştım. Şuan 9,99 $ olmuş indirim günlerini takiben alabilirsiniz. )

Kılıf biraz ince telefonda yok gibi. Darbeyi ne kadar emer bilmiyorum. Ekran kısmında çıkıntı yok arkadaşlar. Kılıfı almayı düşünüyorsanız iyi bi ekran koruyucu kullanmanız şart.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Nillkin H+ Pro 2.5D Temperli ekran koruyucu ( 6 $ a almıştım şuan 11,75 $ olmuş. Çok ince bir koyucu değil fakat gerek dokunma hissiyatı gerek ekran renkleri konsunda hiç bir problem almadım. Darbeyi emeceğine eminim. Umarım tecrübe etmek zorunda kalmam :) )
Bu arada kamera içindw 2 adet koruyucu çıkıyor

@scorpion2406 hocam yukardaki postta ilk paylaştığım kılıf ekranda çok çıkıntı bırakmıyor. Bi spigen kadar değil yani.

Son düzenleme:

g_almar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi6
Konular
20
Gorebildigim kadariyla kamerayi koruyan bir cikintisi da yok. Spigen siparis vermistim dun, o nasildir cok mu kabalastiriyor telefonu?

melphis

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Mi 8
Konular
2
Bu spigen kılıfı kullanıyorum 1 aydır. Bana mi oyle geliyor yoksa bu kılıf cok mu kaygan? Kutudan cikan kılıfi kullanırken elime oturuyordu. Bu kilif ise elimden surekli kayiyor. Ozellikle sogukta disarda yururken elimden kayip gidecek gibi hep. Hatta 1 2 kere düşüyordu bu sebeple. Tamam ekstra korumali kılıf ama normalde dusmeyecekken kilif yüzünden dusecek oluyor telefon.

akifyuruk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
akif
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
10
Arkadaslar tavsiye ederim; TRY 41.36 45%OFF | Xiao mi için mi 8 kılıf SUPCASE UB TARZı SERISI Anti-Vurmak ön mi um hibrid koruyucu TPU Tampon + PC Net Kapak Için Xiao mi mi 8

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Nillkin Kılıf ( 7,19 $ a indirimde almıştım. Şuan 9,99 $ olmuş indirim günlerini takiben alabilirsiniz. )

Kılıf biraz ince telefonda yok gibi. Darbeyi ne kadar emer bilmiyorum. Ekran kısmında çıkıntı yok arkadaşlar. Kılıfı almayı düşünüyorsanız iyi bi ekran koruyucu kullanmanız şart.

Nillkin H+ Pro 2.5D Temperli ekran koruyucu ( 6 $ a almıştım şuan 11,75 $ olmuş. Çok ince bir koyucu değil fakat gerek dokunma hissiyatı gerek ekran renkleri konsunda hiç bir problem almadım. Darbeyi emeceğine eminim. Umarım tecrübe etmek zorunda kalmam :) )
Bu arada kamera içindw 2 adet koruyucu çıkıyor

@scorpion2406 hocam yukardaki postta ilk paylaştığım kılıf ekranda çok çıkıntı bırakmıyor. Bi spigen kadar değil yani.
Bu kılıftan ben ve arkadaşım için 2 adet aldık kargo bekliyoruz çok güzel görünüyor.

wildwachsend

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dervişoğlu
Cihazım
Xiaomi MI A1
Konular
11
Bu spigen kılıfı kullanıyorum 1 aydır. Bana mi oyle geliyor yoksa bu kılıf cok mu kaygan? Kutudan cikan kılıfi kullanırken elime oturuyordu. Bu kilif ise elimden surekli kayiyor. Ozellikle sogukta disarda yururken elimden kayip gidecek gibi hep. Hatta 1 2 kere düşüyordu bu sebeple. Tamam ekstra korumali kılıf ama normalde dusmeyecekken kilif yüzünden dusecek oluyor telefon.

Samsung Note 5 kullanırken spigen kullandm hocam tutuşu güzeldi ama mi 8 de kaygan demek yüzeyi kullanmadım hiç.

Bu kılıftan ben ve arkadaşım için 2 adet aldık kargo bekliyoruz çok güzel görünüyor.

Kılıf güzel hocam hoş bir görünüşü var hissiyatı gayet güzel

scorpion2406

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi 8
Konular
7
Bende bir süre kullandım spigeni kılıf kayıyor haklısınız koruması vs herşeyi çok iyi ama kaygan ve ekranı tam kaplayan koruyucularda sıkıntı çıkarıyor genelde.

Son düzenleme:

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Samsung Note 5 kullanırken spigen kullandm hocam tutuşu güzeldi ama mi 8 de kaygan demek yüzeyi kullanmadım hiç.

Kılıf güzel hocam hoş bir görünüşü var hissiyatı gayet güzel
Hocam kibar telefonu kaba göstermeyen bir kılıf arıyordum umarım istediğimiz gibidir. :) ben pek düşüren birisi değilim Sadece masaya koyarken çizilmesin yeterli

g_almar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi6
Konular
20
Bu kilifi bayagi begenen arkadas vardi, keza temperli koruma icin de cok guzel yorumlar yapilmis. İkisini 90tlye alabilecegimiz bir kampanya var suan. Bir de 20 tllik kupon verdi alibaba sagolsun. Degerlendirmek isteyen arkadaslar olur belki. Satici NILLKIN Oversea Store

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-01-02-17-41-41-381_com.alibaba.aliexpresshd.png
    Screenshot_2019-01-02-17-41-41-381_com.alibaba.aliexpresshd.png
    230,1 KB · Görüntüleme: 130

Diveman

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Özgür
Cihazım
Mi8
Konular
0
Ben şu anda bu ikiliyi kullanmaktayım. Şimdiye kadar baya bir ekran koruyucu ve kılıf değiştirdim ama bunlar kadar performanslısını görmedim. Fiyatı baya uygun. ben bir ay önce sadece ekran koruyucu yu 11 dolara almıştım

Üst Alt