Sohbet Huawei GT3 vs Samsung Galaxy Watch 4

Siz Hangini Seçerdiniz?

• Huawei GT3

• Samsung Galaxy Watch 4

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
61
Herkese Merhabalar,
Bir önceki akıllı saatim olan Honor MW2yi güncelleme desteğinin kesilmesi(Huawei, Honoru sattı.) ile satmış bulunmaktayım. Açıkçası akıllı saate alıştığım için şu an kendimi eksik hissediyorum. Bunun için kendime kaliteli bir akıllı saat almak istiyorum(az kullanılmış 2.el) . telefon olarak Poco x3 Pro kullanıyorum. Saat üzerinden sesli ya da yazılı bir şekilde mesaj gönderilmesi, spotify, YT Music gibi uygulamaların indirilebilmesi, akıllı asistanın olması , güncelleme desteğinin daha uzun olacak olması(4 sene diye biliyorum) ,Ram ve depolamasının daha fazla olması gibi özellikleriyle tam bir akıllı saat olduğu için kalbim Samsung GW4 diyor fakat GW4 e göre pil süresinin çok daha uzun olmasından dolayı mantığım GT3 diyor. Tabiki Gt3 ün GW4 e göre özellik olarak çok fazla eksiği var. Kullanım şekli olarak da açıkçası sağlık özelliklerini pek kullanmıyorum. yok strestir kalp ritmidir falan sürekli veri toplamasına gerek yok ayrıyeten aod da kullanmıyorum. eğer GW4 alırsam bunları kesinlikle kapatarak kullanacağım. Evet şimdi geldim soruma siz hangisini önerirsiniz? Bu cihazları kullanan ya da daha önce araştırma yapmış hocalarımdan tavsiye bekliyorum.
Teşekkürler

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
7
Honor satıldıktan sonra da MW2'lere güncelleme gelmemiş miydi hocam?

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
169
İki fark var bende çok baktım GT3 te uygulama vs indiremiyorsun hicbir şekilde ve pili uzun

Samsung watch 4 bende var şuan
Uygulama Google Play'de sınırlı kalmıyor extra APK olarak Instagram, telegram vs kurabiliyorsun dışardan olarak stabil ve ekşi şarj süresi diğer her şey stabil
EKG ve tansiyon ölçme tr de açık değil ama onuda xda ile APK kuruyorsunuz olay çözülüyor onunda
Ben iki gün çıkarıyorum ama değişir süre tabiki

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
61
Honor satıldıktan sonra da MW2'lere güncelleme gelmemiş miydi hocam?
Yok hocam gt2 ye gelen son güncellemeler honora gelmemişti( harita özelliği vs)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İki fark var bende çok baktım GT3 te uygulama vs indiremiyorsun hicbir şekilde ve pili uzun

Samsung watch 4 bende var şuan
Uygulama Google Play'de sınırlı kalmıyor extra APK olarak Instagram, telegram vs kurabiliyorsun dışardan olarak stabil ve ekşi şarj süresi diğer her şey stabil
EKG ve tansiyon ölçme tr de açık değil ama onuda xda ile APK kuruyorsunuz olay çözülüyor onunda
Ben iki gün çıkarıyorum ama değişir süre tabiki
Memnun musunuz saatinizden pişman olduğunuz oluyor mu? Bir de classic mi yoksa sport versiyonu mu kullanıyosunuz?

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
169
Yok hocam gt2 ye gelen son güncellemeler honora gelmemişti( harita özelliği vs)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Memnun musunuz saatinizden pişman olduğunuz oluyor mu? Bir de classic mi yoksa sport versiyonu mu kullanıyosunuz?
Yo hiç pişman olmadım hatta oppo watch 46 mm vardı oppo alırken aklım.hep bu saate idi ikinci el sıfır gibi aldım gayet te memnunum birde hasır kordon aldım güzel oldu sport modeli alın bence diğeri biraz kaba duruyor zaten ekran boyutları hepsi nerdeyse ayni

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
61
Yo hiç pişman olmadım hatta oppo watch 46 mm vardı oppo alırken aklım.hep bu saate idi ikinci el sıfır gibi aldım gayet te memnunum birde hasır kordon aldım güzel oldu sport modeli alın bence diğeri biraz kaba duruyor zaten ekran boyutları hepsi nerdeyse ayni
anladım hocam. peki xiaomi telefonunuzla herhangi bir bağlantı problemi oldu mu. Sıkıntısız bütün özellikleri kullanılıyor mu?

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
169
anladım hocam. peki xiaomi telefonunuzla herhangi bir bağlantı problemi oldu mu. Sıkıntısız bütün özellikleri kullanılıyor mu?
Yok her özelliği çalışmakta ve bağlantı sorunu vs olmuyor anında bağlanıyor kurulumdan sonra özellikleri güzel saatin sadece batarya düşük saklik açısından baya özellik var

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
61
Yok her özelliği çalışmakta ve bağlantı sorunu vs olmuyor anında bağlanıyor kurulumdan sonra özellikleri güzel saatin sadece batarya düşük saklik açısından baya özellik var
tamamdır hocam çok teşekkür ederim. Asistanı kullanıyorsanız bir sorum olacaktı. Bu asistan için telefonda internet olması yeterli mi yoksa saatin de wifisi açık olması gerekiyor mu?

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
169
tamamdır hocam çok teşekkür ederim. Asistanı kullanıyorsanız bir sorum olacaktı. Bu asistan için telefonda internet olması yeterli mi yoksa saatin de wifisi açık olması gerekiyor mu?
Onunla alakalı tecrübem olmadı saatin bixy diye asistanı var ama Türkçe anlamıyor ingilizce sadece.Ve sizin dediğinize gelirsek internet gerekir işlem yapması için saat wifiden bağlı olması gereki düşünüyorum

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
61
Onunla alakalı tecrübem olmadı saatin bixy diye asistanı var ama Türkçe anlamıyor ingilizce sadece.Ve sizin dediğinize gelirsek internet gerekir işlem yapması için saat wifiden bağlı olması gereki düşünüyorum
anladım hocam google asistan geldi diye biliyorum. Siz de yok mu?

Üst Alt