Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
herkese merhabalar, bu hem bir veda hem de küçük bir soru mesajı olucak. Öncelikle forumda bugüne kadar yardımcı olan olamayan herkese teşekkürler.
yeni işe girmiş olduğum şirketin iphone 13 vermesi ile birlikte Poco x3 pro ile devam eden xiaomi yolculuğum bitiyor. Telefonun bataryasını artık 1...
Merhabalar turknete gigabit internet için başvuru yaptım. Ayrıca wifi6 destekleyen router için de üstüne para verdim.
Bilgisayarımda Intel wireless-AC 9560 wifi kartı var ve wifi 5 destekli. Özelliklerine baktığımda transfer rate 1.7Gbps gözüküyor. Ben bu kartı kullanarak 1000 mbps ye yakın...
Herkese merhabalar,
Daha önce redmi 5plus ve poco x3pro cihazları ile bu işlemleri çok kere yaptım fakat redmi note 9 cihaz mtk işlemci kullanıyor ve ilk defa bu cihaza rom atacağım. Telefon aşırı derecede kasıyor( sıfırlanmasına rağmen böyle). Ben de bu yüzden farkli bir roma geçmek istiyorum...
Herkese Merhabalar,
Bir önceki akıllı saatim olan Honor MW2yi güncelleme desteğinin kesilmesi(Huawei, Honoru sattı.) ile satmış bulunmaktayım. Açıkçası akıllı saate alıştığım için şu an kendimi eksik hissediyorum. Bunun için kendime kaliteli bir akıllı saat almak istiyorum(az kullanılmış 2.el)...
Merhabalar,
Honor magicwatch-2. 21 eylüle kadar garantisi devam etmektedir. temiz kullanılmıştır. ekranda güneş altında çok dikkatli bakılırsa görülebilecek kılcal çizikleri vardır fakat normal kullanımda çizikler gözükmemektedir. kesinlikle kasasında ve kordonunda herhangi bir sorun yoktur...
Merhabalar.
Bundan yaklaşık 3-4 gün önce faturalı fenercell e geçtim. İlk geçtiğimde sil süpür kampanyalar kısmında vardı. Fakat silip süpürme(!) Günüm gelince aniden ortadan kayboldu. Acaba aranızda fenercell kullanan var mı? Sizde sil süpür kullanılabiliyor mu?
Merhabalar,
poco x3 pro için pulse (Miui 13 A12) rom kullanıyorum. Bu roma geçerken fastboot tan geçiş yapmıştım. Fakat yen çıkan romlar recovery üzerinden flashlanması gerekiyor. şöyle bir sorun var ki andoid 12 de orangefox veya TWRP datayı görmüyor. Bu yüzden herhangi bir şey...
Herkese iyi günler
Ekran görüntüsüne cihaz çerçevesi uygulanabilmesi için magisk modülü yükledim fakat galeri uygulaması yanıt vermedi bende modülü kaldırdım bu sefer galeri uygulamasını da kaldırdı. Galeri uygulaması yerinde aynı simgede fakat authorized yazan tıklayınca authorized durduruldu...
Öncelikle herkese iyi günler.
Bugün elektrikler gitti. Daha sonra geri geldi fakat internet bağlantısı geri gelmedi. Müşteri hizmetleriyle konuştuğumda 2 gün sürecek bir arıza olacağını söyledi. Tamamdır buraya kadar sıkıntı yok. Türk telekomun verdiği modemi kullanıyorduk. Fakat şu an power...
Herkese iyi günler. Yeni cihazı aldıktan sonra mobil veri ile bazı uygulamalara giriş yapamıyorum (papara, youtube vanced youtube music vanced, webtekno..) bi ara miui hidden settings uygulamasından reklam engellemesi için adguard dnsini eklemiştim fakat şu an dns ayarı kapalı. İnternet...
iyi günler. İthalatçı garantili poco x3 pro almıştım bundan yaklaşık 2-3 hafta önce. Bugün imeilerini sorguladığımda imei-1 in kayıtdışı olduğu tespit edilen imei yazdığını gördüm. imei-2 de sıkıntı yok. Bu cihaz kullanıma engel olur mu? aldığımdan beri sim-1 de kullanıyorum şebeke sıkıntısı...
herkese iyi günler.
Geçen günlerde ithalatçı garantili olarak poco x3 pro aldım. Bugün cihazın bootloader kilidini açmaya çalışıyorum fakat mi kilit açma durumu kısmında hesap ve cihaz ekle kısmına basınca "Doğrulanamadı. Hesabınızı ve cihazınızı tekrar eklemeyi deneyin "diyor. Bende mi...
Herkese iyi günler,
Kullanmakta olduğum Redmi 5 plus cihazın düşüp ekranının kırılmasıyla miladının tamamiyle dolduğunu kanaat getirmiş bulunmaktayım. Başlıktan da gördüğünüz üzere oneplus ve xiaomi marka telefonlar arasında kararsız kaldım. Ortalama 4000 tl lik bir bütçe var. Hafif üstü de...